INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Echipament baschet

 

MINGE BASCHET R100 MĂRIMEA 5/7
Minge foarte rezistentă, grație învelișului,
din cauciuc de 1,2mm

Descoperă produsele
 
 
19,99LEI

GHETE JOASE BASCHET FAST 500
Față din mesh, foarte ușoară!
770 g pentru mărimea 43.

Descoperă produsul
 
 
179,99LEI
 
 

SUSTINERE MUSCULARA SI ARTICULARA

Descoperă produsul
 
 
 
X

Baschetul și beneficiile lui pentru sănătate

Baschetul este un sport extrem de îndrăgit și practicat în toată lumea, indiferent de vârstă. Este popular pentru că face parte din acele activități pe care le poți face la nivel amator sau de performanță și îl poți juca atât într-o sală de sport, cât și în curtea școli sau în curtea proprie. Totodată, acesta este recunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra sănătății atât la adulți, cât și la copii, de la îmbunătățirea densității osoase până la dezvoltarea unui sistem imunitar puternic. Așadar, dacă ești în căutarea unui nou sport, comandă câteva tricouri baschet, o mingie, un coș de baschet și dă startul unui meci alături de prieteni.


Ce echipament ai nevoie pentru baschet?

Indiferent că ești începător, dacă vrei să joci baschet, ai nevoie de un minim de echipament format din încălțăminte de foarte bună calitate, care să asigure o aderență foarte bună, o pereche de pantaloni scurți de baschet și un maiou simplu și larg. La fel ca în cazul celorlalte sporturi, o ținută ideală de baschet asigură, înainte de toate, libertate de mișcare. Este foarte important să alegi modelele adaptate formei corpului și mărimii tale, iar Decathlon dispune de o gamă largă de haine gândite pentru confortul tău.


Cum contribuie baschetul la dezvoltarea copiilor?

Baschetul este un sport intens și este recunoscut ca fiind unul care pune în mișcare tot corpul. Dacă ai juniori în familie, atunci ar trebui să te gândești să-i îndrumi către acest sport pentru că va contribui la o dezvoltare frumoasă atât fizică, cât și psihică. Baschetul le va dezvolta musculatura, rezistența și îi va ajuta să aibă mai multă încredere în sine plus că vor dobândi acele mult dorite abilități de lucru în echipă. Chiar dacă te gândești că este un sport scump, în privința echipamentului nu îți face griji. Indiferent de bugetul pe care vrei să-l aloci, la Decathlon vei găsi produsul dorit la un preț atractiv, fie că vrei articole de îmbrăcăminte sau accesorii.