pull_polaire_doudoune_comment_chosir_quechua

Ce s─â alegi pentru drume╚Ťie: geaca, pulover sau polar?

├Än drume╚Ťie, alegerea celui de-al doilea strat c─âlduros depinde de 3 criterii: intensitatea efortului, temperatura exterioar─â ╚Öi efectul de protec╚Ťie ├«mpotriva v├óntului sau hidrofobia acestui strat. Ce s─â alegi ├«ntre geac─â, pulover ╚Öi polar? Suntem aici pentru a te ajuta s─â faci cea mai bun─â alegere!

├Än drume╚Ťie, alegerea celui de-al doilea strat c─âlduros depinde de 3 criterii: intensitatea efortului, temperatura exterioar─â ╚Öi efectul de protec╚Ťie ├«mpotriva v├óntului.

Usage_pull_randonne_nature_NH500

Intensitatea efortului

Te preg─âte╚Öti pentru o drume╚Ťie pe marginea unei plaje sau ├«n p─âdure, al─âturi de familie? Dac─â nu exist─â denivel─âri ale terenului, efortul va avea o intensitate redus─â ╚Öi po╚Ťi opta pentru un pulover pentru drume╚Ťie ├«n natur─â, confortabil ╚Öi adaptat acestui tip de practic─â.

Dac─â e╚Öti mai degrab─â adeptul drume╚Ťiei pe teren denivelat, efortul va fi mai intens ╚Öi vei transpira mai mult. Pentru a nu sta ├«mbr─âcat cu textile care s-au umezit ╚Öi pentru a nu-╚Ťi fi foarte cald ├«n timpul drume╚Ťiei la munte, alege un polar sau un pulover respirant.┬á

Temperatura exterioar─â

Dac─â preferi drume╚Ťiile pe z─âpad─â, aerul este mult mai rece, iar corpul are nevoie de mai mult─â c─âldur─â. ├Ä╚Ťi recomand─âm ca ├«n acest caz s─â alegi un polar pentru drume╚Ťie pe z─âpad─â, adaptat la temperaturi mai mici de 4┬░C.

├Äntre 4 ╚Öi 13┬░C, polarele de drume╚Ťie la munte sunt adaptate pentru a oferi c─âldura de care ai nevoie.

doudoune_trek_forclaz

Efectul de protec╚Ťie ├«mpotriva v├óntului & hidrofobia

Ezi╚Ťi ├«ntre a alege o geac─â sau un polar? Este bine de ╚Ötiut c─â geaca protejeaz─â mai bine de v├ónt ╚Öi este mai hidrofob─â dec├ót un polar. Dac─â mergi ├«n drume╚Ťie timp de mai multe zile ╚Öi te temi de schimbarea brusc─â a condi╚Ťiilor meteo, o geac─â pentru trekking ar fi cu siguran╚Ť─â mai potrivit─â!

CUM ALEGEM ÎNCĂLȚĂMINTEA POTRIVITĂ PENTRU DRUMEȚIE SAU TREKKING?

Cum alegem ├«nc─âl╚Ť─âmintea potrivit─â pentru drume╚Ťie sau trekking?

Dac─â e╚Öti practicant de drume╚Ťie sau trekking, ├«nc─âl╚Ť─âmintea este elementul cel mai important din echipament. Alegerea corect─â a acesteia este esen╚Ťial─â pentru a te bucura pe deplin de practica sportiv─â. Astfel, pentru tine am realizat un ghid complet care te va ajuta s─â te ├«ncal╚Ťi potrivit!

DE CE S─é UTILIZEZI BE╚ÜE DE DRUME╚ÜIE ╚śI CUM LE PO╚ÜI ALEGE?

DE CE S─é UTILIZEZI BE╚ÜE DE DRUME╚ÜIE ╚śI CUM LE PO╚ÜI ALEGE?

Be╚Ťele sunt foarte eficiente ├«n timpul drume╚Ťiilor, acestea reduc riscul de c─âdere sau r─ânire. Iat─â principalele avantaje ale acestora ╚Öi cum le po╚Ťi alege.

Sfaturi pentru drume╚Ťie ├«n siguran╚Ť─â

Sfaturi pentru drume╚Ťie ├«n siguran╚Ť─â

Verific─â prognoza meteo Anun╚Ť─â familia cu privire la traseu ╚Öi ora estimat─â de ├«ntoarcere Respect─â at├ót ritmul t─âu de deplasare, c├ót ╚Öi a celor care te ├«nso╚Ťesc

LISTA LUCRURILOR ESENȚIALE PENTRU PREGĂTIREA RUCSACULUI TĂU

LISTA LUCRURILOR ESENȚIALE PENTRU PREGĂTIREA RUCSACULUI TĂU

Te preg─âte╚Öti s─â pleci ├«n drume╚Ťie? ALIMENTA╚ÜIE ╚śI HIDRATARE ORIENTARE

CUM SĂ VĂ SPĂLAŢI JACHETA PENTRU A-I REACTIVA HIDROFOBIA??

CUM SĂ VĂ SPĂLAŢI JACHETA PENTRU A ÎI REACTIVA HIDROFOBIA?

Geaca ta de drume╚Ťie sau de trekking pare mai pu╚Ťin impermeabil─â dec├ót atunci c├ónd ai folosit-o prima dat─â? Nu v─â panica╚Ťi, iat─â cum s─â o readuce╚Ťi la performan╚Ťa sa ini╚Ťial─â!