INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Echipamente tenis

RACHETĂ CHALLENGE ELITE LITE HEAD
Foarte ușor de manevrat.
Suprafață mare a cordajului

Descoperă produsul
 
 
299,99LEI

SET 4 MINGI TEAM ALL COURT BABOLAT
Minge cu înaltă performanță pe
toate suprafețele

Descoperă produsul
 
 
27,99LEI

RACHETĂ TR100 COPII ARTENGO
Raport bun între rezistenţă/greutate mică/putere!

Descoperă produsul
 
 
39,99LEI

ÎNCĂLȚĂMINTE ADVANTAGE BASE ADULȚI
Respirabilitate și confort
Design retro!

Descoperă produsele
 
 
209,99LEI

TOATĂ GAMA DE TEXTILE PENTRU ADULȚI
Respirabilitate, libertate de mișcare și confort

Descoperă produsele
 
 

SET TURNBALL ARTENGO
1 bază stabilă, 1 stâlp,
2 rachete, 1 minge

Descoperă produsele
 
 
129,99LEI
X

Tenis, un sport perfect pentru minte și corp

 

Îți dorești să începi un sport care să-ți schimbe viața și care să te ajute să te menții sănătos și în formă? Unul dintre acestea este celebrul tenis, un sport extrem de elegant, dar care are și o mulțime de beneficii asupra organismului nostru. Este benefic pentru inimă și previne apariția bolilor cardiovasculare, reduce stresul și are capacitatea de a modela mușchii întregului corp. La Decathlon găsești tot ce ai nevoie pentru practicarea acestui sport, de la tricouri tenis de câmp până la echipament tenis bărbați și femei.

 

Ce articole ai nevoie pentru un antrenament reușit?

 

Pe lângă o rachetă de foarte bună calitate, care să fie ușor de manevrat și care să aibă o suprafață mare a racordajului, vei mai avea nevoie de mingii și un echipament tenis de câmp. Pe Decathlon ai o gamă întreagă de tricouri, șorturi și încălțăminte ușoară astfel încât tu să te bucuri doar de frumusețea jocului. De asemenea, atunci când cumperi articole tenis de câmp, gândește-te să investești și într-o geantă de tenis sau rucsac în care să depozitezi racheta și accesoriile. Pe toate le vei găsi la noi, pentru că Decathlon este mai mult decât un magazin tenis.

 

Cum alegi corect echipamentul de tenis?

 

Atunci când alegi un echipament trebuie să ai în vedere trei criterii foarte importante: nivelul de joc, frecvența și stilul de joc. Astfel, pe Decathlon vei găsi articole tenis pentru începători, intermediari și avansați. Astfel, pentru persoanele începătoare sunt recomandate acele echipamente din gama 100, pentru intermediari, indiferent despre ce echipament vorbim, aceștia ar trebui să aleagă produsele din gama 500, iar pentru cei care au trecut la nivelul avansat, potrivită pentru jucător este gama 900. La fiecare gamă vei găsi echipament tenis băieți, fete, bărbați și femei. Indiferent ce haine tenis alegi, ai grijă să te simți confortabil în ele și să fie potrivite pentru stilul de joc și suprafață. Mai mult, Decathlon are echipamente sportive pentru fiecare dintre voi, așadar vei putea cumpăra articole la un preț foarte bun, mai ales dacă urmărești perioadele cu reduceri.