Produs vândut de partener Marketplace
TOP TEN

Palmar "Basic', Top Ten, Negru

46700 RON

Palmar "Basic', Top Ten, Negru

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de Next Brand Marketing SRL

Beneficii:

Descriere

Bataie cu bataie; te apropii din ce ├«n ce mai mult de visul t─âu sportiv. Antrenamentul cu pad este o parte esen╚Ťial─â a boxului ╚Öi unul dintre cele mai importante exerci╚Ťii pentru parteneri. ├Änainte de a intra ├«n ring pentru sparring, exerseaz─â-╚Ťi tehnicile ╚Öi secven╚Ťele de lovire pe tampoane. Partenerul dvs. nu este doar o ╚Ťint─â pasiv─â ca ╚Ťint─â mobil─â, dar poate ╚Öi contraataca cu m─ânu╚Öile Focus ÔÇ×de baz─âÔÇŁ.

Cele TOP TEN ÔÇ×BasicÔÇŁ Focus Mitts sunt gata la ├«ndem├ón─â ╚Öi purtate cu pl─âcere.
Tampoanele u╚Öor ovale cu o suprafa╚Ť─â de lovire dreapt─â sunt la ├«ndem├ón─â rapid, f─âr─â prea mult efort. Confortul de purtare este ├«nc├ónt─âtor datorit─â ghidajului ferm al degetelor de pe spate. ÔÇ×De baz─âÔÇŁ sunt anti-alunecare ╚Öi v─â permit s─â reac╚Ťiona╚Ťi direct la atacurile partenerului. Datorit─â husei din plas─â, circula╚Ťia aerului este optimizat─â, garant├ónd m├óinile uscate ╚Öi durata de via╚Ť─â lung─â a m─ânu╚Öilor dumneavoastr─â ÔÇ×BasicÔÇŁ.

Pentru a v─â concentra cu precizie, TOP TEN a aplicat bine-cunoscutul imprimeu al companiei chiar ├«n mijlocul suprafe╚Ťei rezistente din piele sintetic─â. Secven╚Ťele rapide ╚Öi contraatacuri sunt mai u╚Öor de v─âzut, mai ales pentru ├«ncep─âtori. Loviturile de succes promoveaz─â bucuria boxului ╚Öi ofer─â cele mai bune condi╚Ťii de antrenament ├«n artele mar╚Ťiale chiar de la ├«nceput.

Opinii clien╚Ťi