Skip filters
Filtre

Polare pentru bărbați, femei și copii (124 Produse)

Cum să alegi
Ce să alegi pentru drumeție: geaca, pulover sau polar?
Reduceri
Jachetă Drumeție în natură NH100 Hybride Kaki Bărbați
12999 LEI -34%
8499 LEI
*De la ‪21.03.2023‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Jachetă Drumeție în natură NH100 Hybride Kaki Bărbați

(426)
Livrare estimată: 2 zile
4.7/5 Pe baza a 33033 Opinii exprimate online și în magazine

Câte tipuri de polare există?

Polarul, cunoscut și sub numele de fleece este un material sintetic creat din poliester. Puloverul de tip polar este o îmbrăcăminte sportivă extrem de populară datorită versatilității și a proprietăților materialului. Polarul este calduros si respirabil, astea sunt principalele caracteristici. Mai există și acele tipuri de pulovere polar foarte groase, mai pufoase, cu perii mai lungi care pot ține de cald.


Care sunt avantajele țesăturii de tip polar și cum ajută în activitățile fizice?


Polarele pentru bărbați, femei și copii pot ține de cald. Pe lângă aceasta, deși este un material gros, au capacitatea de a se usca în timp record, mai rapid decât orice altă fibră. Astfel că ele nu rețin apa decât pentru scurt timp. Însă chiar și atunci când sunt ude, polarele pot ține de cald.

În ciuda consistenței sale, polarul este foarte elastic. De aceea, conferă o libertate de mișcare optimă, ceea ce face din acest pulover o piesă vestimentară potrivită pentru orice tip de activitate sportivă desfășurată în climate răcoroase, reci și foarte reci. De asemenea, datorită rezistenței fibrei la umiditate și pentru că permite circulația optimă a aerului, hainele de tip polar pot fi folosite cu succes în deplasările montane în condiții climatice nefavorabile deoarece țin de cald foarte bine.


De ce să alegi îmbrăcămintea de tip polar de la Decathlon?


În gama produselor Decathlon găsiți o varietate de articole vestimentare confecționate din polar, potrivite pentru drumeții montane și chiar pentru sporturi de iarnă. Calitatea produselor este oferită de materialul de foarte bună calitate, dar și de tehnologiile folosite în crearea lor. O echipă de specialiști din diverse domenii, inclusiv cel medical și sportiv și-au adus aportul asupra echipamentelor de la Decathlon.


Pentru ce tip de activități pot fi utile polarele?


Polare sunt utile cu precădere pentru activitățile din sezonul rece. Cu toate acestea, pot reprezenta alegerea potrivită și pentru serile răcoroase de vară. Pentru activitățile sportive practicate în zone răcoroase polarele pot fi folosite la:

  • ✓ Drumeții montane
  • ✓ Trekking
  • ✓ Drumeții la munte în timpul iernii
  • ✓ Ca al doilea strat de îmbrăcăminte pentru schi, snowboard, săniuș.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou