Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 RON

Tenis

AVEM SPORT IN ORAR!

 
 

ÎNCĂLȚĂMINTE TENIS COPII

SPUNEȚI DA EXPERIENȚELOR NOI!

Pasionat de sporturile cu racheta sau doar dornic de noi experiențe? Descoperă echipamentul necesar începerea unui meci de tenis, la nivel amator sau profesionist!

 
 

Artengo BY DECATHLON
Îmbrăcăminte pentru copii

 
 

CUM ALEGI
încălțămintea de tenis

Mai degrabă rezistență sau stabilitate? O mai mare amortizare pentru o practică mai intensivă? Alegerea încălțămintei pentru juniori este importantă deoarece aceasta face parte din activitate sportivă a copilului tău.

DECATHLON, PARTENERUL SPORTIV AL COPILULUI TĂU!

Alegerea echipamentului în funcție de tehnicitate nu a fost niciodată un proces ușor. Indiferent de vârstă, nivelul de practică sau frecvența de joc, ne dorim ca fiecare experiență pe tereul de tenis să fie un progres față de cea anterioară. Toamna aceasta, juniorii se află în centrul atenției noastre și de aceea vă propunem o selecție e echipament special adaptată nevoilor celor mici, împreună cu sfaturile potrivite pentru alegerea articolelor.

 
 

ARTENGO
RACHETĂ TENIS COPII

Echipa Decathlon vă propune...

 

Cum alegi
Racheta de tenis

 

Genți și rucsacuri

Tenisul: regele sporturilor cu racheta

Fructificați-vă pasiunea pentru tenis împreună cu DECATHLON! Acest sport exigent și complex vă permite să vă dezvoltați capacitățile cardio-respiratorii și o musculatură armonioasă, oferindu-vă în același timp tonus, putere și o metodă eficientă de relaxare. Atât pentru jucătorii debutanți, cât și pentru cei avansați, îmbrăcămintea de tenis și accesoriile propuse se încadrează într-o gamă vastă, unde caracteristicile principale sunt tehnicitatea, confortul și calitatea.

Alegeți-vă racheta de tenis

Jucătorilor adulți începători, DECATHLON le propune o gamă completă de rachete de tenis ușoare atât din punct de vedere al greutății, cât și al gradului de manevrabilitate. Antrenament după antrenament, acestea vă vor ajuta să vă însușiți miscările corecte, fără a risca să vă accidentați. Jucătorii avansați pot opta pentru o rachetă mai grea și mai mare, care necesită o tehnică mai complexă și un tonus muscular bun. Un racordaj mai strâns va permite practicanților experimentați să controleze mai bine traiectoria mingii, în timp ce un racordaj mai lejer se adaptează în egală măsură tuturor nivelurilor de practică. Pentru copilul dumneavoastră, este necesar să cumpărați o rachetă de tenis de greutate și mărime adaptată conformației sale. DECATHLON vă ajută să faceți alegerea optimă, la cel mai bun raport calitate - preț.

Încălțămintea de tenis, adaptată stilului dumneavoastră de joc

Alt element indispensabil din echipamentul pentru tenis este reprezentat de încălțăminte! Dacă veți fi pus în situația de a juca pe suprafețe diverse, este important să aveți perechi diferite de încălțăminte de tenis, cu talpa adaptată pentru zgură, sau tapițerie interioară. La DECATHLON, aveți posibilitatea de a alege încălțămintea în funcție de mărimea dumneavoastră (sau cu jumătate de mărime mai mare, pentru un confort optim), care să vă ofere stabilitate, rezistență și amortizare când meciurile cresc în intensitate.

Îmbrăcămintea de tenis în care vă veți simți bine

Fie că sunteți în căutarea unei ținute pentru tenis de vară sau iarnă, pentur damă, bărbați sau copii, DECATHLON vă propune o varietate de modele adaptate condițiilor climatice și nevoii dumneavoastră de confort. Straturile respirante și lejere vă garantează confortul pe tot parcursul antrenamentului, fără a face în schimb rabat de la stil, indispensabil în universul elegant al sporturilor cu racheta !