INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Pantaloni sport & de trening pentru fete

9 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Ce tipuri de pantaloni de sport pentru fete există?

Pantalonii pentru sport, atât pentru adulți, cât și pentru copii sunt confecționați pentru a oferi libertate de mișcare și flexibilitate astfel încât activitățile fizice să se desfășoare mai ușor. Având în vedere tipurile de activități fizice existente, există și tipologii specifice de pantaloni. Pantalonii de trening pentru fete de tip slim fit sunt acei pantaloni care se mulează pe formele corpului. Ei asigură elasticitate și ajută la practicarea unor activități fizice intense, care necesită mișcări ample. Pentru un confort sporit și mai multă libertate de mișcare există pantaloni sport de tip regular fit. Aceștia sunt ajustați pe corp, însă nu urmează îndeaproape toate formele piciorului, ci sunt ușor mai largi sau chiar drepți. Pantalonii de trening pentru fete regulat fit sunt potriviți pentru activități mai puțin solicitante, cu un grad de dificultate ușoară spre medie. De asemenea, pantalonii pot fi cu talie înaltă, medie sau joasă. Fiecare permit un grad de confort și o mobilitate specifică.


Din ce material pot fi confecționați pantalonii de trening pentru fete?

La fel precum alte articole sportive, pantalonii pot fi confecționați din bumbac sau mixuri de materiale sintetice. Pantalonii din bumbac sunt potriviți pentru activități fizice foarte puțin solicitante, fiind extrem de confortabili. Totuși, pentru activitățile care prezintă un consum mai mare de energie și efort intens, combinația dintre bumbac și alte materialele sintetice este ideală. Sinteticele nu absorb transpirația și permite pielii să respire. Bumbacul este confortabil și nu permite dezvoltarea bacteriilor. Așadar, poziționate strategic cele două tipuri de materiale, se îmbină într-un mix ideal care asigură pielii ventilarea corespunzătoare, menținerea pielii uscate, a temperaturii potrivite, și, cel mai important previne apariția dezvoltării bacteriilor. Pentru ce tip de activități se recomandă articolele din mixul de materiale? Orele de educație fizică de la școală, mers ușor, fitness și activități sportive zilnice.


De ce să alegi pantalonii de sport pentru fete de la Decathlon?

La Decathlon, echipamentele sportive îmbină calitatea materialelor cu tehnologiile inovatoare ergonomice. De aceea, atât profesioniștii, cât și amatorii găsesc echipamentele și accesoriile potrivite, care le vor permite desfășurarea activităților fizice în condiții depline de siguranță și confort.