Produs vândut de partener Marketplace
PRO NUTRITION

Creatine (Creapure®) 500g

De la
9500 RON

Cea mai pură creatină monohidrată marca germană Creapure®

  • 250 g Produs indisponibil online momentan
  • 500 g Produs indisponibil online momentan

Vândut și expediat de SC PRO NUTRITION IMPEX SRL

Beneficii:

Descriere

Creatine Creapure┬« este fabricat─â prin procesul de micronizare, care m─âre╚Öte suprafa╚Ťa fiec─ârei particule de creatin─â, ceea ce faciliteaz─â absorb╚Ťia acesteia ├«n organism. De asemenea, aceast─â form─â de creatin─â este supus─â unui proces de purificare riguros, care elimin─â impurit─â╚Ťile ╚Öi asigur─â o calitate constant─â a produsului. Este considerat─â cea mai pur─â form─â disponibil─â de creatin─â ╚Öi este fabricat─â ├«n Germania sub control strict de calitate.

BENEFICII CREATINE CREAPURE®:

  1. ├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte performan╚Ťa athletic─â prin cre╚Öterea nivelului de energie, ╚Öi for╚Ť─â ├«n timpul antrenamentelor.
  2. Faciliteaz─â procesul de recuperare al organismului, reduc├ónd deteriorarea ╚Öi inflamarea ╚Ťesuturilor musculare dup─â antrenamente intense.
  3. Contribuie la volumizarea și definirea musculaturii, ajutând la atingerea mai ușoară și mai rapidă a obiectivelor de antrenament.

MOD ADMINISTRARE:

Se recomand─â o doz─â zilnic─â de 5 grame ( ┬Ż m─âsura = 5g ). Creatina trebuie luat─â ├«ntotdeauna cu b─âuturi f─âr─â cofein─â, cum ar fi apa, suc de fructe sau ceai cald (care ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte solubilitatea). Asigura╚Ťi-v─â c─â lua╚Ťi creatina cu suficiente lichide (1 g de creatin─â / 100 ml fluide).

Dupa 8 săptămâni de consum regulat de creatină se recomandă o pauză de câteva săptămâni.

Condi╚Ťii de p─âstrare ╚Öi utilizare: A se p─âstra ├«n loc r─âcoros, ferit de lumin─â, umiditate ╚Öi c─âldur─â excesiv─â. A se utiliza ├«nainte de data expir─ârii ├«nscris─â pe ambalaj.
Alergeni: Produsul nu con╚Ťine substan╚Ťe cu poten╚Ťial alergen.
Aten╚Ťion─âri! Suplimentele alimentare nu ├«nlocuiesc o diet─â variat─â ╚Öi echilibrat─â ╚Öi un mod de via╚Ť─â s─ân─âtos! A nu se dep─â╚Öi doza recomandat─â pentru consumul zilnic! A nu se l─âsa la ├«ndem├óna ╚Öi la vederea copiilor mici! Nu se administreaz─â copiilor ╚Öi femeilor ├«n perioada de sarcin─â ╚Öi al─âptare.

Informa╚Ťii tehnice

  • C├ónd Pe toat─â durata zilei
  • FUNC╚ÜII Cre╚Öterea mu╚Öchilor
  • STARE PRODUS Produs nou

Valoare nutri╚Ťional─â

Valoare nutritiv─â -- 5g
-
Creatină Monohidrată Creapure ® -- 5000 mg

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Când

Pe toat─â durata zilei

FUNCȚII

Creșterea mușchilor

STARE PRODUS

Produs nou

Valoare nutri╚Ťional─â

Valoare nutritiv─â -- 5g
-
Creatină Monohidrată Creapure ® -- 5000 mg

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Creatină monohidrată Creapure®

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A se p─âstra ├«n loc r─âcoros, ferit de lumin─â, umiditate ┼či c─âldur─â excesiv─â. A se utiliza ├«nainte de data expir─ârii ├«nscris─â pe ambalaj.