INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Echipament si accesorii inot

82 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Echipamentul necesar pentru inițierea sau progresarea în universul natației

Când ne gândim la înot, primul lucru care ne trece prin minte este fără dubii costumul de baie. Este adevărat faptul că este un element important pentru sesiuni de înot eficiente, dar nu este singurul care poate infuența acest aspect. Echipamentul pentru înot, cuprinde o varietate de produse, plecând de la cască și încălțăminte, până la palmare, mănuși sau ochelari.

Dezvoltați-vă abilitățile de înotător echipându-vă corespunzător

Există numeroase articole definite ca făcând parte din echipamentul de înot care vă facilitează învățatul procedurilor de bază sau vă ajută să vă depășiți propriile performanțe. Din această categorie putem aminti produse precum palmare și mănuși care permit atât dezvoltarea musculaturii la nivelul întregului corp, cât și a rezistenței. Pull buoy-ul, care se plasează între picioare, este indicat pentru îmbunătățirii mișcărilor cu brațele. Putem de asemenea utiliza o placă de înot pentru perfecționarea posturii la nivelul apei și pentru dezvoltarea musculaturii în partea superioara a corpului. Pentru sesiunile la bazin, este important să nu uitați de cască sau de ochelari, acestea făcând parte tot din echipamentul pentru înot de la DECATHLON.

Tot ce aveți nevoie pentru un plus de confort în timpul înotului

Pe lângă echipamentul de înot destinat în mod deosebit dezvoltării tehnicității miscărilor, vă invităm să alegeți și un rucsac de înot destinat transportului către piscină. Puteți achiziționa de asemenea un prosop din microfibră pentru uscare ultra-rapidă. Nu uitați de gama de halate de baie, din material ultra-absorbant, special concepute pentru sesiunile de înot. Nu uitați de accesoriile foarte apreciate de către înotători: MP3 player rezistent la apă, sau încălțăminte specială pentru practicarea aquagym-ului.