DESCOPERĂ NOUL PROGRAM BUSINESS 2 BUSINESS

Articole tenis

Bine aţi venit in universul TENIS! De la încălţăminte şi îmbrăcăminte, până la rachete şi accesorii, marca noastra proprie ARTENGO a creat un echipament complet pentru jucătorul de tenis, indiferent de nivelul de practică: încălţăminte pentru orice tip de suprafaţă de joc, tricouri, şorturi, fuste şi şosete, precum şi colecţii diversificate de rachete pentru adulţi şi copii.

ÎNCĂLŢĂMINTE TS100 COPII ARTENGO
Talpă din cauciuc rezistentă, care nu lasă urme

Descoperă produsul
 
 
39,99LEI

ÎNCĂLŢĂMINTE ADIDAS TENSAUR COPII
Talpă exterioară din cauciuc aderent,
închidere cu benzi cu arici

Descoperă produsul
 
 
119,99LEI

ÎNCĂLŢĂMINTE TENIS TS130 COPII ARTENGO
Încălţăminte de tenis polivalentă,
cu benzi cu arici

Descoperă produsul
 
 
59,99LEI

ÎNCĂLŢĂMINTE TS160 COPII
Pentru tenis şi sport la şcoală

Descoperă produsul
 
 
79,99LEI
 
 
X

Ce tipuri de echipament pentru tenis exista pe site?

Pe site putem găsi echipamente pentru toate nivelurile de practică: începător, intermediar și avansat. Acestea sunt potrivite atât pentru inițiere în tenis, antrenament cât și pentru meciuri amicale sau competiții. De la juniori până la adulți, oferta este împărțită în echipamentele esențiale practicării tenisului (mingi, fileuri, îmbrăcăminte sau încălțăminte adaptată fiecărui nivel de practică, anotimp sau tip de teren) și accesorii care să completeze echipamentul (genți de transport, șepci, manșete sau produse destinate părții pedagogice: ball trainer, conuri).

Cum sa aleg corect echipamentele pentru tenis?

Există 3 criterii foarte importante pentru jucătorul de tenis atunci când își alege echipamentul: nivelul de joc, frecvența și stilul de joc. Oferta noastră de produse este structurată pe nivelul de practică (începător, intermediar și avansat) fiind ușor de identificat. Astfel, pentru practica de nivel începător, ocazională sau la nivel de club, recomandate sunt echipamentele din gama 100 (exemplu: Încălțăminte Artengo TS100). Pentru practica intermediară, indiferent despre ce echipament vorbim, jucătorii ar trebui să aleagă produsele din gama 500 (exemplu: Racheta Artengo TR500; Încălțăminte Artengo TS590) . Pentru nivelul avansat, potrivită pentru jucător este gama 900 (exemplu: Încălțăminte TS990). Aici trebuie să acordam însă o mai mare atenție stilului de joc, dar și suprafeței pe care jucăm.

Exista echipamente pentru tenis profesionist?

Da, există echipamente pentru tenis profesionist, atât pentru antrenamente, cât și pentru meciuri oficiale: rachete, mingi sau accesorii. Recomandate pentru acest nivel de practică sunt toate produsele din gama 900. Pentru unele produse (de exemplu mingile), veți găsi și produse aprobate de ITF (Federația Internațională de Tenis).