INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Articole Badminton

SET RACHETE BADMINTON DISCOVER ADULȚI
Rachete ideale pentru inițiere!Preț accesibil!

Descoperă produsul
 
 
39,99LEI

SET EASY BADMINTON + FILEU 3 M PERFLY
Se montează/demontează uşor.
Incluse: 2 rachete și 2 fluturaşi.

Descoperă produsul
 
 
149,99LEI
 

HUSĂ RACHETE BADMINTON BL160
Transportare ușoară.

Descoperă produsul
 
 
19,99LEI
 
X

Cum alegi articolele de badminton potrivite pentru tine

Distractiv și eficient pentru menținerea tonusului muscular și a mobilității, badmintonul este un sport practicat cu plăcere de adulți și de copii. Pentru un antrenament eficient sau pentru un joc amical amuzant, ai nevoie de un echipament badminton corespunzător și de accesoriile potrivite. În primul rând, trebuie să ai o rachetă badminton rezistentă și precisă, din materiale ușoare, dar care asigură o putere crescută de lovire. Cel mai potrivit este să cumperi un set badminton, cu rachete și fluturași și o husă, pe care le poți lua cu tine oriunde! Alege și un set de fluturași badminton, un grip și overgrip care să te ajute să joci ușor și relaxat.

Cum găsești cele mai bune articole pentru badminton

Dacă ai loc suficient pentru a juca badminton acasă sau îți place să practici acest sport în parc sau oriunde în natură, asigură-te că ai toate accesoriile necesare. Alege un fileu badminton ușor de montat și demontat, cu un sistem de prindere intuitiv și design ergonomic, pentru a îl putea transporta și depozita ușor. Cumpără seturi de fluturași badminton ușori, cu traiectorie stabilă, care să aibă echilibru în timpul jocului.

De ce să cumperi articole de badminton de la Decathlon?

Online și în magazine, la Decathlon găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru pasiunile tale sportive. Descoperă gama variată de huse și genți badminton, rachete și accesorii, din materiale de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile. Avem tot timpul reduceri și oferte speciale, așa că îți va fi ușor să găsești tot ce te interesează. Cumpără la cele mai accesibile prețuri și bucură-te de mișcare!