BUY BACK BICICLETE

Texte alternative image

Ți-ai dat seama că bicicleta ta nu mai face față aventurilor tale pe două roți? 🚴‍♂️♻️
Cu 𝐁𝐮𝐲 𝐁𝐚𝐜𝐤, o poți vinde pe loc și primești un 𝐯𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞𝐫 imediat după evaluarea produsului.

Te așteptăm în magazine, 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐛𝐫𝐚𝐧𝐝𝐮𝐥 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐜𝐥𝐞𝐭𝐞𝐢 𝐭𝐚𝐥𝐞! 🤩 Iar ca bonus, colegii noștri te pot ajuta să găsești echipamentul nou potrivit.

Texte alternative image

BUY BACK FITNESS

Texte alternative image

Dacă ai un echipament de fitness pe care nu-l mai folosești, adu-l la noi prin programul Buy Back, iar acesta poate deveni un cadou minunat pentru altcineva. 🎁

Beneficiul tău? 🤩 Vei primi un voucher pe loc, să îți cumperi ce vrei tu.

Texte alternative image

BUY BACK TROTINETE

Texte alternative image

Dacă ai o trotinetă pe care nu o mai folosește nimeni, lasă și pe altcineva să se bucure de ea! ♻️🎁
O aduci la Buy back și primești pe loc un voucher ca să îți cumperi ce vrei tu.

Texte alternative image

Cum funcționează programul BUY BACK?


Trecerea la economia circulară

Prelungirea duratei de viață a produselor

De mai mulți ani, Decathlon lucrează la proiectarea produselor sale pentru a le prelungi durata de viață. Scopul acestei abordări este de a integraaspectele legate de durabilitate (rezistență, fiabilitate, performanță în timp și atemporalitate a modelelor) și reparabilitate încă din faza de proiectare a produselor.

Află mai multe

Ce înseamnă produs sustenabil?

Ai tot auzit termenul de sustenabilitate și vrei să afli ce presupune mai exact acest concept? Sustenabilitatea a devenit un subiect dezbătut atât de companii la nivel de plan de afaceri, cât și de consumatori, la nivelul propriilor locuințe și obiceiuri. În termeni generali, sustenabilitatea este capacitatea unei organizații sau a unei persoane de a exista și de a se dezvolta fără a epuiza resursele naturale. Idee ce stă și la baza produselor eco, de la fabricarea acestora până la comercializare.

Află mai multe

Cum poate bicicleta ta veche să reintre în noi aventuri sportive?

Ne bucurăm că ai ales să protejezi planeta folosind un mijloc de transport ecologic. Pentru noi, ești eroul/eroina care salvează mediul înconjurător. Orice acțiune pe care o faci azi poate avea un impact asupra lui, chiar și simplul mers cu bicicleta. Cum poate fi această acțiune una sustenabilă?

Află mai multe

Întrebări frecvente