CORNILLEAU

Masă Tenis de masă Cornilleau 200X Exterior Gri

2.49999 RON
Ref. : 8676818

Picioarele reglabile și frânele puternice asigură stabilitate în toate grădinile!

Produs conceput pentru tenis de masă practicat cu familia sai prietenii.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 2499 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Transportare ușoară

  Masă pliabilă, ușor de transportat datorită celor 4 roți duble.

  Deschidere/ închidere ușoară

  Masa de tenis de masă 200X este prevăzut cu 8 puncte de blocare.

  Protecţie împotriva intemperiilor

  Suprafață de joc laminată, solidă, concepută pentru a rezista tuturor provocărilor.

  Calitatea ricoșeului

  Suprafață din rășină stratificată 5mm anti-reflecție

  Imagini

  Masă Tenis de masă Cornilleau 200X Exterior Gri
  Masă Tenis de masă Cornilleau 200X Exterior Gri
  Masă Tenis de masă Cornilleau 200X Exterior Gri
  Masă Tenis de masă Cornilleau 200X Exterior Gri
  Masă Tenis de masă Cornilleau 200X Exterior Gri
  Masă Tenis de masă Cornilleau 200X Exterior Gri
  Masă Tenis de masă Cornilleau 200X Exterior Gri
  Masă Tenis de masă Cornilleau 200X Exterior Gri

  Informații tehnice

  Fileu fix, cu tensiune reglabilă

  După deplierea mesei, trebuie doar să reglezi printr-o simplă mișcare fileul de la masa de tenis de masă. Acest lucru va asigura că este perfect tensionat. Precis, fileul va rămâne bine reglat în timp.

  Spații de depozitare pentru mingi și palete

  Masa 200 X est prevăzută cu spații de depozitare foarte practice. Pe părțile laterale ale mesei ai posibilitatea de a pune paletele și mingile. Astfel, poți începe un joc de tenis de masă oricând vrei, fără a trebui să le cauți.

  Reglare simplă a picioarelor

  Masa 200X este prevăzută cu un sistem foarte intuitiv, care simplifică reglarea picioarelor. Tot ce trebuie să faci este să rotești partea superioară a unui picior pentru a așeza masa la un anumit nivel, fără efort. Nu este nevoie să ridici masa, deoarece mecanismul este independent de picior și nu este în contact direct cu podeaua. Simplu și eficient.

  Ricoşeu bun

  Cu o suprafață din rășină laminată, cu o grosime de 5 mm, masa 200X asigură ricoșeu de calitate, perfect adaptat pentru practicarea tenisului de masă în timpul liber. Pentru practicarea între prieteni sau în familie, masa este potricită pentru nivelul fiecăruia de joc.

  Înveliș anti reflexie a soarelui

  Pentru ca jocul de tenis de masă să decurgă cât se poate de bine, reflexia razelor de soare pe masă nu trebuie să-ți provoace disconfort. Finisajul SOFTMAT aplicat pe masa 200X atenuează reflecțiile soarelui de trei ori mai mult decât o masă a cărei suprafețe nu a beneficiat de acest tratament.

  Masă cu picioare reglabile

  Toate grădinile nu au un sol perfect drept, dar cu toate acestea, masa de tenis de masă trebuie să aibă o suprafață de joc plană. Cu aceste picioare reglabile la bază, masa 200X se adaptează la toate tipurile de sol. O poți insta oriunde vrei, fără a afecta calitatea jocului. Iarbă, pământ, pietriș sau nisip... masa se adaptează la terenul tău de joc.

  Cadru gros pentru menținerea unei suprafețe drepte

  Cadrul corespunde structurii metalice care susține suprafața de joc. Cu cât este mai înalt, cu atât mai mult asigură o suprafață plană pe termen lung. Cadrul mesei 200X, precum cel al tuturor meselor de tenis de masă pentru exterior, de la Cornilleau, este din Aluzinc®, un aliaj anticoroziune, din oțel, aluminiu și zinc, recunoscut pentru rezistența sa foarte mare. De 40 mm înălțime, masa 200X este prevăzută cu un cadru suficient de gros pentru a asigura o bună susținere.

  Masă cu 2 frâne

  Chiar și pe un teren în pantă, masa va rămâne fixă în timpul jocului, dar și atunci când aceasta este pliată și depozitată. Cele două frâne ale mesei de tenis de masă 200X asigură imobilitatea acesteia, atunci când sunt declanșate.

  Din materiale ultra rezistente

  Suprafață de joc laminată, solidă, concepută pentru a rezista tuturor provocărilor. Ploi puternice, zăpadă, călduri extreme: condițiile meteo nu afectează masa. De asemenea, masa este supusă unui număr mare de rele tratamente, lovituri cu paleta, fără a fi afectată. Toate metalele mesei 200X au fost supuse unui tratament împotriva coroziunii și au fost selectate pentru rezistența lor. Nu întâmplător masa 200X, precum toate mesele noastre de tenis de masă în exterior, are o garanție de 10 ani.

  Un sistem de blocare securizat

  Masa de tenis de masă 200X este prevăzut cu 8 puncte de blocare, în conformitate cu norma în viguare. Acest sistem permite suprafeșelor de joc să rămână perfect pe orizontală în poziția de joc și pe verticală atunci când masa este depozitată. Pentru a-l activa, este suficientă apăsarea butoanelor situate pe părțile laterale ale mesei.

  Masă compactă: mai puțin spațiu ocupat, mai multă siguranță

  Sistemul de pliere COMPACT TECHNOLOGY®, conceput de Cornilleau,diminuează riscul de răsturnare, evită posibilitatea ca un copil să se bage între cele două suprafețe aflate în poziție de depozitare și facilitează deschiderea și închiderea mesei. După pliere, masa are dublul avantaj de a ocupa mai puțin spațiu și de a evita erorile de manevrare.

  Roți mari și duble

  Deplasează masa oriunde vrei și joacă tenis de masă în afara zonelor cu sol bătătorit. Roțile mari, duble ale meselor Cornilleau au multe avantaje. Acestea permit depășirea cu ușurință a obstacolelor, funcționează fără dificultate pe diferite tipuri de sol și sunt deosebit de agile, manevrabile și stabile atunci când vine vorba de a face un viraj strâns, pentru a ajunge la locul ideal pentru a deplia masa.

  Garanție

  2 ani

  Opinii clienți

  Loading