Jachetă impermeabilă navigație Sailing 300 Albastru Copii

19999 LEI

Produs conceput pentru navigație pe coastă, pe vreme răcoroasă și umedă.

Jachetă impermeabilă, respirantă, ce asigură confort datorită gulerului înalt, materialului ușor și reglajelor simple.

Culoare: Albastru de Prusia / Albastru negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Testat 2h sub simulator de ploaie moderată (60L/m²/h).Buzunare non-impermeabile.

Respirabilitate

Material foarte respirant (RET < 12): limitează condensul.

Buzunare

3 buzunare cu fermoar, dintre care 1 interior.

Protecție vânt

Stratul protector al materialului previne apariţia senzaţiei de frig.

Hidrofobie

Materialul a fost tratat special pentru a fi hidrofob.

Rezistenţă la apă sărată

Materiale și fermoare rezistente la apă sărată.

Informații tehnice

Impermeabilitate 1/2

Echipa noastră măsoară rezistența unui material la o presiune exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, materialul este impermeabil. Iată valorile de impermeabilitate:Material rezistent la o presiune a apei de 2000mm după 5 spălări. Acesta echivalează cu 2000 Schmerber - presiune medie exercitată de apă în timpul unei averse.Impermeabilitatea jachetei a fost testată sub o ploaie de 60 litri de apă / m²/oră timp de 2 ore.

Impermeabilitate 2/2

- Material strat protector hidrofob (apa curge pe material).
- Cusături 100% etanșe.
- Partea inferioară este ajustabilă prin șnur elastic.
- Manșete ajustabile la încheietură prin benzi cu arici.- Închidere cu fermoar protejat de o protecție interioară și de o clapă exterioară pentru o impermeabilitate mai bună
- Închidere cu fermoar din plastic injectat pentru a evita oxidarea.

Glugă

Gluga se pliază în guler. Gulerul se poate închide prin fermoarul din plastic injectat, pentru a evita oxidarea provocată de sare.Vizieră cu bandă, pentru un nivel bun de protecție și susținere.Gulerul se ridică până la bărbie, pentru a proteja eficient partea inferioară a feței.

Buzunare

2 buzunare în față. Închidere cu fermoar din plastic injectat, pentru a evita oxidarea.1 buzunar interior pe piept, în dreapta, pentru telefon sau alte elemente, închis cu un fermoar.
Atenție: buzunarele nu sunt impermeabile.

Închidere în faţă

Fermoar cu protecție.Protecția exterioară împiedică pătrunderea apei prin fermoar și garantează un nivel bun de impermeabilitate.Protecție din material moale în partea superioară a gâtului, pentru a proteja bărbia.

Manșete

Manșete reglabile cu bandă cu arici. Aceasta permite ajustarea mânecii la lungimea brațului, precum și limitarea pătrunderii aerului sau apei în interior.Pentru o dezbrăcare ușoară, deschideți manșeta.

Respirabilitate material

Pentru a ști dacă un material este respirant, i se măsoară rezistența evaporativă RET (norma ISO 11092). Cu cât rezistența este redusă, cu atât mai mult materialul permite evacuarea transpirației și este respirant. Considerăm că:
RET < 9 = material foarte respirant
9 < RET < 12 = material respirant.
Indicele RET al acestei jachete Sailing 300 este 12.

Informații hidrofobie

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să curgă pe suprafața acestuia, fără a o absorbi.
Astfel, jacheta nu se îmbibă cu apă, ci rămâne ușoară și respirantă. Hidrofobia este obținută printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar proprietățile acestuia pot fi afectate în timp.
Hidrofobia poate fi reactivată uscând jacheta la uscător, timp de 10 minute, la temperatură joasă.

Cum se spală jacheta?

Pentru a păstra hidrofobia, se recomandă reducere numărului de spălări. A se spăla pe dos, cu fermoarele și clapa închise. Puteți spăla jacheta la un program sintetic, la 30° sau 40°C, cu detergent obișnuit. Pentru a păstra performanța materialului, nu utilizați balsam de rufe și nici înălbitor.
Important: alegeți o clătire abundentă sau efectuați o clătire dublă.

Cum să reactivați calitatea hidrofobă a jachetei?

Uscarea este o etapă primordială pentru reactivarea tratamentului hidrofob. Se recomandă uscarea completă a jachetei, în aer liber sau pe uscător. Atenție! Nu uscați pe o sursă directă de căldură.
Înainte de depozitare, puteți introduce produsul la un program sintetic de uscare, pentru o perioadă scurtă de timp, 10- 15 minute. Atenție! Nu se recomandă uscarea excesivă.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Parte superioară - Material principal 100% Poliamidă Parte inferioară - Material principal 100% Poliamidă Căptuşeala principală 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan Căptuşeala secundară 100% Poliester Căptuşeală călduroasă 100% Poliester

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
0,04 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii