DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Echipamente tenis

RACHETĂ DE TENIS CHALLENGE ELITE LITE HEAD
Foarte ușor de manevrat. Suprafața mare a cordajului

Descoperă produsul
 
 
279,99LEI

SET 4 MINGI DE TENIS TEAM ALL COURT BABOLAT
Minge cu înaltă performanță pe toate suprafețele.

Descoperă produsul
 
 
27,99LEI

RACHETĂ TENIS TR900 COPII ARTENGO
Raport excelent între control și putere

Descoperă produsele
 
 
179,99LEI

SET TURNBALL ARTENGO
1 bază stabilă, 1 stâlp,
2 rachete, 1 minge

Descoperă produsele
 
 
129,99LEI
X

Ce tipuri de echipament pentru tenis exista pe site?

Pe site putem găsi echipamente pentru toate nivelurile de practică: începător, intermediar și avansat. Acestea sunt potrivite atât pentru inițiere în tenis, antrenament cât și pentru meciuri amicale sau competiții. De la juniori până la adulți, oferta este împărțită în echipamentele esențiale practicării tenisului (mingi, fileuri, îmbrăcăminte sau încălțăminte adaptată fiecărui nivel de practică, anotimp sau tip de teren) și accesorii care să completeze echipamentul (genți de transport, șepci, manșete sau produse destinate părții pedagogice: ball trainer, conuri).

Cum sa aleg corect echipamentele pentru tenis?

Există 3 criterii foarte importante pentru jucătorul de tenis atunci când își alege echipamentul: nivelul de joc, frecvența și stilul de joc. Oferta noastră de produse este structurată pe nivelul de practică (începător, intermediar și avansat) fiind ușor de identificat. Astfel, pentru practica de nivel începător, ocazională sau la nivel de club, recomandate sunt echipamentele din gama 100 (exemplu: Încălțăminte Artengo TS100). Pentru practica intermediară, indiferent despre ce echipament vorbim, jucătorii ar trebui să aleagă produsele din gama 500 (exemplu: Racheta Artengo TR500; Încălțăminte Artengo TS590) . Pentru nivelul avansat, potrivită pentru jucător este gama 900 (exemplu: Încălțăminte TS990). Aici trebuie să acordam însă o mai mare atenție stilului de joc, dar și suprafeței pe care jucăm.

Exista echipamente pentru tenis profesionist?

Da, există echipamente pentru tenis profesionist, atât pentru antrenamente, cât și pentru meciuri oficiale: rachete, mingi sau accesorii. Recomandate pentru acest nivel de practică sunt toate produsele din gama 900. Pentru unele produse (de exemplu mingile), veți găsi și produse aprobate de ITF (Federația Internațională de Tenis).