RADBUG

Skimboard 900 Albastru-Gri Adul╚Ťi

75999 RON
Ref. : 8558531

Produs conceput pentru skimboard ├«n orice tip de valuri.Utilizator: 1,60m-1,85 (55-85Kg). V─â recomand─âm s─â ad─âuga╚Ťi un pad ╚Öi/sau cear─â,

Skimboard din fibr─â de sticl─â, ce asigur─â o alunecare optim─â!

universal─â Produs indisponibil online momentan

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 759 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Calitatea alunec─ârii

  Nucleu poliuretan (flotabilitate mai bun─â), rocker ajustat.

  Manevrare

  Nose ╚Öi tail mai sub╚Ťiri, pentru un plus de control ╚Öi manevrabilitate ├«n valuri.

  Rigiditate

  Construc╚Ťie compozit/fibr─â de sticl─â ╚Öi cear─â epoxy.

  Imagini

  Skimboard 900 Albastru-Gri Adul╚Ťi
  Skimboard 900 Albastru-Gri Adul╚Ťi
  Skimboard 900 Albastru-Gri Adul╚Ťi
  Skimboard 900 Albastru-Gri Adul╚Ťi
  Skimboard 900 Albastru-Gri Adul╚Ťi
  Skimboard 900 Albastru-Gri Adul╚Ťi
  Skimboard 900 Albastru-Gri Adul╚Ťi

  Informa╚Ťii tehnice

  La DECATHLON, concepem produse de skimboard pentru orice nivel: începător, mediu, avansat.

  -├Äncep─âtor: practic─â ├«n ap─â pu┼úin ad├ónc─â ┼či are o traiectorie dreapt─â.-Mediu: are vitez─â ┼či execut─â mi┼čc─âri: 360, varial...
  - Avansat: are vitez─â ┼či execut─â mi┼čc─âri pentru a reveni pe plaj─â.

  Condi╚Ťii de utilizare:

  Acest skimboard este conceput pentru practican╚Ťii de nivel expert, ├«n orice tip de valuri shorebreak (valuri care se sparg la marginea plajei).
  A se evita practicarea pe vreme cu vânt.
  Evita╚Ťi plajele cu pietre.

  Precau╚Ťii de utilizare

  Aten╚Ťie, c─âz─âturile sunt frecvente la skimboard. Se recomand─â ├«nc─âlzirea ├«ncheieturilor ├«nainte de practicare. Cerui╚Ťi partea de deasupra sau ad─âuga╚Ťi un pad spate ╚Öi/sau fa╚Ť─â, pentru a nu aluneca.Utiliza╚Ťi placa pe o zon─â plat─â ╚Öi liber─â (aten╚Ťie la ceilal╚Ťi ├«not─âtori).

  Cum s─â aleg produsul?

  Produs destinat utilizatorilor cu greutatea cuprins─â ├«ntre 55 ╚Öi 85Kg ╚Öi o ├«n─âl╚Ťime ├«ntre 1,60m ╚Öi 1,80m.Gra╚Ťie construc╚Ťiei complexe spum─â/fibr─â de sticl─â, acest skimboard asigur─â o alunecare optim─â, pentru a progresa ├«n orice tip de condi╚Ťii.Calitatea alunec─ârii v─â permite s─â realiza╚Ťi manevre radicale.Cu toate acestea, pentru un nivel ├«ncep─âtor v─â recomand─âm pl─âcile skimboard 100 sau 500.

  1- Alegerea locului de practic─â

  Alege╚Ťi o plaj─â care v─â ofer─â cele mai bune condi╚Ťii.
  Se recomand─â o plaj─â cu o bun─â pant─â de nisip, valuri care se sparg la marginea plajei. Cu c├ót valul se sparge mai aproape de mal, cu at├ót ve╚Ťi avea nevoie de mai mult─â vitez─â pentru a ├«l atinge. Mareea poate influen╚Ťa calitatea condi╚Ťiilor, a╚Öadar fi╚Ťi atent.
  Evita╚Ťi plajele cu pietre, acestea sunt periculoase pentru voi ╚Öi plac─â.

  2- Plecarea

  ├Änainte de a v─â lansa spre valul pe care ├«l alege╚Ťi, este esen╚Ťial s─â observa╚Ťi cum se comport─â acesta.
  Timing-ul este un element esen╚Ťial ├«n practicarea de skimboard: este vorba de a defini momentul oportun pentru a se lansa, ├«nainte ca valul s─â se sparg─â.Anticipa╚Ťi mental fiecare etap─â: alergare, lansare, urcare, alunecare, apoi virare pe val. C├ónd sunte╚Ťi preg─âtit, urma╚Ťi sfaturile care urmeaz─â.

  3) Urcarea:

  Principiul este s─â p─âstra╚Ťi c├ót mai mult─â vitez─â posibil─â ├«n timpul urc─ârii pe skimboard, f─âc├ónd un minimum de pa╚Öi.
  Pentru aceasta, antrena╚Ťi-v─â pe nisipul uscat: merge╚Ťi, arunca╚Ťi placa pe sol, p─âstr├ónd fuleul, pune╚Ťi un picior pe plac─â, iar apoi pune╚Ťi-l ╚Öi pe cel─âlalt. Re├«ncepe╚Ťi exerci╚Ťiul p├ón─â la a putea sprinta. Alergarea trebuie s─â fie progresiv─â, astfel ├«nc├ót ultimii pa╚Öi s─â fie c├ót mai rapizi posibil. Exerci╚Ťiul nu este simplu, dar v─â va fi foarte util apoi.

  4- Alunecarea

  Pentru o urcare bun─â, aceasta trebuie s─â fie u╚Öoar─â, fluid─â ╚Öi s─â ave╚Ťi picioarele pozi╚Ťionate pe axul central al pl─âcii.
  Alege╚Ťi momentul oportun pentru a v─â pozi╚Ťiona pe plac─â: cu c├ót pelicula de ap─â va fi mai fin─â, cu at├ót acest lucru va fi mai simplu ╚Öi skim-ul va aluneca.
  Există câteva tehnici pentru păstrarea vitezei:
  - Tehnica "pumping": mi╚Öcarea piciorului ├«n fa╚Ť─â, de sus ├«n jos, ca si cum a╚Ťi bate ritmul - Tehnica "dezaxarea": const─â ├«n punerea pl─âcii paralel cu valul.

  5- Întoarcerea

  Atunci c├ónd ajunge╚Ťi ├«n proximitatea valului, flexiona╚Ťi bine genunchii, ├«ncerca╚Ťi s─â pune╚Ťi m├óna ├«n ap─â, ├«n partea unde dori╚Ťi s─â v─â ├«ntoarce╚Ťi. Acest lucru va permite intrarea marginii pl─âcii ├«n ap─â.

  6- Virajul

  Este vorba despre o semi-├«ntoarcere pe val care v─â permite s─â reveni╚Ťi la mal.Dup─â ce ai ├«nceput virajul, ├«mpinge-╚Ťi picioarele desf─âc├óndu-le (mai ales cel din spate) ╚Öi prive╚Öte spre plaj─â.
  Imediat ce placa se dirijeaz─â spre plaj─â, cobor├ó╚Ťi centrul de greutate pentru a c├ó╚Ötiga stabilitate.
  Virajul va fi mai u╚Öor de realizat dac─â ajunge╚Ťi paralel cu valul. Odat─â ce o st─âp├óne╚Öti, vei putea s─â te distrezi pe valuri ├«ntr-o diversitate de condi╚Ťii!

  Dimensiuni

  136cm x 51,5cm / 2,7 Kg.

  Restric╚Ťii de utilizare.

  A nu se utiliza în zonele pentru înot.Nu este potrivit pentru utilizatori de peste 1,90 m.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Nucleu din spum─â 100% Poliuretan Interior - material principal 100% Fibr─â de sticl─â Parte superioar─â 100% Poliuretan termoplastic Baz─â 100% Poliuretan termoplastic

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A nu se expune la c─âldur─â puternic─â.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se utiliza în zonele pentru înot!

  TESTE

  Produs conceput ┼či testat de echipele noastre din Hendaye (Fran┼úa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate ├«n laborator pentru a garanta cea mai bun─â calitate ╚Öi durabilitate.

  Aprobat de

  Tristan Lamy (5x campion al Fran╚Ťei)

  Opinii clien╚Ťi