FORCLAZ

Cort Dom Trekking MT900 2 Persoane Gri

99999 RON
Ref. : 8501684

Produs conceput pentru trekking. Cort ușor, compact și confortabil, pentru 2 persoane. Poate fi folosit în 3 anotimpuri.

Acest model de cort are o structură tip dom, în dublu Y și este prevăzut cu 2 intrări separate și 2 abside pentru depozitarea a 2 rucsacuri de până la 70L. 4 buzunare în cameră.

Culoare: GRI DESCHIS

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

Află mai multe despre protecția datelor personale
+ 999 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Transportare ușoară

  Greutate totală 1,95 kg Husă compactă 5,3 L Dimensiuni 39x12x12 cm

  Rezistență împotriva vântului

  Rezistență la vânt 70 km/h (Forța 8): validată pe placă rotativă.

  Impermeabilitate

  Test coloană de apă (schmerber):Supratentă > 2000mm Folie de sol cameră >3000mm

  Montare/demontare

  Structură dom (dublu Y).Cameră și supratentă separate. Un singur băț.

  Ventilare

  Supratentă.Uși cu plase de țânțari. 2 spații mari de ventilare.

  Capacitate de locuire

  Lățime 60 cm/ pers. Înălțimea camerei 100 cm. 2 uși. 2 abside.4 buzunare.

  Reparare

  Cameră interioară, supratentă și segment de băț disponibile ca piese schimb

  Imagini

  Cort Dom Trekking MT900 2 Persoane Gri
  Cort Dom Trekking MT900 2 Persoane Gri
  Cort Dom Trekking MT900 2 Persoane Gri
  Cort Dom Trekking MT900 2 Persoane Gri
  Cort Dom Trekking MT900 2 Persoane Gri
  Cort Dom Trekking MT900 2 Persoane Gri

  Informații tehnice

  Greutate

  Greutate totală 1,95 kg.
  Elemente separabile pentru a împărți transportul.Supratentă 550 g.
  Camera 660 g.
  Set bețe 500 g.
  Cuie (12 piese) 120 g.
  Huse 60g + 13g. Corzi (6) 30g.
  Set de reparare 20 g.
  Pentru a spori protecția de răcoarea solului și împotriva intemperiilor, puteți completa cortul de tip MT900 2P cu o folie de sol. 8797784/ 270 g.
  Greutatea, volumul și dimensiunile pot varia ușor din cauza toleranțelor de producție.

  Dimensiuni și spațiu de locuit

  Lungime cameră 205 cm
  Lățime cameră 125 cm la cap & 105 cm la picioare.
  Înălțime cameră: 105 cm.
  Înălțime totală:110 cm.
  Cele 2 abside laterale de 70 cm lățime sunt protejate de o folie de sol, pentru a proteja rucsacurile de umezeala solului și de precipitații. Spațiu de depozitare, pentru 2 rucsacuri de maximum 70 L. 4 buzunare (2 laterale & 2 în partea de sus) pentru organizarea echipamentului.
  Bucle pentru corzi.

  Structură, băț și cuie

  Băț din aluminiu ușor și rezistent la uzură și îngheț: aluminiu 7001 T6 Yunan SD70PF Ø 9 mm.Cuie cu structură pătrată: vârf "nicovală", corp supra-îngroșat, care le face foarte rezistente și ușoare (aluminiu 7075 T6).Neanodizate pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător.
  Formă de dom în Y dublu: bățul principal se desparte în 4 segmente la fiecare colț, pentru o structură autoportantă. Bățul central aduce volum și, prin urmare, mărește spațiul din interior.

  Montare/demontare

  Cameră și supratentă premontate. Montare clasică: camera, instalată pe sol, se fixează cu clipsuri pe bețe. Apoi, supratenta acoperă întregul ansamblu. Reglați tensiunea corzilor.În caz de nevoie, camera se poate demonta dinspre interior. Bețele au repere colorate, pentru o montare intuitivă.
  În caz de ploaie, pentru a monta întâi supratenta, veți avea nevoie de o folie de sol compatibilă (ref. 8545730).

  Impermeabilitate

  Corturile Forclaz sunt validate în laborator: cortul montat, 200 L/m²/oră (3 ore, echivalentul unei ploi tropicale). Sunt testate, de asemenea, de numeroși utilizatori pe teren. Supratentă din poliester (PES) 20 denieri și folie de sol din poliamidă (PA) 40D sunt acoperite cu poliuretan (partea interioară) și silicon (partea exterioară). Cusături etanșe cu bandă termolipită. Materialul folosit pentru cameră îmbină respirabilitatea, protecția împotriva vântului și limitarea apariției condensului.

  Rezistență la vânt

  Testăm și rezistența corturilor la vânt, într-un tunel special, unde fiecare față este expusă. Pentru a garanta rezistența cortului la vânt, cortul trebuie să fie corect montat și ancorat. Astfel, rezistă la o viteză a vântului de 70 km/h la nivelul solului. Corturile noastre sunt certificate de laboratorul independent CSTB din Nantes.

  Ventilarea și reducerea condensului

  Camera cu porțiuni din plasă anti-insecte ce reduc riscul de apariție a condensului. 2 ventilări în partea de sus, ce pot fi închise cu ajutorul unei benzi cu arici. Pentru a reduce riscul de apariție a condensului, montați cortul normal și ancorați-l. Fermoare cu cursor dublu la uși. Umiditatea din interior este redusă dacă folosiți spațiile de ventilare și permiteți aerului să circule optim.

  Pentru câte anotimpuri este potrivit cortul?

  Cort pentru 3 anotimpuri: cortul vă va proteja de vremea imprevizibilă pe care o veți întalni primavara, vara sau toamna. Acesta va rezista căderilor mici de zăpadă, dar nu este proiectat să suporte sarcini mari pe structură. În caz de zăpadă, asigurați-vă că scuturați regulat cortul pentru a cădea pe sol acumularea de zăpadă și a evita ca structura cortului să suporte o greutate prea mare.

  Reparații și servicii post vânzare

  În calitate de proiectanți, suntem preocupați de durabilitatea produselor noastre, motiv pentru care toate corturile sunt concepute pentru a fi reparabile. Veți găsi piese de schimb (arcade, cameră etc.) în magazinele noastre sau în atelierele magazinelor Decathlon sau pe decathlon.ro. În caz de probleme, nu ezitați să vă examinați cortul în magazinul dvs. Decathlon.
  Kit de reparare (îmbinare metalică, patch): 20 g.

  Rezistență

  Cortul este conceput pentru bivuac, deci nu este conceput expunere îndelungată la soare. Te sfătuim să eviți să-l lași la soare deoarece țesăturile ultra-ușoare pot fi sensibile la razele UV, devenind fragile.

  Garanție

  Garanție: 5 ani. Toate corturile noastre sunt reparabile. Piesele de schimb sunt disponibile în magazine sau pe decathlon.ro.

  Greutate

  1.95 kg

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Cameră interioară 65% Poliamidă, 35% Poliester Material principal 80% Poliester, 20% Poliuretan termoplastic Băț 100% Aluminiu

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  După utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

  Restricții de utilizare

  Pentru confort, folosiți 2 saltele cu formă tip sarcofag.

  Aprobat de

  Cortul a fost testat și validată pe teren în condiții reale de utilizare. Acesta a fost folosit timp de 5 săptămâni, de mai mulți utilizatori, în insulele Canare (2 săptămâni) și apoi în Pirinei (3 săptămâni). De asemenea, a fost testat de 2 utilizatori, timp de aproape 18 luni, în Asia și Oceania.

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri