KIMJALY

Colanţi 7/8 fără cusături Yoga HOT YOGA Seamless Albastru Damă

17999 RON
Ref. : 8843304

Produs conceput pentru yoga dinamic─â. Tehnologie seamless (f─âr─â cus─âturi) ╚Öi material ce ajut─â la evacuarea transpira╚Ťiei.

Colan╚Ťi de yoga confortabili ╚Öi f─âr─â cus─âturi, din colec╚Ťia Premium Kimjaly. Asigur─â sus╚Ťinere ╚Öi evacuarea transpira╚Ťiei. Pielea r─âm├óne uscat─â!

Culoare: Albastru ardezie / Albastru ardezie

 • XS Produs indisponibil online momentan
 • S Produs indisponibil online momentan
 • M Produs indisponibil online momentan
 • L Produs indisponibil online momentan
 • XL Produs indisponibil online momentan
+ 179 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Talie înaltă, confortabilă.

  Respirabilitate

  Material tehnic ce absoarbe ┼či evacueaz─â rapid transpira┼úia. Se usuc─â rapid.

  Libertate de mișcare

  Material ce con╚Ťine elastan, pentru flexibilitate optim─â.

  Reducerea frec─ârilor

  Croială fără cusături între picioare, pentru a evita frecarea.

  Imagini

  Colanţi 7/8 fără cusături Yoga HOT YOGA Seamless Albastru Damă
  Colanţi 7/8 fără cusături Yoga HOT YOGA Seamless Albastru Damă
  Colanţi 7/8 fără cusături Yoga HOT YOGA Seamless Albastru Damă

  Informa╚Ťii tehnice

  Produs din colec╚Ťia PREMIUM KIMJALY

  Din anul 2022, marca Decathlon Kimjaly lanseaz─â o nou─â gam─â de produse tehnice, concepute special pentru practican╚Ťii avansa╚Ťi de yoga.
  Colec╚Ťia PREMIUM este creat─â ca urmare a dorin╚Ťei noastre de a oferi produse potrivite practican╚Ťilor responsabili, implica╚Ťi ╚Öi exigen╚Ťi din comunitatea yoga.

  Colec╚Ťia PREMIUM KIMJALY, o colec╚Ťie tehnic─â ╚Öi durabil─â

  Colec╚Ťia PREMIUM respect─â activitatea sportiv─â a practican╚Ťilor de yoga. Echipa de concepere Kimjaly a prioritizat croiala mulat─â, elasticitatea ├«mpreun─â cu opacitatea materialelor, extensibilitatea, confortul senzorial al produselor (atingere, miros, sunetul la atingerea cu degetele, culori), respirabilitatea, sus╚Ťinerea ├«n timpul practicii. Obiectivul este de a propune produse tehnice care rezist─â ├«n timp ╚Öi care sunt validate de persoanele ce le-au testat.

  Colec╚Ťia PREMIUM KIMJALY, o colec╚Ťie validat─â de instructori de yoga

  Marca Kimjaly colaboreaz─â cu instructori de yoga prin intermediul unor ateliere, ├«nt├ólniri pe parcursul mai multor ani, pentru a afla care sunt nevoile practican╚Ťilor avansa╚Ťi de yoga. Colec╚Ťia PREMIUM ├«mbin─â toate a╚Ötept─ârile, ascultate atent ╚Öi luate ├«n considerare de echipele de concepere ╚Öi de design.

  Colec╚Ťia PREMIUM KIMJALY, o colec╚Ťie de la birou la sal─â

  Echipa de designeri a g├óndit colec╚Ťia PREMIUM ├«n culori, texturi ╚Öi forme care s─â se potriveasc─â cu trendul ÔÇ×de la birou la sal─âÔÇŁ.
  Dup─â numeroase shimburi de opinie cu o comunitate de practican╚Ťi avansa╚Ťi de yoga, cerin╚Ťa lor a fost simpl─â ╚Öi concret─â: posibilitatea de a purta ╚Ťinuta yoga toat─â ziua, de la birou la sal─â.
  A╚Öadar echipamentul de yoga a fost g├óndit pentru un stil de via╚Ť─â. Colan╚Ťi care sunt potrivi╚Ťi pentru o zi la munc─â. Un crop top ce poate fi purtat sub un sacou.

  Colec╚Ťia PREMIUM KIMJALY, o colec╚Ťia fabricat─â par╚Ťial ├«n Europa

  Echipa de concepere ╚Öi supply Kimjaly au lucrat ├«mpreun─â pentru a propune, pentru unele produse din colec╚Ťia PREMIUM, fabricare ├«n Europa ╚Öi multe alte avantaje umane ╚Öi economice. Aceast─â ac╚Ťiune implic─â un cost de fabricare ╚Öi de v├ónzare mai ridicat dec├ót media produselor de yoga.
  ├Äntr-adev─âr, nu suntem perfec╚Ťi. Avem un drum lung ├«n fa╚Ť─â pentru a fabrica mai multe produse ├«n Europa. Dar facem progrese pas cu pas.

  Tehnologia Seamless (f─âr─â cus─âturi)

  Tehnologia seamless aduce ├«mpreun─â ╚Ťes─âturile special adaptate pentru sport ╚Öi structuri de tricotaj inovatoare. Datorit─â acestei tehnologii, ├«mbr─âcmintea are un num─âr redus de cus─âturi, pentru a reduce disconfortul ╚Öi irita╚Ťiile ├«n timpul practic─ârii de sport. Noi dezvolt─âm produsele, de la stadiul de fir p├ón─â la cel de prototip imprimat de o imprimant─â 3D.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Material principal 96% Poliamid─â, 4% Elastan

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla automat la max. 30┬░ - ciclu scurt

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi