SUBEA

Masc─â Easybreath cu hus─â snorkeling la suprafa╚Ť─â 500 Gri Adul╚Ťi

7999 RON
8999 RON -11%
*De la ÔǬ09.07.2024ÔÇČ, ├«n limita stocului disponibil
Ref. : 8771627

Produs conceput pentru snorkeling la suprafa╚Ť─â. Confort respirator ├«mbun─ât─â╚Ťit.

Vizibilitatea panoramică și posibilitatea de a respira pe nas asigură confort optim în timpul practicării!

Culoare: Gri deschis / Argintiu

 • S/M Produs indisponibil online momentan
 • M/L Produs indisponibil online momentan
+ 79 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Utilizare ușoară

  Masc─â integral─â, pentru respira┼úie natural─â pe nas ┼či/sau gur─â.

  Capacitate de limitare a condensului

  Concept exclusiv, ce permite circula╚Ťia aerului, pentru a evita aburirea.

  Câmp vizual

  Câmp vizual panoramic, efect 180°.

  Impermeabilitate

  Tubul "dry-top-release" limitează intrarea apei și împiedică blocarea clapetei.

  Informa╚Ťii tehnice

  Înainte de fiecare utilizare, verifică masca ta Easybreath și mai ales pe cea a copilului tău:

  - Prinde tubul cu m├óna ╚Öi deplaseaz─â-l de la st├ónga la dreapta. Bila trebuie s─â urmeze mi╚Öcarea f─âr─â restric╚Ťii
  - Verific─â dac─â garnitura este prezent─â, ├«n stare bun─â ╚Öi ├«n pozi╚Ťia corect─â
  - Verifică dacă toate valvele sunt prezente, dacă nu sunt deformate și dacă sunt bine așezate în suporturile lor
  Verifică asamblarea generală a măștii și dacă nu există probleme la asamblarea fustei pe cadru și pe lentilă
  - Nu utiliza niciodat─â masca f─âr─â tub

  Ce este de făcut în caz de aburire?

  ├Än caz de apari╚Ťie a aburului la nivelul ochilor, ├«╚Ťi recomand─âm s─â refaci cele 4 etape detaliate anterior, s─â repozi╚Ťionezi corect masca Easybreath ╚Öi s─â verifici dac─â m─ârimea m─â╚Ötii Easybreath este adaptat─â pentru fa╚Ťa ta. Dac─â problema persist─â, nu utiliza masca ╚Öi mergi ├«n magazinul Decathlon cel mai apropiat.

  Siguran╚Ťa ├«n timpul practic─ârii de snorkeling

  Snorkeling-ul este o activitate simpl─â, distractiv─â, adaptat─â pentru to╚Ťi membrii familiei. S─â respiri prin tubul de snorkeling presupune mai mult efort dec├ót simplul ├«not. Dac─â te sim╚Ťi obosit sau dac─â sim╚Ťi c─â nu ai aer, dac─â sim╚Ťi c─â ame╚Ťe╚Öti, scoate masca ╚Öi ie╚Öi din ap─â. Utilizarea acestui produs nu este recomandat─â dac─â ai probleme cardiovasculare (infec╚Ťii ale pl─âm├ónilor, angin─â pulmonar─â, astm, hipertensiune, boli cardiace etc). Discut─â cu medicul t─âu, dac─â ai ├«ntreb─âri sau ├«ndoieli.

  Ce este masca Easybreath ?

  Masca Decathlon Easybreath 500 este a doua genera╚Ťie de masc─â snorkeling integral─â, inventat─â de Decathlon.Are acelea╚Öi caracteristici ca vechiul model: viziune 180┬░, anti-aburire, utilizare u╚Öoar─â. ├Än plus, noi am ├«mbun─ât─â╚Ťit rezisten╚Ťa m─â╚Ötii, confortul fustei ╚Öi respira╚Ťia, reduc├ónd efortul respirator cu 20%.De asemenea, aceasta este prev─âzut─â cu o nou─â inova╚Ťie: "dry-top-release". Nu ve╚Ťi mai avea senza╚Ťia de respira╚Ťie blocat─â.

  Care sunt măștile Easybreath disponibile la Decathlon?

  Easybreath: masca ce permite respira╚Ťia nas-gur─â, ce ofer─â un c├ómp vizual larg ╚Öi un sistem anti-aburire datorit─â circula╚Ťiei aerului. Disponibil─â ├«n varianta pentru adul╚Ťi ╚Öi copii.

  Easybreath + (540): ├«n plus, o valv─â acustic─â ce ├«╚Ťi permite s─â vorbe╚Öti mai sonor, la suprafa╚Ť─â, cu capul ├«n afara apei (f─âr─â s─â fie necesar─â scoaterea m─â╚Ötii! )

  Easybreath 900: un nas flexibil ce permite compensarea urechilor ╚Öi cobor├órea la o ad├óncime de p├ón─â la 3 m. Nu mai sta la suprafa╚Ť─â, coboar─â!

  Cum func╚Ťioneaz─â masca Easybreath?

  Aerul proasp─ât este proiectat pe ecran, ├«nainte de a ajunge la nivelul nasului sau la gur─â, prin valvele nazale.Acest aer proasp─ât ajuns constant limiteaz─â apari╚Ťia aburului.Aerul ├«nc─ârcat cu umiditate ╚Öi CO┬▓ este evacuat prin canalele situate ├«n interiorul ramei m─â╚Ötii, care conduc acest aer ├«n tub.Aerul este constant re├«nnoit.Fluxurile de aer care intr─â ╚Öi ies sunt separate, pentru a evita amestecarea cu aerul poluat ╚Öi a putea respira doar aer proasp─ât.Sub licen╚Ťa Ocean Reef Group

  Cum func╚Ťioneaz─â sistemul Dry-top care opre┼čte p─âtrunderea apei?

  Masca utilizeaz─â tehnologia Dry top. Acest sistem a fost conceput pentru a evita intrarea apei ├«n tub c├ónd este marea agitat─â, c├ónd sunt valuri la suprafa┼ú─â, ├«n caz de scufundare sau c├ónd utilizatorul ├«╚Öi apleac─â capul prea mult ├«n fa╚Ť─â.Tubul este prev─âzut cu un flotor care urc─â pentru a ├«nchide supapa atunci c├ónd ajunge sub ap─â. Dac─â ai intrat cu tubul ├«n ap─â, ├«╚Ťi recomand─âm s─â sufli sco╚Ť├ónd tubul din ap─â pentru a te asigura c─â flotorul coboar─â corespunz─âtor.

  Pot folosi masca Easybreath 500 pentru scufund─âri ?

  Volumul de aer con┼úinut ├«n masc─â Easybreath este mai mare dec├ót ├«n m─â┼čtile clasice. De la 1 m ad├óncime, presiunea m─â┼čtii devine inconfortabil─â. ├Än caz de apnee, se recomand─â decompresarea, dar cu masca Easybreath acest lucru nu este posibil, deoarece nasul r─âm├óne inaccesibil.

  De ce s─â aleg masca Eaybreath ├«n locul unei m─â╚Öti tradi╚Ťionale ?

  Alegerea m─â╚Ötii integrale de snorkeling Easybreath asigur─â un confort optim ├«n timpul respira╚Ťiei ╚Öi un c├ómp vizual mare.Masca Easybreath Decathlon este ideal─â pentru persoanele care observ─â lumea subacvatic─â de la suprafa╚Ť─â.

  Care este m─ârimea potrivit─â ?

  Masca Easybreath 500 Decathlon este disponibil─â ├«n 2 m─ârimi care acoper─â 90 % din fe╚Ťele adul╚Ťilor.Pentru adolescen╚Ťi ╚Öi dam─â, alege╚Ťi m─ârimile S/M, iar pentru b─ârba╚Ťi M/L. Pentru adolescen╚Ťi ╚Öi dam─â, alege╚Ťi m─ârimile S/M, iar pentru b─ârba╚Ťi M/L. Pentru a alege corect m─ârimea ├«n magazin, proba╚Ťi masca: nu trebuie s─â existe spa╚Ťiu ├«ntre b─ârbia dvs. ╚Öi partea de jos a m─â╚Ötii.

  Pot purta masca Easybreath 500 dac─â am barb─â?

  Barba ├«mpiedic─â un contact bun ├«ntre piele ╚Öi fusta m─â╚Ötii.A╚Öadar, etan╚Öeitatea nu poate fi garantat─â.Cea mai bun─â solu╚Ťie pentru a garanta etan╚Öeitatea este s─â v─â rade╚Ťi.De asemenea, utilizarea unei creme precum vaselina poate fi o solu╚Ťie.

  În caz de spargere, masca Easybreath 500 se poate repara?

  Pute╚Ťi prelungi durata de via╚Ť─â a m─â╚Ötilor Easybreath cu ajutorul pieselor de schimb!cu ajutorul pieselor de schimb.Piesele de schimb (strap, capac, tuba, valve) sunt disponibile ├«n magazine sau pe decathlon.ro:
  ching─â - 8316952, valv─â - 8363399, tub - 8506099, capac alb - 8520085.

  Pot purta masca Easybreath dac─â port ochelari?

  Majoritatea ramelor de ochelari ├«mpiedic─â etan╚Öeitatea m─â╚Ötii, deform├ónd fusta m─â╚Ötii.Deci, este complicat s─â utiliza╚Ťi masca Easybreath cu ochelari de vedere.

  Recomand─âri de utilizare

  Aten╚Ťie la nisip! A se evita contactul cu nisipul, pentru a nu zg├ória vizorul.├Än caz de nisip, nu for┼úa┼úi ├«nchiderea tubului. A se cl─âti ├«nainte de folosire.Nisipul poate, de asemenea, bloca flotorul. Cl─âti┼úi energic tubul sau utiliza╚Ťi o cheie, pe care s─â o trece╚Ťi prin spa╚Ťiile de aerisire ale tubului, pentru a debloca flotorul, apoi cl─âti╚Ťi tubul.

  Dimensiuni

  ├Än─âl╚Ťime: 29 cm.L─â┼úime 18 cm.Grosime: 12 cm.

  Garan╚Ťie

  Garan╚Ťie piese de schimb, esen╚Ťiale pentru utilizare optim─â: 2 ani.

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Ecran masc─â scufund─âri 100% Policarbonat-acrilonitril butadien─â stiren Fust─â 100% Silicon Tub scufund─âri 100% Policarbonat-acrilonitril butadien─â stiren Material principal 100% Poliester Ching─â 66% Poliamid─â, 23% Poliester, 11% Elastan Ram─â ochelari de schi 100% Polipropilen─â

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se utiliza de persoane < 10 ani, apnee/înot intensiv.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se cl─âti cu ap─â curat─â dup─â utilizare. A se cur─â╚Ťa ochelarii cu produse potrivite: pe baz─â de microfibre sau spray pentru cur─â╚Ťare (produse ORAO).. A se usca ├«ntr-un spa╚Ťiu uscat ╚Öi aerisit.

  Manual

  Pentru mai multe informa╚Ťii despre acest produs, verific─â Manual de utilizare

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri