BETE TREKKING SI DRUMETIE (26 Produse)

Ai început pregătirile pentru o nouă drumeție? Completează echipamentul cu bețe de trekking și drumeție de la Decathlon! Alege modelele potrivite pentru toți membrii familiei și bucurați-vă de stabilitate și siguranță la fiecare pas. Descoperă modelele compacte și ușor de transportat care trebuie să se regăsească în rucsacul tău. Fie că te aventurezi pe trasee cunoscute, fie că vrei să descoperi noi cărări montane, mizează la fiecare pas pe încrederea pe care ți-o oferă bețele de drumeție. Fii pregătit pentru orice provocare și pășește încrezător când te bucuri de susținerea oferită de bețele de trekking și drumeție la munte din colecția Decathlon!

Cum să alegi
DE CE SĂ UTILIZEZI BEȚE DE DRUMEȚIE ȘI CUM LE POȚI ALEGE?
Primul Pret Tehnic
Băț Trekking TSL TOUR ALU 5 CROSS
34699 LEI
TSL

Băț Trekking TSL TOUR ALU 5 CROSS

(4)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
Sistem blocare băț MT500
1499 LEI
FORCLAZ

Sistem blocare băț MT500

(3)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Inel Băț MT500
1249 LEI
FORCLAZ

Inel Băț MT500

termen estimat: 2 zile din depozit local
Segment Inferior Băț MT100
1749 LEI
FORCLAZ

Segment Inferior Băț MT100

termen estimat: 2 zile din depozit local
Segment Inferior Băț MT500
2499 LEI
FORCLAZ

Segment Inferior Băț MT500

termen estimat: 2 zile din depozit local
4.6/5 Pe baza a 5611 Opinii exprimate online și în magazine

CARE SUNT AVANTAJELE UNUI SET DE BEȚE DE TREKKING ȘI DRUMEȚIE?


Oare de ce se recomandă echiparea cu bețe de trekking și drumeție? Indiferent de experiența ta pe traseele de drumeție, cu echipamente pentru trekking complete și sigure obții cel mai bun nivel de protecție și prevenire a accidentărilor. Dacă îți dorești să te bucuri din plin de următoarea ta aventură în aer liber, trebuie să afli care sunt avantajele unui set de bețe de drumeție de la Decathlon. Fie că ai planificat o drumeție în sezonul cald, fie că vrei să te bucuri de magia sezonului rece în mijlocul naturii, bețele de trekking pe munte sunt partenerul tău de drum în orice moment al anului.

 • - Vrei să te deplasezi rapid și să îți îmbunătățești timpul pe traseu? Bețele de drumeție pe munte te ajută să amplifici ritmul de deplasare, folosind toate grupele musculare pentru și mai multă eficiență.
 • - Ai nevoie de susținere suplimentară și vrei să reduci efortul depus pe traseu? Alege bețe de munte ce facilitează deplasarea către crestele montane fără un consum prea mare de energie. Astfel, te poți bucura din plin de peisaje și poți admira noi locuri descoperite.
 • - Menține echilibrul și stabilitatea pe orice teren! În special dacă te aventurezi pe un traseu necunoscut, bețele de trekking și drumeție te ajută să “testezi” terenul pentru a evita orice dezechilibrare ce poate duce la accidentări.
 • - Te ajută să ai o postură corectă în timpul drumeției, în special dacă ai un rucsac voluminos și greu. Greutatea rucsacului poate duce la dereglarea posturii și dureri de spate. De aceea, bețele de drumeție pe munte preia din greutate și ajută corpul să mențină o postură corectă.
 • - Protejează articulațiile la urcare și coborâre. Un rol esențial al bețelor de munte este acela de a distribui uniform greutatea între brațe și picioare. Astfel, protejează articulațiile de greutatea excesivă ce suprasolicită corpul și atenuează efortul depus în timpul mișcării.
 • De ce să te simți extenuat după drumeție? Descoperă avantajele deplasărilor pe munte cu bețe de trekking și drumeție de la Decathlon și observă chiar tu diferența!


  CUM MENȚII EFICIENȚA BEȚELOR DE DRUMEȚIE LA MUNTE?


  Vrei să te bucuri de bețele de drumeție preferate timp îndelungat? Află cât de simplu poți curăța și întreține bețele de munte pentru drumeții și trekking de la Decathlon! Prelungește durata de utilizare și asigură-te că pornești într-o nouă aventură cu bețe de drumeție rezistente și corect echipate.Îți recomandăm ca după fiecare traseu parcurs să cureți bețele de drumeție atent și să elimini orice urmă de murdărie, nămol sau vegetație ce le-ar putea afecta. Fie că te plimbi pe munte în sezonul cald, fie că preferi sezonul rece pentru drumeții, bețele de trekking trebuie constant curățate și șterse cu o lavetă uscată. Ține minte că umezeala poate afecta atât aspectul, cât și rezistența bețelor de drumeție!

  Odată curățate bețele de drumeție, asigură-te că le depozitezi într-un loc uscat, ferit de umezeală și razele soarelui. Dacă ai optat pentru un model de bețe de munte pliabile, acestea au o formă compactă și se pot depozita în spații mici. Când consideri că vârful și rozeta sunt foarte uzate, alege de la Decathlon accesoriile de schimb pentru bețele de trekking și drumeție și readu la viață echipamentul tău.Hai într-o nouă aventură corect echipat cu bețele de trekking și drumeție de la Decathlon! Pășește încrezător pe cărări montane și bucură-te din plin de timpul petrecut în mijlocul naturii.


  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou