UVEX

Cască Schi Uvex Stance Negru Adulți

49999 RON
Ref. : 8848063

Noutate de la Uvex în 2023. Produs conceput pentru schi. Asigură ventilare optimă, confort excelent și finisaje frumoase.

Cu cele 20 de orificii și cu aerisirea reglabilă, asigură un confort termic optim. Interiorul gros și respirant asigură un confort excelent.

 • 51-55cm undefined
 • 54-58cm undefined
 • 58-62 CM Produs indisponibil online momentan
+ 499 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Rotiță de reglare în spate.

  Ventilare

  20 orificii + puncte de ventilare reglabile.

  Lejeritate

  Cântărește 598 g pentru mărimea M.

  Protecție împotriva șocurilor

  Respectă norma EN 1077:2007 clasa A. Structură ABS și interior EPS.

  Căldură

  Protecții groase. Protecție integrală la ceafă.

  Întreținere ușoară

  Se spală manual.

  Utilizare ușoară

  Ochelarii se fixează cu ajutorul unei cleme din spate. Cataramă micrometrică.

  Confortul utilizatorului

  Protecții pentru urechi ușor ascunse, pentru confort optim.

  Informații tehnice

  Experiență

  Această inovație a anului 2023 a fost concepută pentru un confort maxim. Casca groasă, respirantă și aerisirea reglabilă îți vor garanta un confort termic excelent. Protecțiile pentru urechi ale căștii sunt ușor ascunse, pentru a limita sprijinirea pe cartilajul urechilor. Carcasa din ABS asigură un plus de durabilitate. Cataramă micrometrică pentru reglarea rapidă și ușoară a curelei pentru bărbie.

  Compatibilitate

  Verifică bine compatibilitatea cu masca ta. Fiecare marcă folosește propriile curburi cască/mască. Ochelarii trebuie să se potrivească perfect în jurul căștii pentru a evita resimțirea unui obiect rece pe frunte.

  Rotiță de strângere

  Rotița de strângere permite ajustarea părții anterioare a căștii.

  Construcție ABS

  Tip de construcţie ce integrează o carcasă externă din ABS, turnată prin injecţie, pentru a rezista impacturilor puternice. Asigură rezistenţă la lovituri. Calota internă din EPS absoarbe şocurile în timpul impactului. Se recomandă schimbarea căştii o dată la 5 ani, dacă aceasta nu a suferit un şoc considerabil între timp.

  Norma EN 1077

  Norma europeană EN 1077 este aplicabilă căştilor utilizate pentru protecţia craniană, în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Această normă se caracterizează prin testarea capacităţii de absorbţie a şocurilor şi a rezistenţei la perforare. Se disting 2 categorii:
  - Clasa A: protejează partea superioară, ceafa, părțile laterale, precum și urechile.
  - Clasa B: protejează partea superioară, ceafa, dar nu acoperă urechile.

  Alegerea mărimii

  * Măsurați circumferința capului în centimetri (mijlocul frunții, trecând deasupra urechilor).
  * Alegeți mărimea potrivită.
  Exemplu: dacă aveți o circumferință a capului de 56 cm, alegeți o cască de mărimea 55-59 cm.

  Probarea căștii

  Probați casca cu atenție. Nu trebuie să resimțiți puncte de disconfort. Dacă este cazul, alegeți un alt model.Probați casca împreună cu o pereche de ochelari, deoarece nu toate căștile se potrivesc cu toți ochelarii.O cască este compatibilă cu ochelarii de schi atunci când nu există niciun spațiu de aer între partea superioară a ochelarilor și cască.

  Reglare cască

  În timpul utilizării, casca de schi trebuie să fie bine reglată: * Alegeți mărimea potrivită. * Circumferința se poate ajusta cu ajutorul rotiței de reglare. * Banda de sub bărbie trebuie să fie ajustată corect. Este vorba despre același mecanism ca în cazul centurii de siguranță: dacă aceasta este prea largă, siguranța este redusă.

  Condiții de retur echipamente de protecție individualăechipament individual de protecție)

  Asigurați-vă că produsul este potrivit înainte de achiziționare.Acceptăm returul în următoarele condiții: - produsul este curat și nou (nu a fost folosit) și toate marcajele inițiale sunt prezente și atașate în aceeași formă ca în momentul achiziționării (etichetă mărime, etichete cu diverse informații, etichetă RFID, etc); - nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură și nu au fost personalizateRotiță de strângere. Protejarea mediului

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc ferit de umiditate, de orice sursă de căldură sau de raze UV. După uscare, casca trebuie depozitată într-o husă de pânză.

  Restricții de utilizare

  Dacă o cască prezintă urme de deteriorare, trebuie înlocuită.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

  Aprobat de

  Toate căştile noastre sunt omologate de către un laborator extern avizat.

  Opinii clienți