INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Echipament si accesorii inot

109 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi echipamentul de înot potrivit pentru tine?

Înotul este un sport preferat de adulți și copii de toate vârstele, datorită beneficiilor pe care le are pentru sănătate, pentru tonifiere și pentru dezvoltarea mușchilor. Este un tip de mișcare ce nu pune presiune pe încheieturi și articulații și ajută la eliminarea kilogramelor în plus. Pentru a te antrena eficient și corect, ai nevoie de un echipament de înot corespunzător și complet, ales în funcție de nivelul la care te antrenezi și de frecvența cu care practici acest sport.

Ce trebuie să conțină un echipament complet de înot?

Indiferent dacă ești înotător profesionist sau mergi la bazin doar din când în când, ai nevoie de un costum de înot complet sau un șort de înot, ochelari de înot, cască de înot și papuci de înot cu care să te poți deplasa în siguranță pe marginea bazinului. Alege echipamentul potrivit pentru tine și adaugă accesoriile de care ai nevoie, clești pentru nas și dopuri de urechi, mai ales dacă practici sărituri și înot sincron.

De ce să cumperi echipament de înot de la Decathlon?

Online sau în magazine, la Decathlon găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru pasiunile tale sportive, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de cea mai bună calitate, de la branduri de top și la cele mai accesibile prețuri. În plus, avem tot timpul promoții și oferte speciale, așa că îți va fi ușor să găsești echipament pentru înot potrivit pentru nivelul la care te antrenezi. La Decathlon și pe Decathlon.ro găsești cele mai fumoase echipamente și accesorii de înot, funcționale, din materiale adaptate pentru acest tip de sport, ieftine, potrivite pentru orice buget. Așa că hai la cumpărături, pentru a descoperi și alege toate lucrurile de care ai nevoie!