Livrare gratuită la comenzi de minim 200 lei

Tenis

Bun venit in universul TENISULUI! Decathlon va propune o gama completa de produse tehnice si inovatoare, pregatite sa va acompanieze in timpul practicii sportive. Terenul de joc este al dvs!

SPUNEȚI DA EXPERIENȚELOR NOI!

Pasionat de sporturile cu racheta sau doar dornic de noi experiențe? Descoperă echipamentul necesar începerea unui meci de tenis, la nivel amator sau profesionist!

 
 

Artengo BY DECATHLON
Încălțăminte TS160 pentru bărbați

 
 

ARTENGO BY DECATHLON
Tricou Soft 100 pentru bărbați

DECATHLON, PARTENERUL SPORTIV AL PASIONAȚILOR DE TENIS!

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul tuturor practicanților de tenis când vine vorba de alegerea echipamentului, te invităm să descoperi gamele complete de încălțăminte de tenis pentru bărbați, damă și copii, special concepute pentru fiecare tip și intensitate de practică.

 

Cum să alegi

racheta de tenis?

Produse recomandate pentru un meci de tenis așa cum îți dorești

 

Șort respirant

Tenisul: regele sporturilor cu racheta

Fructificați-vă pasiunea pentru tenis împreună cu DECATHLON! Acest sport exigent și complex vă permite să vă dezvoltați capacitățile cardio-respiratorii și o musculatură armonioasă, oferindu-vă în același timp tonus, putere și o metodă eficientă de relaxare. Atât pentru jucătorii debutanți, cât și pentru cei avansați, îmbrăcămintea de tenis și accesoriile propuse se încadrează într-o gamă vastă, unde caracteristicile principale sunt tehnicitatea, confortul și calitatea.

Alegeți-vă racheta de tenis

Jucătorilor adulți începători, DECATHLON le propune o gamă completă de rachete de tenis ușoare atât din punct de vedere al greutății, cât și al gradului de manevrabilitate. Antrenament după antrenament, acestea vă vor ajuta să vă însușiți miscările corecte, fără a risca să vă accidentați. Jucătorii avansați pot opta pentru o rachetă mai grea și mai mare, care necesită o tehnică mai complexă și un tonus muscular bun. Un racordaj mai strâns va permite practicanților experimentați să controleze mai bine traiectoria mingii, în timp ce un racordaj mai lejer se adaptează în egală măsură tuturor nivelurilor de practică. Pentru copilul dumneavoastră, este necesar să cumpărați o rachetă de tenis de greutate și mărime adaptată conformației sale. DECATHLON vă ajută să faceți alegerea optimă, la cel mai bun raport calitate - preț.

Încălțămintea de tenis, adaptată stilului dumneavoastră de joc

Alt element indispensabil din echipamentul pentru tenis este reprezentat de încălțăminte! Dacă veți fi pus în situația de a juca pe suprafețe diverse, este important să aveți perechi diferite de încălțăminte de tenis, cu talpa adaptată pentru zgură, sau tapițerie interioară. La DECATHLON, aveți posibilitatea de a alege încălțămintea în funcție de mărimea dumneavoastră (sau cu jumătate de mărime mai mare, pentru un confort optim), care să vă ofere stabilitate, rezistență și amortizare când meciurile cresc în intensitate.

Îmbrăcămintea de tenis în care vă veți simți bine

Fie că sunteți în căutarea unei ținute pentru tenis de vară sau iarnă, pentur damă, bărbați sau copii, DECATHLON vă propune o varietate de modele adaptate condițiilor climatice și nevoii dumneavoastră de confort. Straturile respirante și lejere vă garantează confortul pe tot parcursul antrenamentului, fără a face în schimb rabat de la stil, indispensabil în universul elegant al sporturilor cu racheta !