OLAIAN

Combinezon surf 100 neopren 2/2 mm Albastru Bărbaţi

29999 RON
Ref. : 8504163

Combinezon surf întreg, pentru încălzirea picioarelor și mâinilor în timpul activităților nautice.

Produs conceput pentru surf și bodyboard în apă temperată (de la 17°C la 22°C), sesiuni de până la 1 h.

Culoare: Bleumarin / Gri perlă

 • XS 10
 • S 10
 • M 10
 • L 10
 • XL 10
 • XXL 10
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Libertate de mișcare

  Croiala oferă libertate de mişcare la nivelul braţelor. Cusături extensibile.

  Reducerea frecărilor

  Guler galonat şi reglabil.Fir de cusătură moale.Fără cusături sub brațe.

  Utilizare

  Fermoar la spate, pentru o utilizare mai ușoară. Cursor lung.

  Viteza de uscare

  Căptușeală din material sintetic.

  Imagini

  Combinezon surf 100 neopren 2/2 mm Albastru Bărbaţi

  Informații tehnice

  Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

  Primul criteriu de alegere a unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

  Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

  Al doilea criteriu de alegere este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
  NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

  Alegerea corectă a dimensiunii

  Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nicio cută vizibilă. Uscat, este posibil ca acesta să vi se pară prea strâns, dar senzația de disconfort dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare.

  Politică de retur

  În cazul în care mărimea nu vi se potrivește, produsul foarte fi returnat sau schimbat gratuit în magazinele noastre.Cumpărăturile mele. În acest caz, cheltuielile de retur vor fi în responsabilitatea ta.

  Materiale

  Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună. Neoprenul este căptușit cu material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Densitatea neoprenului: 2 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer cu proprietăți izolatoare.Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

  Guler

  Închiderea gulerului reduce apariţia iritaţiilor. În funcţie de sesibilitatea fiecăruia, este posibil să purtaţi un top UV pe sub combinezon pentru a reduce apariţia iritaţiilor. Aplicarea de cremă grasă (ex: vaselină), la zonele de frecare (gât, axile, genunchi), este recomandată în cazul unei utilizări prelungite. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.

  Închidere

  Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator, pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
  Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor în valuri (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

  Croială anti-iritații

  Am conceput acest produs fără cusături sub brațe, pentru a limita iritațiile provocate de mișcările repetate din timpul practicării de sporturi în valuri.

  Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are gama sa

  Când sunteți în apă, cea mai mare cantitate de căldură se pierde prin extremitățile corpului (picioare, mâini, cap).
  Accesorii recomandate:
  -în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă foarte rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mănuși, cagulă și top. Găsiţi produsele disponibile pe site-ul decathlon.ro

  Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

  Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

  Combinezoane ce pot fi reparate. Nu le aruncați!

  Pentru acest combinezon, recomandăm: https://www.decathlon.ro/p/kit-reparare-combinezon-neopren-scd-3-si-5-mm/_/R-p-301623?mc=8501856 https://support.decathlon.fr/combinaison-de-surf-decathlon-sav

  Ce este marca OLAIAN?

  OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce dezvoltăm un produs, îl testăm direct în condiţii reale de practică.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Rubber - Styrene Chloroprene (SCR) Material principal 100% Polietilenă tereftalată

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.

  Restricții de utilizare

  Temperatura apei între 17° şi 22°C.Activitate de până la 1 h.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator, pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri