INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Role, patine cu rotile

ROLE PLAY5 ROZ
COPII OXELO

Descoperă produsul
  
119,99LEI

Alti utilizatori au mai fost interesati si de:

CASCĂ TROTINETĂ B100 OXELO
Siguranța înainte de toate!

Casca nu este un accesoriu. Asigură protecţie.

Descoperă produsul39,99LEI
 
X

Cum alegi rolele pentru copii?

Mersul pe role este una dintre primele activități prin care copiii fac cunoștință cu bucuria mișcării și cu importanța unui stil de viață activ. De aceea, este important să alegi role copii din materiale de cea mai bună calitate, confortabile, care oferă susținere piciorului și previn accidentările. Este recomandat să optezi pentru o pereche de role cu patru roți sau cu două roți cu o carcasă rigidă din polipropilenă, cu roți stabile, care îl vor ajuta pe copil să controleze traiectoria de mers și să se miște în siguranță.


Cum alegi o pereche de role pentru adulți?

Adulții se bucură la fel de mult de mersul pe role ca și copiii, în plus, au avantajul experienței și se mișcă mult mai sigur! Dacă ești în căutarea unei perechi de role damă sau role bărbați, atunci este bine să știi că cel mai important aspect este siguranța. O pereche de patine cu rotile adulți trebuie să fie completată cu echipamentul potrivit de protecție, cotiere, cască, genunchiere, care să te ajute să te bucuri de mișcare fără griji! Alege o pereche de role adulți care să ofere susținere în zona gleznelor și în care să te simți confortabil și în siguranță!


De ce să cumperi patine cu rotile de la Decathlon?

Online sau în magazine, la Decathlon găsești o gamă variată de patine cu rotile copii și role adulți din care să le alegi pe cele potrivite pentru tine sau pentru copilul tău! Așa că dacă ești în căutarea unei perechi de role stabile, ai venit la locul potrivit! La Decathlon și pe Decathlon.ro ai la dispoziție o mulțime de modele de role, de cea mai bună calitate și la cele mai accesibile prețuri, din care să alegi modelul ideal!