Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 RON

Badminton

IA-ȚI VACANȚĂ, DAR NU DE LA SPORT!

 
 

RACHETĂ BADMINTON
BR700 ARTENGO

VARA ACEASTA, SPUNEȚI DA EXPERIENȚELOR NOI!

Practicarea badmintonului ca și activitate recreativă nu impune multe cerințe în ceea ce privește echipamentul! Descoperă articolele esențiale pentru petrecerea unei după-amiezi sportive alături de cei dragi, de o parte și de alta a fileului!

 
 

Artengo BY DECATHLON
Echipament esențial pentru badminton

 
 

CUM ALEGI
racheta de badminton?

Mai mult echilibru în mâner sau racordaj? O racheta rigidă, semi-rigidă sau mai degrabă flexibilă? Urmează ghidul pas cu pas pentru a găsi racheta potrivită !

Badmintonul, un sport pentru corp și spirit

Badmintonul : acest sport cu racheta de origine britanică face apel la calitățile dumneavoastră strategice, la fair play, dar și la numeroase abilități fizice. Jucat în 2 sau 4 persoane, necesită în egală măsură echipament și accesorii specifice. La DECATHLON, puteți descoperi rachete performante și o gamă completă de echipament calitativ!

Ce produse să alegeți pentru practicarea badmintonului?

Când alegeți o rachetă pentru badminton , optați pentru un produs care să vă asigure o suprafață de contact suficient de mare, păstrându-și lejeritatea și manevrabilitatea. Rachetele de badminton Yonex și cele Babolat sunt rezultatul unei expertize detaliate în ceea ce privește sporturile cu racheta : cel mai bun raport calitate-preț atât pentru jucătorii debutanți, cât și pentru cei experimentați! La DECATHLON, descoperiți fluturașii pentru badminton din plastic sau pe cei din pene, pentru practica intensivă. Pentru a vă putea antrena, indiferent de locația în care vă deplasați, fileurile de badminton portabile, împreună cu husele lor de transport, vă permit organizarea unui meci improvizat, atțt în aer liber, cât și în interior!

O ținută adaptată tuturor jucătorilor de badminton

Practicarea badminton necesită echiparea cu îmbrăcămintea și încălțămintea adecvate. Deoarece este un sport practicat preponderent în sală, va fi nevoie de încălțăminte sport cu talpă anti-aderentă. Încălțămintea dumneavoastră pentru badminton trebuie să fie suficient de confortabilă și ușoară pentru a vă îmbunătăți viteza în timpul accelerărilor sau a retragerilor, fără a vă îngreuna mișcarea în sine. În ceea ce privește ținuta, aceasta trebuie să răspundă unui set de norme bine definite și să le respecte în totalitate, pentru o performanță îmbunătățită în timpul competițiilor! Articolele de îmbrăcăminte pentru damă sunt alcătuite dintr-un tricou tip polo și o fustă sau un șort, în funcție de caz. Un bărbat va avea nevoie de un același tip de echipament, format dintr-un șort și un tricou tip polo. Jucați în exterior? Nu uitați să vă echipați și cu o jachetă impermeabilă, pentru a vă proteja de umiditate și temperaturi scăzute. Ținutele DECATHLON care vă sunt recomandate sunt confecționate din materiale textile respirante și ușoare, potrivite tuturor tipurilor de practică!