Fluturasi badminton in aer liber (10 Produse)

Joc Peteca
6499 RON
SCHILDKRÖT

Joc Peteca

(25)
Livrare estimată: 2 zile
Set 3 Fluturași Badminton PSC930 AIR SHUTTLE Exterior V2
3999 RON
Preț per bucată 1333 RONunitate
PERFLY

Set 3 Fluturași Badminton PSC930 AIR SHUTTLE Exterior V2

(55)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Set 3 fluturași Badminton în Exterior
2499 RON
Preț per bucată 833 RONunitate
PERFLY

Set 3 fluturași Badminton în Exterior

(79)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
Set 3 Fluturași luminoși Badminton Magic Night
3499 RON
.
Preț per bucată 1167 RONunitate
TALBOT TORRO

Set 3 Fluturași luminoși Badminton Magic Night

(14)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.2/5 Pe baza a 370 Opinii exprimate online și în magazine

Cum alegi cei mai buni fluturași pentru badminton?

Accesoriile pentru badminton sunt la fel de importante ca echipamentul și racheta potrivită, de aceea este important să alegi fluturași badminton de cea mai bună calitate, rezistenți, cu capăt din plută, care asigură un control eficient la lovire și stabilirea direcției. Un fluturaș badminton cu coroană din plastic asigură o traiectorie stabilă și te ajută să menții echilibrul paletei atunci când servești. Pentru un antrenament eficient, alege fluturași badminton profesionali, din materiale durabile și ușoare, pe care îi poți manevra fără probleme. Cumpără fluturașii potriviți pentru tipul de rachetă pe care o folosești și pentru locul în care te antrenezi!


Ce tipuri de fluturași pentru badminton există?

Poți juca badminton oriunde ai loc suficient! Cu racheta potrivită și fluturașii corespunzători, jocul poate fi distractiv în curte, în parc sau pe orice teren liber! În funcție de vreme și de paleta pe care o folosești, poți alege fluturași badminton hibrid, cu coroană din pene și structură din plastic, care sunt rezistenți la lovire, fluturași badminton din plastic, potriviți pentru a asigura o traiectorie stabilă, sau fluturași badminton din pene, ușor de manevrat.


De ce să cumperi fluturași pentru badminton de la Decathlon?

La Decathlon ai la dispoziție o gamă variată de fluturași de badminton din diferite materiale de cea mai bună calitate, din care să alegi exact ce ți se potrivește. Așa că indiferent dacă ești jucător amator sau profesionist, vei găsi aici cu siguranță exact lucrurile de care ai nevoie! De la echipament complet, accesorii, rachete și fluturași, până la huse și genți, în magazine și online poți alege tot ce îți trebuie pentru pasiunea ta!

Oferă bucuria de a face sport