WEDZE

Geacă schi PULL'N FIT 500 Roșu-Bleumarin Copii

18999 RON
Ref. : 8587921

Geaca 500 este precum cea de adulţi: are protecție para-zăpadă, este impermeabilă, are căptuşeală călduroasă. Datorită reglării mânecilor în lungime, geaca poate fi purtată 2 ani.

Produs conceput pentru schi pe pârtie. Îl însoțește pe copil în progresul pe pârtie și în creșterea în înălțime.

Culoare: ROŞU / Indigo închis

 • 3-4 ANI 10
 • 5-6 ANI 10
+ 189 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Umplutură vatelină 150 g/m². Căptușeală din polar. Protecție para- zăpadă.

  Impermeabilitate

  Foarte bună: strat protector (5000 mm), cusături principale etanşe. Glugă.

  Reglabil

  Lungime reglabilă.Manșete strânse prin benzi cu arici.

  Respirabilitate

  Materialul permite evacuarea transpiraţiei.

  Confortul utilizatorului

  Căptușeală călduroasă.

  Buzunare

  3 buzunare securizate, dintre care 1 pentru skipass.

  Personalizare

  Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

  Imagini

  Geacă schi PULL'N FIT 500 Roșu-Bleumarin Copii
  Geacă schi PULL'N FIT 500 Roșu-Bleumarin Copii
  Geacă schi PULL'N FIT 500 Roșu-Bleumarin Copii
  Geacă schi PULL'N FIT 500 Roșu-Bleumarin Copii
  Geacă schi PULL'N FIT 500 Roșu-Bleumarin Copii
  Geacă schi PULL'N FIT 500 Roșu-Bleumarin Copii

  Informații tehnice

  Vatelină pentru izolare termică

  Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină pentru a menţine căldura corporală. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

  Strat protector

  Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuează transpiraţia. Astfel, pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

  Cusături principale etanşe

  Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea gecii este îmbunătățită prin cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă.
  Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă: Este vorba, adesea, despre cusăturile de la umeri şi de la nivelul pieptului.

  Concept PULL’N FIT ZIP mâneci

  Conceptul inovator PULL’N FIT permite ajustarea ușoară și precisă a lungimii mânecilor gecii de schi, pentru a se adapta perfect conformației copilului. În interiorul mânecilor, sistemul cu nasturi permite ajustarea lungimii mânecii la brațul copilului. Geacă ce poate fi purtată cel puțin 2 ani!

  Protecție para-zăpadă

  Material de protecție zăpadă în talie. În cazul acestei geci, aceasta se închide automat atunci când copilul închide geaca. Nu permite pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.

  Buzunar skipass

  Skipass mereu la îndemănă! Buzunarul special pentru skipass, de pe mânecă, permite accesul rapid la telescaun.

  Personalizare

  Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza jacheta se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Aceasta este un element util, pentru a găsi rapid jacheta la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

  Confort termic pe pârtie

  Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Material principal - Parte superioară 100% Poliamidă Material principal - Parte inferioară 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Poliamidă Căptuşeală secundară 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 82% Polietilenă tereftalată, 18% Elastan Strat protector 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri