Ghete înalte cu șiret Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie SH500 Warm Copii

19999 LEI
8544386

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă, practicare consecventă. Mărimi disponibile: 30-38.

Ghetele asigură confort în timpul drumețiilor pe vreme rece. Față înaltă și impermeabilă, cu talpă cu crampoane de 4 mm, pentru drumeție pe toate tiprurile de zăpadă.

Culoare:

Albastru negru / Verde turcoaz pal

Mărime: Ghid de mărimi
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort: -4,5°C. Temperatură limită: -14°C.

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Talpă din cauciuc, cu striaţii de 4mm pentru aderenţă bună pe zăpadă.

Susținere

Șireturi pentru închidere optimă.

Informații tehnice

Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru o drumeție pe timp de iarnă?

Am realizat un studiu comparativ în laboratorul termic, în condiții de mers pe vânt slab (5km/h). Astfel, măsurăm rezistența termică a ghetelor. Fiecare persoană are o rezistență diferită la frig. Temperatură de confort: se resimte o senzație ușoară de frig, iar 70% din utilizatori au considerat că această senzație termică este acceptabilă. Temperatură limită: se resimte o senzație puternică de frig, iar 10% din utilizatori au considerat că această senzație termică este acceptabilă.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Ghetele dispun de membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte subțire (între 5 - 25 micrometri), aplicată pe fața interioară a unui material, pentru a împiedica pătrunderea apei, fără a împiedica evacuarea transpirației.

Ghete respirante pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă un echilibru între aportul de căldură al ghetelor și capacitatea acestora de a lăsa pielea să respire. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate poate provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Ghetele sunt adaptate pentru diferite frecvențe de practicare, ocazională sau consecventă. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

Cum verificăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile ?

Am efectuat teste pentru a valida impermeabilitatea ghetelor (cu gheata pe jumătate scufundat în apă). Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers), 4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aproximativ 16 km de mers). Acest model a fost testat la 4 000 flexiuni, echivalentul a 8 km de mers.

Acest produs rezistă unei practicării consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi a materialelor de pe față, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Ce șosete sunt potrivite pentru drumeție pe zăpadă?

Pentru a te echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, ia în considerare următoarele:
Căldură : aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate: alege șosetele în funcție de intensitatea practicării. Lungime: îți recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale ghetelor?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului. În magazinele Decathlon și pe decathlon.ro există o gamă de produse impermeabilizante.

Garanție

2 ani

Greutate

30 : 0.54 kg
31 : 0.564 kg
32 : 0.622 kg
33 : 0.644 kg
34 : 0.666 kg
35 : 0.722 kg
36 : 0.742 kg
37 : 0.75 kg
38 : 0.788 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 60% Polietilenă tereftalată, 40% Poliuretan Talpă din 80% Poliuretan, 20% Poliuretan termoplastic Interior din 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în condiții reale de practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri