FORCLAZ

Mâncare deshidrată - Orez cu lapte și vanilie 57g

2499 RON
Ref. : 8553376

Produs conceput pentru aport optim de energie în timpul practicării de trekking. Cântărește 57 g.

100% liofilizat! 191 kcal energie/ pliculeț (greutate liofilizată produs: 45 g + pliculeț 12 g).Greutate rehidratat: 115 g + plic 12 g.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Utilizare ușoară

  Preparare rapidă (9 min) și ușoară, datorită recipientului gradat.

  Aport energetic

  100% liofilizat. 191 Kcal pentru 45g produs deshidratat, 115g produs rehidratat.

  Transportare ușoară

  Dimensiune plic 15 x 15 x 2,5 cm. Greutate totală 57 g.

  Informații tehnice

  Recomandări de utilizare


  Deschideți plicul și apropiați cele 2 extremități până când acestea se ating. A se umple cu apă până la nivelul 2 (70ml). Amestecați, iar apoi închideți plicul. Așteptați timp de 9 minute, iar apoi amestecați cu tacâmurile și savurați.

  Orez cu lapte

  Aliment rehidratat, gata în 9 minute! Reţetă şi cantitate adaptată activităţilor sportive în aer liber.Fără conservanți. 100% liofilizat! Fabricat în Polonia.

  DESHIDRATARE SAU LIOFILIZARE?

  100% din alimente sunt liofilizate!Liofilizarea este un procedeu de sublimare (trecerea apei din stare solidă direct în stare gazoasă). Astfel, se păstrează toate proprietățile nutriționale ale ingredientelor folosite (spre deosebire de alte procedee de deshidratare). Gustul alimentelor rămâne intact.

  Dimensiuni şi greutate

  Greutate rehidratat: 115 g.
  Greutate uscat: 45 g.
  Dimensiuni: 15 x 15 x 2,5 cm.
  Greutate totală: 57 g cu ambalaj.

  Păstrare

  Ambalat într-o atmosferă protectoare.Alimentele nu sunt proaspete pe termen nelimitat.În timp, acestea se deteriorează sau putrezesc.Pentru a încetini acest proces de deteriorare și a păstra prospețimea mâncărurilor noastre cât mai mult timp posibil, un gaz alimentar (azot E941) este introdus în ambalaj înainte de sigilarea acestuia.Azotul inert și inodor protejează împotriva oxidării, eliminând în același timp particulele de umiditate.A se consuma în întregime după deschidere.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  0.045 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Ingrediente: lapte 78% origine Polonia, orez 13% origine Italia, zahăr 4% origine Polonia, zahăr vanilat 3% (zahăr original Polonia, vanilie origine Madagascar), unt 2% (lapte) origine Polonia.

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi curat. Ambalat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.

  TESTE

  Toate produsele noastre alimentare sunt testate în fiecare etapă de dezvoltare de către echipele noastre.

  Aprobat de

  Toată echipa noastră care a participat la conceperea produsului l-a putut testa în timpul turelor organizate în masivul Mont-Blanc, în apropiere de sediul mărcii Forclaz, marca Decathlon pentru produse de Trekking. Acest desert deshidratat a fost validat de un grup de utilizatori.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri