INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Drumetie, Trekking


SANDALE ADULȚI
Confort și lejeritate
 

Descoperă produsul
 
 
64,99 LEI
 

SANDALE COPII
Confort și lejeritate
 

Descoperă produsul
 
 
44,99 LEI

TRICOURI ADULȚI
Confort și libertate de mișcare
 

Descoperă produsul
 
 
44,99 LEI
 

PANTALONI SCURȚI BĂRBAȚI
Confort și libertate de mișcare
 

Descoperă produsul
 
 
39,99LEI

FUSTĂ PANTALON
Confort și libertate de mișcare
 

Descoperă produsul
 
 
59,99LEI

TRICOURI COPII
Libertate de mișcare și confort
 

Descoperă produsul
 
 
29,99LEI

PANTALONI SCURȚI ȘI FUSTE COPII
Confort și respirabilitate
 

Descoperă produsul
 
 
34,99LEI

JACHETĂ IMPERMEABILĂ COPII
Impermeabilitate și respirabilitate
 

Descoperă produsul
 
 
39,99LEI
 
 
 
X
Drumeţia, un sport plăcut şi accesibil tuturor, este o practică ce favorizează starea de bine, creşte rezistenţa şi scade nivelul de stres. De la simpla plimbare la mersul rapid sau la drumeţia pe munte, acest sport este potrivit oricui!

O activitate cu multiple virtuţi

Sursa noastră de motivaţie poate poate fi sportul, familia sau simpla dorinţă de reconectare cu natura şi de a profita de peisaje, însă cu toţii avem, la un moment dat, ocazia de a pleca în drumeţie. O activitate cu beneficii multiple, drumeţia este un sport complet, dinamic şi accesibil tuturor, indiferent de vârstă sau de condiţia materială. Efectele acestei practici sunt numeroase, printre care condiţia fizică (tonifierea musculară, oxigenare, îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, etc.) sau mentală (atenuarea stresului, trezirea simţurilor). Mersul în mod regulat protejează corpul şi face bine moralului.

Care sunt cele mai căutate articole de trekking si drumeție?

Niciodată nu poți pleca într-o excursie fără o pereche bună de bocanci drumeție, tocmai de aceea produsele ce țin de încălțăminte trekking se numără printre cele mai căutate articole. Decathlon are o gamă largă de ghete drumeție, atât pentru bărbați, femei și copii, dar și sandale trekking femei și bărbați. De asemenea, pe lista celor mai dorite articole de trekking se numără gecile impermeabile și polarele, acestea fiind excelente pentru drumeții, dar și accesoriile, precum lanterne frontale, bidoane de apă sau bețe trekking.

Cum aleg articolele pentru trekking și drumeție de care am nevoie?

Este foarte important să-ți alegi echipamentul potrivit pentru o excursie montană, în funcție de anotimp și traseul stabilit. Vei avea nevoie de un rucsac de drumeție, care fie îl alegi dintr-un material impermeabil, fie unul care să aibă o husă care să protejeze conținutul acestuia în cazul vei avea ghinionul să înceapă ploaia. Nu uita să iei la tine lichide, mâncare, o baterie externă și ceva dulce în cazul în care drumul te extenuează și ai nevoie de un plus de energie. De asemenea, ai grijă ca perechea de bocanci trekking pe care o alegi să-ți ofere siguranța și confortul necesar în timpul plimbărilor pe teren mai accidentat. În plus, sfatul nostru este să optezi pentru o pereche de pantaloni care să-ți ofere libertate de mișcare și, indiferent de vremea de afară, mereu să ai la tine un polar și o geacă impermeabilă. Acestea sunt articolele esențiale de care ai nevoie pentru o drumeție lejeră, pentru că, în cazul în care vei alege să campezi, atunci echipamentul tău va trebui completat cu o mulțime de accesorii.