OXELO

Patine cu rotile QUAD 100 Roz Copii

15999 RON
26999 RON -40%
*De la 08.09.2023 până la 01.01.2026
Ref. : 8503716

Produs conceput pentru deplas─ârile pe role Quad. Patine cu rotile cu aspect artistic. Aceste role quad sunt pentru dumneavoastr─â.

Role quad cu aspect artistic: patine cu rotile cu design vintage. Confortul ╚Öi calitatea de alunecare v─â ├«nso╚Ťesc ├«n deplas─ârile ├«n exterior sau interior.

Culoare: Coral pal fluorescent

 • 35 undefined
 • 36 undefined
 • 37 undefined
 • 38 undefined
 • 39 undefined
 • 40 undefined
+ 159 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Calitatea alunec─ârii

  Rulmen┼úi ABEC 3. Ro╚Ťi de 54 x 32 mm, duritate 85 A.

  Aderen╚Ť─â

  Ro╚Ťi ╚Öi fr├ón─â din cauciuc, pentru aderen╚Ť─â ╚Öi fr├ónare eficient─â.

  Confortul utilizatorului

  Interior căptușit cu spumă, pentru confort în timpul deplasărilor pe role.

  Imagini

  Patine cu rotile QUAD 100 Roz Copii
  Patine cu rotile QUAD 100 Roz Copii
  Patine cu rotile QUAD 100 Roz Copii
  Patine cu rotile QUAD 100 Roz Copii

  Informa╚Ťii tehnice

  Ce sunt rolele artistice?

  Mersul artistic pe role este o disciplin─â academic─â ce se practic─â ├«n club, ├«n interior. Acesta poate fi practicat individual, ├«n pereche sau ├«n grup. Sportul implic─â tehnicitate, elegan╚Ť─â ╚Öi performan╚Ť─â. Un sport ce ofer─â senza╚Ťii de alunecare ╚Öi vitez─â. O disciplin─â competitiv─â care necesit─â rigurozitate ╚Öi antrenament, care poate avea loc la nivel regional, na╚Ťional sau chiar interna╚Ťional.

  Care este diferen╚Ťa dintre rolele de dans ╚Öi rolele artistice?

  Chiar dac─â rolele artistice cuprind o categorie de dans, roller dancing-ul este cu totul diferit. Pu╚Ťin disco sau funk, tonalit─â╚Ťi de hip hop, c├ó╚Ťiva pa╚Öi de dans pe patine cu rotile sau o tur─â pe rolele disco. Roller dancing-ul ├«╚Öi are originile ├«n cultura afro-american─â, ╚Öi a luat amploare acum c├ó╚Ťiva ani ├«n lumea ├«ntreag─â.

  Roller dancing este din nou actual

  Re╚Ťelele sociale sunt pline de practican╚Ťi ├«ncep─âtori sau avansa╚Ťi. ├Äncepe s─â practici mersul pe role de dans.

  Role pentru dans, role artistice sau pentru plimb─âri?

  Aceste role au fost g├óndite de echipa de concepere Oxelo, pentru a r─âspunde tuturor nevoilor pentru a ├«ncepe deplas─ârile pe role artistice sau de dans. Mai ├«nalte la glezn─â, un mic toc, iar fr├óna mai aproape de p─âm├ónt dec├ót la rolele ÔÇ×fitnessÔÇŁ, sunt elemente care avantajeaz─â mi╚Öc─ârile artistice ╚Öi de dans (mers ├«n fa╚Ť─â, ├«n spate).

  Care role sunt potrivite pentru plimb─âri?

  Dac─â dori╚Ťi role pentru plimb─âri pe piste de ciclism, v─â recomand─âm rolele quad fitness. Aceste role v─â vor ajuta s─â v─â deplasa╚Ťi p├ón─â la locul de practic─â.

  De ce unele role quad nu au frâne?

  ├Än anumite mi╚Öc─âri de roller dancing, pute╚Ťi s─â ├«ndep─ârta╚Ťi fr├óna. Aceasta permit─â s─â face╚Ťi pa╚Öi mai mari sau mi╚Öc─âri specifice, f─âr─â a fi deranjat de atingerea fr├ónei de p─âm├ónt. Nu este necesar s─â ├«ndep─ârta╚Ťi fr├óna chiar ├«ncep├ónd cu primele antrenamente.

  Am nevoie de protec╚Ťii pentru deplas─ârile pe role artistice sau pentru dans? Ce protec╚Ťii s─â aleg?

  Ca ├«n toate sporturile de alunecare, c─âderile fac parte din procesul de ├«nv─â╚Ťare (chiar ╚Öi la nivel avansat). Pentru o protec╚Ťie optim─â, v─â recomand─âm s─â purta╚Ťi un echipament minim de protec╚Ťii: protec╚Ťii pentru genunchi, pentru ├«ncheieturi ╚Öi o casc─â. Dac─â ├«nc─â nu ╚Öti╚Ťi s─â v─â ╚Ťine╚Ťi bine echilibrul, v─â recomand─âm s─â opta╚Ťi pentru cotiere ╚Öi pentru un ╚Öort de protec╚Ťie. Chiar dac─â aceast─â ╚Ťinut─â nu este cea mai stilat─â, articula╚Ťiile v─â vor mul╚Ťumi.

  Cum sunt concepute aceste patine cu rotile?

  Gheat─â: PU sintetic. Fr├ón─â: PU injectat (nu las─â urme pe sol). ╚śasiu/Truck: PP impact mare. Ro┼úi: PU injectat.

  Conform normei CE EN 13899. Ce presupune aceast─â norm─â?

  Respect─â norma EN 13899 (Articole sportive cu role ╚Öi patine cu rotile). Aceast─â norm─â prive╚Öte regulile de siguran╚Ť─â, specifica╚Ťiile legate de metodele de test, marcaje sau informa╚Ťii furnizate, pentru a reduce riscul de r─ânire. Aceast─â norm─â se aplic─â rolelor quad destinate utilizatorilor cu o greutate ├«ntre 20 kg - 100 kg.

  Schimbarea pieselor de uzur─â

  Piese de schimb (ro╚Ťi 54 mm 85 A, rulmen╚Ťi ABEC 5 sau ABEC 7) disponibile ├«n magazin ╚Öi online.Recomand─âm schimbarea frecvent─â a ro╚Ťilor ├«ntre ele (schimba╚Ťi ├«ntre ele ro╚Ťile dinspre interior ╚Öi cele dinspre exterior), pentru o repartizare uniform─â a uzurii. Este valabil ╚Öi pentru fr├óne: schimb├ónd fr├óna st├óng─â cu fr├óna dreapt─â, uzura devine omogen─â ╚Öi, astfel, prelungi╚Ťi rezisten╚Ťa ├«n timp a pieselor.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte superioar─â din 50% Policlorur─â de vinil, 50% Poliester C─âptu╚Öeal─â 100% Poliester Suport pentru c─âlc├ói 100% O╚Ťel Ro╚Ťi 100% Poliuretan Talp─â 100% Policlorur─â de vinil

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita ├«ntr-un loc uscat ┼či la o temperatur─â optim─â. A nu se usca ├«n apropierea unei surse de c─âldur─â sau a unei fl─âc─âri.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri