INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Bodybuilding, Crosstraining

19
99
DOMYOS
MĂNUȘI BODYBUILDING 100
Respirabilitate
39
99
DOMYOS
ROATĂ PENTRU ABDOMEN
Aderență
9
99
DOMYOS
DISC FONTĂ BODYBUILDING 28 MM
Paletă completă de greutăți: 0,5; 1; 2; 5; 10 şi 20 kg
39
99
DOMYOS
BANDĂ ELASTICĂ 25 KG
Durabilitate
29
99
DOMYOS
BANDĂ ELASTICĂ 15 KG
Durabilitate

Cross Training by Decathlon Romania | Domyos

Bodybuilding și crosstraining, pentru un corp de revistă

 

Visezi la un corp foarte tonifiat, în care mușchii să fie perfect definiți? Atunci este momentul să începi antrenamentele de bodybuilding sau crosstraining. Cu cât vei realiza mai multe exerciții fizice cu atât vei câștiga mai multă masă musculară. Antrenamentele au în componența sa ridicări de greutăți, cardio și diete atent alese și pot fi realizate la tine acasă. În funcție de timpul pe care îl ai, îți poți face tu un set clar de exerciții sau te poți abona la programele de gym training și să urmezi sfaturile celor mai experimentați.

 

Cum arată un echipament complet?

 

Nu este deloc dificil să îți compui echipamentul perfect având în vedere că DECATHLON îți oferă o gamă variată de gantere, bare și greutăți, ușor de utilizat, dar și bande elastice și corzi de sărit, pentru cei pasionați de crosstraining. În funcție de nevoi și de buget, poți găsi o selecție mare de produse care te vor ajuta să variezi antrenamentele de bodybuilding. Cu toate acestea, înainte de a alege aparatele, gândește-te ce tip de antrenament îți dorești și ce nivel de dezvoltare musculară deții.

 

Un alt lucru de care trebuie să ții cont atunci când începi sesiunile de bodybuilding sunt hainele pe care le alegi pentru echipamente. Decathlon îți pune la dispoziție îmbrăcăminte specială, de la maiouri, tricouri, colanți și bustiere, toate produsele fiind concepute pentru a asigura libertatea de mișcare, dar și pentru a pune în valoare corpul. 

 

Suplimente și accesorii, esențiale pentru rezultate vizibile 

 

Niciun antrenament de crosstraining sau bodybuilding nu poate fi complet dacă nu ai la îndemână o serie de accesorii, precum mănuși, centuri sau bandaje pentru încheieturi. De asemenea, pentru rezultate vizibile, nu ezită să te documentezi și să cumperi suplimente. Batoanele și proteinele te vor ajuta să-ți dezvolți și să-ți întreții masa musculară. În plus, urmărește site-ul Decathlon pentru că mereu vei găsi reduceri și atunci vei avea ocazia să te bucuri de un preț irezistibil la o multitudine de articole.