Şort termic Fotbal Keepcomfort Negru Copii

3999 LEI
8619333

Produs conceput pentru antrenamente de fotbal, intensitate moderată.

Șortul asigură confort termic. Recomandat pentru temperaturi de 7° - 20°C, colanții evacuează transpirația pentru a asigura confort în timpul jocului.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 39 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Materialul favorizează evacuarea transpiraţiei.

Libertate de mișcare

Material extensibil și croială mulată, pentru libertate de mișcare.

Informații tehnice

Avantaje îmbrăcăminte termică

Îmbrăcămintea termică este un strat izolant pentru a păstra căldura. Aceasta joacă și un rol de absorbție a transpirației, pentru a lăsa pielea uscată, evacuând transpirația spre exterior. Aceasta contribuie și la fenomenul natural de reglare a temperaturii corporale în timpul efortului, la 37°C, pe vreme rece și pe vreme caldă.Se usucă foarte rapid. Evacuarea transpirației se poate realiza pe o perioadă îndelungată, pentru a prelungi timpul de antrenament în deplin confort.

Echipa care concepe produsele

Echipele noastre de concepere au creat acest produs mulat, pentru a vă proteja de frig. Șortul termic prim-strat ajută la evitarea frecărilor cauzate de al doilea strat. Produsul este confortabil la o intensitate moderată a jocului sau la o practică ce presupune puțină transpirație.

Produs conceput eco

Pentru versiunea pe negru, firele din poliester sunt 100% reciclate. Ceea ce reduce considerabil emisiile de CO2.
Folosim procesul de vopsire, numit Dope Dyed, care permite vopsirea firului în masă. Această metodă reduce considerabil emisiile de CO2. Alegând acest produs, contribuiți la protejarea mediului înconjurător.

Teste tehnice

Echipa noastră de certificare Kipsta a testat gama noastră de îmbrăcăminte termică, pentru a măsura cu exactictate capacitatea acestora de a menține căldura și de a evacua transpirația. Acest lucru ne ajută să recomandăm produse care se potrivesc cu tipul de practică și cu vremea de afară.

Gama Keepcomfort

Keepcomfort, gamă compusă din 3 produse: bluză termică, colanți termici și șort termic, pentru o protecție completă împotriva frigului.

Avantajele îmbrăcămintei termice Keepcomfort

Menținere și aport de căldură pe vreme răcoroasă și rece. Control al transpirației și menținerea pielii uscate, la o intensitate moderată de practică sportivă. Confort, datorită croielii ajustate și a materialului flexibil.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 87% Polietilenă tereftalată, 13% Elastan Dry Top 62% Poliamidă, 27% Polietilenă tereftalată, 11% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și aerisit, ferit de umiditate.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
6,66 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre