INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Haine sport

416 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

CUM SĂ FII MAI ACTIV?

Indiferent de vreme, poți practica sport în orice anotimp. Dacă ești curios și îți place să explorezi, probabil ai încercat deja câteva sporturi. Pentru a fi activ, setează-ți obiective realiste. Astfel, vei câștiga încredere și vei putea să îți stabilești treptat și obiective mai îndrăznețe. Să faci sport va fi astfel mult mai plăcut și mai eficient. Noi recomandăm să îți setezi câteva obiective micuțe pentru început, iar treptat să crești aceste obiective. Făcând în acest fel, îți va fi mult mai ușor să continui să faci sport și să îți atingi obiectivele.


ESTE SPORTUL O PROVOCARE?

Poate sportul este deja în rutina ta zilnică probabil că îl găsești foarte ușor de practicat. Însă, dacă ești începător sau ai luat o pauză mai lungă, probabil îți este mai dificil să te apuci. Cu cât eziți mai mult, cu atât îți va fi mai dificil. Fă-ți un top al preferințelor și încearcă mai multe sporturi până când afli care este cel care ți se potrivește.


CUM SĂ FACI SPORT CU TRENINGURILE DE LA DECATHLON?

Treningurile fac parte din îmbrăcămintea sport cea mai utilizată în majoritatea sporturilor. În oferta Decathlon vei găsi și seturi, dar și pantaloni sau bluze de trening separate pentru a-ți crea propriul echipament. Descoperă modelele de bărbați, femei și copii de toate vârstele, de la cei mai mici până la adolescenți, atât în magazine cât și online