FORCLAZ

Panou Solar SLR500 V2 - 10W

19999 RON
.
Ref. : 8788789

Produs conceput pentru reîncărcarea bateriei externe, datorită razelor solare, în timpul sesiunilor de trekking la munte.

Poți fi total autonom în ceea ce privește energia electrică, în timpul practicării de trekking sau în bivuac, cu acest panou solar care ocupă puțin spațiu, este ușor și este ușor de transportat.

Ridicare gratuită din magazin

+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Putere

Putere maximă de 10W sub 5V.

Polivalență

1 port USB , husă de depozitare și 2 carabiniere.

Greutate

300g.

Design compact

Pliat: 29 x 18 x 1.8 cm. Desfăcut: 35 x 29 x 1.3 cm.

Imagini

Panou Solar SLR500 V2 - 10W
Panou Solar SLR500 V2 - 10W
Panou Solar SLR500 V2 - 10W

Informații tehnice

Tehnologie solară

Celule solare SUN POWER cu randament de 19%.

Conectivitate

1 port USB standard compatibil cu toate tipurile de cablu USB tip A. Puterea variază în funcție de lumina soarelui, iar conectarea directă a unui smartphone nu este recomandată dacă panoul este instalat pe un rucsac sau dacă lumina soarelui nu este stabilă. Smartphone-urile au un sistem de siguranță care împiedică încărcarea dacă puterea nu este stabilă. În aceste situații, a se conecta o baterie externă între telefon și panou.

Produs reparabil.

Poți repara panoul solar prin schimbarea modulului electronic SLR 500
Iată codul de referință: 8800551

Care este puterea de încărcare?

Portul USB furnizează, teoretic, 5V și, conform standardului US, pentru a fi mai preciși, poate varia între 4,75 - 5,25 V.
În ceea ce privește intensitatea, aceasta depinde de expunerea la soare a panoului, amperajul poate ajunge până la maximum 2A.

Garanție

2 ani

Video

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Parte principală 50% Siliciu, 30% Silicon, 10% Acetat de etilen vinil, 10% Poliester Material principal 100% Poliuretan Spumă 100% Poliuretan Circuit electronic 100% PCBA Carcasă 95% Acrilonitril butadien stiren, 5% Oțel inoxidabil

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

În caz de intemperii, a se usca panoul solar înainte de depozitarea într-un loc uscat, ferit de căldură, pentru a nu deteriora celulele solare, precum și protecția textilă.

Restricții de utilizare

A se folosi panoul, de preferat, în locurile ventilate.

TESTE

La DECATHLON, produsele noastre sunt testate de către un grup de utilizatori, în condițiile reale pentru care au fost concepute să fie folosite. Aceste teste sunt gestionate și încadrate de o echipă de ingineri dedicați acestei misiuni. Toate aceste teste permit șefilor de produs, inginerilor și tuturor echipelor să dezvolte și conceapă produselor tehnice care să garanteze satisfacția utilizatorilor.

Aprobat de

Acest panou a fost testat și validat de către practicanți externi și de către echipa noastră, în timpul mai multor sesiuni de trekking în Asia și în Europa. Atenție, nu este recomandată utilizarea cu un telefon mobil direct conectat la panou (variațiile expunerii pot afecta siguranța telefonului și pot cauza oprirea încărcării). Este de preferat utilizarea unei baterii externe drept legătură între telefon și panoul solar.

Opinii clienți

Întrebări și răspunsuri