DOMYOS

Gantere Fitness 0,5 kg x 2 Bleumarin

2499 RON
Ref. : 8336570

Produs conceput pentru exerciții zilnice de întărire a musculaturii. Greutate de 500 g fiecare, ergonomice, ușor de apucat cu mâna, nu pătează solul și nu se rostogolesc:

De la 500 g la 5 kg, alege setul de gantere perfecte pentru antrenamentele tale zilnice. Versatile, colorate și plăcute la atingere, acestea îți permit să îți intensifici exercițiile.

Culoare: ALBASTRU ÎNCHIS

0,5 KG
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Polivalență

  De la 500 g la 5 kg, 6 modele disponibile! Un poster de practică inclus!

  Întreținere ușoară

  Învelișul neted este ușor de curățat și nu lasă urme pe sol.

  Informații tehnice

  Ganterele de 500g sunt adaptate pentru nevoile mele?

  Alegerea greutății ganterelor tale variază în funcție de nivelul tău și de obiectivele tale.În general, recomandăm greutățile reduse pentru a-ți lucra partea superioară a corpului. Ganterele de 500 g sunt perfecte dacă ești începător în antrenamentele de dezvoltare musculară sau dacă faci recuperare. Îți recomandăm să începi cu gantere ușoare, pentru a lucra mișcarea, apoi să crești greutatea odată cu evoluția.

  Aceste gantere sunt foarte practice. Ele nu pătează solul și nu se rostogolesc.

  Fiind special concepute pentru a fi utilizată acasă, aceste gantere îți permit să adaugi sport în rutina ta zilnică. Acestea îți simplifică viața, datorită învelișului din PVC, care le face ușor de curățat și nu pătează solul. Poți face liniștit exerciții de întărire a musculaturii.

  Cum progresez cu ganterele?

  Este important ca întotdeauna să începeți cu o încălzire completă a corpului și să utilizați greutăți reduse care pregătesc corpul pentru efort, pentru a evita accidentările. Practicanții de nivel începător vor începe cu greutăți reduse (1 kg), până când vor obține o stăpânire tehnică a mișcărilor. Odată ajunși la un nivel mediu, pot mări progresiv greutatea (500 g) la fiecare 2 antrenamente.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Bară 100% Deșeuri metalice Strat protector 100% Policlorură de vinil

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat, ferit de razele soarelui, la o temperatură de <25°C.
  Evitați orice sursă de căldură: calorifer, geamuri expuse luminii directe a soarelui, suprafețe lăcuite.

  Restricții de utilizare

  A nu se arunca la sol.

  TESTE

  Concepute din materiale care nu au substanțe nocive. Realizăm teste pentru a garanta greutatea și mărimea ganterelor. Garantăm faptul că nu se rostogolesc odată puse pe sol.

  Aprobat de

  „Excelente pentru a mă antrena pentru surf și pentru reeducarea brațului, pentru a-l tonifia ușor. Am început cu cele mai ușoare gantere. Voi continua, pentru că sunt eficiente!” Catherine, clientă Decathlon.

  Recomandări de întreținere

  A se curăța cu o lavetă umedă.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri