OLAIAN

Tricou anti-UV Corai Copii

3999 RON
Ref. : 8603041

Produs conceput pentru a proteja de soare în timpul practicării de surf/bodyboard (nivel începător).

Protejeaz─â de soare, chiar ╚Öi ├«n ap─â, dar ╚Öi de irita╚Ťii ├«n contact cu placa. Croial─â mulat─â, pentru o mai bun─â stabilitate ├«n valuri.

Culoare: Roz coral fluorescent

  • 131-140cm 8-9A Produs indisponibil online momentan
  • 141-150cm10-11A Produs indisponibil online momentan
  • 151-160cm12-13A Produs indisponibil online momentan
  • 161-172cm14-15A Produs indisponibil online momentan
+ 39 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Protec╚Ťie solar─â

Material textil UPF50+. Protejeaz─â chiar ╚Öi ud─â. Protec╚Ťie min. UV>95%.

Nu se deplasează în apă

Se poate prinde de șort.

Reducerea frec─ârilor

Limiteaz─â frecarea cu placa. Sesiuni de 1 or─â.

Viteza de uscare

Materialul din poliester se usuc─â rapid.

├Äntre╚Ťinere u╚Öoar─â

Structura materialului împiedică pătrunderea nisipului.

Imagini

Tricou anti-UV Corai Copii

Informa╚Ťii tehnice

Alegerea m─ârimii potrivite. Partea 1

Toate tricourile noastre anti-UV sunt UPF50+, adică au un nivel maxim de protecţie solară.
Alegerea se va face în funcţie de lungimea mânecilor, apoi în funcţie de tipul de solicitări în timpul practicii. Gamă concepută special pentru surf.
Alegerea corectă se face în funcţie de durata sesiunii: 1 oră, 2 ore, 3 ore.

Alegerea mărimii potrivite. Partea 2: În funcţie de durata sesiunii.

1 or─â: Practicare ocazional─â. Pute╚Ťi alege ├«ntre o croial─â larg─â (ce asigur─â o utilizare u╚Öoar─â c├ónd tricoul este uscat) sau mulat─â (ce asigur─â o utilizare u╚Öoar─â c├ónd tricoul este ud). Se poate prinde de ┼čort pentru stabilitate. 2 ore: Practicare consecvent─â.Confortul tricoului atunci c├ónd este ud este accentuat, datorit─â lipsei cus─âturilor sub bra╚Ťe ┼či sistemului de str├óngere care asigur─â stabilitate. 3 ore: Practicare intensiv─â. Confort termic, pentru mai mult timp petrecut ├«n ap─â.

Protejează și când este ud!

Materialul utilizat pentru acest produs blocheaz─â minim 98% din razele UVB ┼či 95 % din razele UVA (UPF 50+). Acesta asigur─â protec┼úie optim─â ├«mpotriva razelor soarelui. Produsul poate fi purtat at├ót ├«n ap─â, c├ót ┼či pe uscat. Razele UV sunt filtrate cu ajutorul materialului dens. Protec╚Ťia nu se deterioreaz─â dup─â sp─âlare.

Ce înseamnă UPF 50 +?

UPF este un indice standard de protec┼úie solar─â (Ultra Violet Protection Factor), care respect─â normele la nivel interna╚Ťional. Acesta desemneaz─â indicele de protec┼úie textil─â ┼či, mai exact, propor╚Ťia de transmitere a razelor UV. Pentru a corespunde normelor, acesta trebuie s─â blocheze 95% din razele UV. UPF 50+ ├«nseamn─â c─â materialul blocheaz─â minimum 95% din razele UVB ┼či 98% din razele UVA.

Prevenirea iritaţiilor

Protejeaz─â de r─âni sau irita┼úii ce pot ap─ârea ├«n contactul cu placa de surfing sau de bodyboard. Poate fi purtat ┼či pe sub combinezon pentru a proteja de irita┼úii. Limitarea irita┼úiilor este garantat─â pentru utilizarea sub o or─â. Dac─â utilizarea dureaz─â mai mult de o or─â, topul 500 este cea mai bun─â alegere.

Sistem de sus╚Ťinere

Acest tricou anti-UV Tribord dispune de un sistem de prindere de ╚Öortul de baie, pentru o sus╚Ťinere mai bun─â ├«n timpul practic─ârii.Recomandat pentru sesiunile de surf sub o or─â. Peste o or─â, recomand─âm alegerea tricoului 500, care are un ╚Önur de str├óngere la nivelul ┼čoldurilor, pentru a asigura stabilitate. Ridicarea tricoului poate s─â limiteze apari┼úia irita┼úiilor ├«n zona abdominal─â.

Căldură/vânt

Temperatura apei recomandată pentru utilizarea produsului este de 22°C. Temperatura aerului poate influenţa temperatura recomandată.
Modelele termice (pentru peste 2 h) sunt din polar, neopren sau ambele. Dac─â v├óntul dep─â┼če┼čte 15 km/h, creeaz─â disconfort. ├Än acest caz, alege┼úi un model cu neopren.

Tricou anti UV, pentru mai multe sporturi nautice.

Articolele noastre de protec╚Ťie UV sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, precum: kitesurf, naviga╚Ťie, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

Proteja╚Ťi micu╚Ťii de soare!

Pielea copiilor este mai sensibil─â, ├«ntruc├ót sistemul imunitar ├«ncepe s─â func┼úioneze de la v├órsta de 3 ani. Efectele soarelui sunt de 2-3 ori mai mari la copii dec├ót la adul╚Ťi. De aceea este important s─â ├«i proteja╚Ťi eficient.

Protec╚Ťie ├«mpotriva soarelui

De╚Öi acest produs asigur─â protec╚Ťie ├«mpotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, c─âldura, ora din zi, trebuie luate ├«n considerare.Purtarea acestui echipament trebuie completat─â de un comportament potrivit anotimpului: purtarea ochelarilor de soare, p─âl─ârie sau ╚Öapc─â, aplicarea ├«n mod consecvent a unei creme solare, hidratarea ├«n mod consecvent, etc.

Sfaturi de protec╚Ťie solar─â

https://sfaturi.decathlon.ro/?s=protec%C8%9Bie+solara

Ce este marca OLAIAN?

Produsele pentru surf de la Tribord devin OLAIAN, noua marcă Decathlon pentru surf, bodyboard & skimboard. Marcajele de pe toate produsele noastre vor fi înlocuite progresiv. De aceea, produsele vor avea un logo diferit de cel de pe etichetă.

Garan╚Ťie

2 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Material principal 84% Poliester, 16% Elastan

Restric╚Ťii de utilizare

Apă > 22°C. Protejează chiar și udă. Filtrează 95% din razele UV.

TESTE

Produs conceput ┼či testat de echipele noastre din Hendaye (Fran┼úa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate ├«n laborator, pentru a garanta cea mai bun─â calitate ╚Öi durabilitate.

Aprobat de

Materialele cu protec┼úie solar─â sunt testate ├«n laborator de c─âtre inginerii no┼čtri. Produsul corespunde normelor ├«n vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate ├«nainte de a fi lansate spre produc┼úie. Dispunem de aparate proprii de m─âsurare ├«n laboratoarele noastre pentru a efectua teste ├«n plus fa┼ú─â de laboratoarele externe. Produsele sunt testate at├ót ├«n laboratoare cu temperatur─â umed─â ┼či uscat─â, c├ót ╚Öi ├«n condi╚Ťii reale de purtare.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se c─âlca

A nu se cur─â╚Ťa chimic

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri