KIPRUN

Rezervor Apă Alergare Trail running1 L

5999 RON
Ref. : 8618968

Produs conceput pentru hidratare în timpul curselor de trail, pe distanțe scurte și medii.

Câștigați timp! Grație deschiderii largi, rezervorul de apă este ușor de umplut și închis. Volum de 1L, pentru o autonomie de 2 ore.

1 Litru

Ridicare gratuită din magazin

+ 59 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Autonomie de 2 ore, datorită volumului de 1 L.

  Rezistența la perforare

  În urma recenziilor, am schimbat materialul rezervorului și conectorul tubului.

  Întreținere ușoară

  Se umple și se curăță ușor, datorită deschiderii culisante.

  Hidratare

  Muștiuc cu sistem On/Off.

  Confort pe parcursul menţinerii în gură

  Aleargă fără dificultate, grație muștiucului din silicon.

  Nu explodează

  A fost testat în laborator.

  Informații tehnice

  Produs practic

  Grație volumului acestuia, produsul are o autonomie medie de 2 ore. Acesta este volumul minim în timpul competițiilor de trail. Datorită deschiderii largi, produsul poate fi umplut rapid. În momentul închiderii trebuie să verificați că acesta s-a închis etanș. Produsul este compatibil cu rucsacurile de trail de 5 L și 10 L.

  Un furtun și un muștiuc reglabil, pentru un plus de confort

  Furtunul poate fi tăiat la lungimea de care aveți nevoie. Pentru aceasta, scoateți muștiucul, plasați furtunul în apă caldă, pentru a-l face flexibil și tăiați-l la lungimea potrivită.Muștiucul este prevăzut cu un sistem on/off, pentru a evita scurgerea lichidului în timpul transportului. În timpul cursei, apa nu curge, chiar și în poziție deschisă. Pentru un bun debit, prindeți muștiucul cu gura și trageți!

  Compoziție, dimensiuni și întreținere

  Materialele produsului nu conțin BPA (Bisfenol A), conform reglementărilor franceze în vigoare. Dimensiuni: 31 x 16 cm, cu un furtun de 100 cm. Pentru a îmbunătăți rezistența produsului, vă recomandăm să nu îl pliați, să nu îl umpleți cu lichide calde și să nu îl țineți invers sau de furtun.

  Cum să scoateți aerul din rezervor?

  Pentru a evita zgomotul apei care se mișcă în rezervor în timpul cursei, vă recomandăm să scoateți aerul înainte de plecare. Este suficient să întoarceți rezervorul de apă după ce l-ați umplut, să dirijați bulele de aer spre capatul furtunului, pentru a le aspira. Profitați de liniște!

  Sfaturi de curățare

  Pentru a evita gustul de plastic, vă recomandăm să clătiți rezervorul cu apă curată, de cel puțin 3 ori înainte de a-l utiliza. După fiecare curățare, uscați bine rezervorul, lăsându-l deschis.Dacă gustul de plastic persistă, puteți plasa rezervorul în congelator timp de o noapte.

  Testarea produsului

  Produsul a fost testat într-un laborator intern pe un manechin care a simulat o cursă de peste 1000 km. După test, produsul a rămas perfect funcțional, fără niciun defect.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Peliculă 100% Poliuretan termoplastic Tub cauciuc bicicletă 100% Poliuretan termoplastic Mâner 100% Acrilonitril butadien stiren Bară culisantă 100% Poliuretan termoplastic Muștiuc 100% Silicon Tub conector 100% Poliuretan termoplastic Sistem On/Off 100% Polipropilenă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se spăla și a se usca înainte de depozitare. A se depozita într-un loc uscat şi curat. Rezervorul pentru lichide se poate depozita şi în congelator, pentru a evita formarea mucegaiului.

  Restricții de utilizare

  Se recomandă doar pentru uz sportiv și începând cu vârsta de 6 ani.

  TESTE

  Toate produsele și materialele noastre respectă normele de contact alimentar în vigoare și nu conțin Bisfenol A (BPA).

  Opinii clienți