FUDO HOOKS

Carlige crap FUDO CARP STG1-Teflon 2417

999 RON
Fii prima persoană care scrie o opinie!
Ref. : 8557259

Produs conceput pentru pescuit la crap.

Fudo Carp STG1 sunt cârlige cu ocheț fabricate în Kobe (Japonia) prin îmbinarea optimă a celor mai bune materiale și tehnologii de ultima generație.

4

Ridicare gratuită din magazin

+ 9 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Polivalență

  Se pot folosi cu majoritatea monturilor pentru pescuit la crap.

  Informații tehnice

  Caracteristici

  Principalele caracteristici ale carligelor Fudo sunt: formă optimă (din punct de vedere al capacității de înțepare), agerime extremă (se păstrează pe toată durata pescuitului), elasticitate mare (care le permite să reziste la deformare) și rezistență totală la coroziune.

  Producție

  Procesul de producție al carligelor are avantajul mai multor brevete în domeniul metalurgiei și tehnicii de producție. Materiale special selectate în formă de fire calibrate, sunt produse exclusiv pentru fabrică Fudo. Există două metode diferite de ascutire folosite: mecanice și chimice. În timpul procesului, nivelul de ascutire este controlat on-line ceea ce duce în cele din urmă la o ascutire perfectă a cârligului.

  Informatii

  Călirea se realizează în cuptoare speciale asistate de calculator, controlul temperaturii se face cu o acuratețe de 0,01 grade Celsius, iar timpul de tratare este ajustat cu o precizie de 0,001 secunde.

  Mărimi disponibile

  Mărime 4 - 5 buc/plic
  Mărime 6 - 7 buc/plic
  Mărime 8 - 8 buc/plic

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Restricții de utilizare

  Inapt consumului uman.

  Opinii clienți