PERFLY

Rachetă de Squash WALLBREAKER 155

14999 RON
Ref. : 8648343

Produs conceput pentru squash (nivel începător). Rachetă rezistentă și puternică, ce permite progresarea rapidă.

Rachetă puternică și rezistentă, ideală pentru inițiere în squash! Vă permite să progresați rapid! Structura din aluminiu și grafit asigură rezistență și putere!

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Putere

  Shaft din fibră de carbon (CarbonPowerShaft) asigură rachetei putere.

  Toleranță

  Cadrul alungit (500cm²) crește toleranța și evită loviturile descentrate.

  Durabilitate

  Bumper-ul a fost conceput pentru a asigura o mai mare rezistență la șocuri.

  Informații tehnice

  Concept: Aluminiu 6061

  Structură din aluminiu și grafit (aluminiu în capul rachetei și grafit la shaft și la mâner). Această rachetă este extrem de rezistentă la șocuri.
  Aluminiul 6061 are bune proprietăți mecanice și o excelentă sudabilitate. Tratamentul termic aplicat după îndoirea rachetei întărește, de asemenea, structura rachetei, făcând-o mai puțin sensibilă la deformări.

  Concept: Carbon Power Shaft

  Secțiunea shaftului de la rachetă este mărită și asigură putere mai mare, spre deosebire de un shaft clasic.

  Concept: High Protection Bumper.

  Bumper creat special pentru a asigura rezistență mare la impact (Concept High Protection Bumper), care permite creșterea rezistenței în timp a rachetei.

  Greutate cadru: 155 g

  Datorită greutății cadrului de 155 g (fără racordaj, bumper sau grip), racheta asigură putere foarte bună.
  Caracteristicile acestei rachete permit jucătorilor de nivel începător să progreseze rapid, fără să schimbe des echipamentul.

  Echilibru de 350 mm fără racordaj.

  Echilibrul spre cap (350mm) conferă rachetei putere.

  Mărime cadru: 500 cm².

  Mărimea de 500cm² a cordajului permite evitarea erorilor de centrare.Cadrul alungit asigură putere jucătorilor de nivel începător.

  Planul cordajului: 14 x 16.

  Planul cordajului conține spații largi și a fost conceput pentru a asigura putere și toleranță jucătorilor de nivel începător. Datorită spațiilor largi dintre corzi, racheta are un cordaj mai flexibil, mai puternic și mai tolerant cu erorile de centraj.

  Design

  Designul acestei rachete pentru jucătorii de nivel mediu oferă putere.

  Încălzirea mingii de squash înainte de joc

  Ca orice minge de squash, aceasta va trebui ”încălzită” pentru a profita din plin de calitățile sale.
  Pentru aceasta, poziționați mingea aproape de unul dintre T-uri și loviți-o de mai multe ori către perete. După 10 lovituri, veți simți mingea încălzită. Atunci când mingea este bine încălzită, puteți începe și jocul de squash.

  Mingea de squash și temperatura de pe teren

  Căldura și frigul au un efect considerabil în ceea ce privește performanțele mingii. Când este frig, mingea se încălzește mai greu, iar ricoșeul va avea o înălțime mai mică, indiferent de tipul de minge. În caz de frig puternic, va trebui să folosiți în mod sigur o minge albastră sau roșie. Pe de altă parte, cu cât este mai cald, cu atât înălțimea ricoșeului este mai mare, astfel încât puteți contracara acest efect prin folosirea unei mingi cu ricoșeu mic, precum cea cu punct galben sau cea cu punct dublu galben.

  Când știți că mingea este uzată?

  Mingile de squash noi au un aspect mat sau aspru. În funcție de teren, racordaj, tipurile de lovituri realizate, mingea se va deteriora mai repede sau mai lent. Atunci când observați pe ea zgârieturi sau un aspect strălucitor al mingii de squash, este timpul să o schimbați. Puteți continua să o folosiți, dar mingea nu va mai asigura aceleași performanțe. Aceasta va aluneca pe sol și pe pereți. Schimbați mingea înainte de a se întâmpla acest lucru!

  Sfaturi sportive Squash

  Ai nevoie de mai multe informații? Urmărește platforma noastră de sfaturi sportive, secțiunea Squash: https://sfaturi.decathlon.ro/squash

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Cadru rachetă 60% Fibră de sticlă, 40% Aluminiu Protecție bumper 100% Poliamidă Grip 100% Poliuretan Cordaj rachetă 100% Poliamidă Capăt inferior rachetă 100% Poliamidă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimbările mari de temperatură. A se evita depozitarea la temperaturi scăzute (sub 5 grade).

  TESTE

  Produsul este testat în centrele noastre TechCenters, împreună cu partenerii tehnici. Racheta WALLBREAKER 155 a fost concepută pentru a corespunde nevoilor pe care le au cei mai exigenți jucători de squash. În timpul validării, racheta a fost comparată cu produsele cele mai bune de pe piață din acest moment.

  Aprobat de

  Camille SERME, numărul 5 în clasamentul mondial (Clasament PSA - Noiembrie 2021);
  Mélissa ALVES, numărul 21 în clasamentul mondial (Clasament PSA - Noiembrie 2021);
  Fayrouz ABOELKHEIR (născută în 2006) numărul 1 la Juniori Egipteni și deja în TOP 80 PSA (Clasament PSA - Noiembrie 2021);
  Robert Downer, numărul 78 în clasamentul mondial (Clasament PSA - Noiembrie 2021).

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri