Produs vândut de partener Marketplace
PRO NUTRITION

Creatin─â monohidrat─â pudr─â 250g

10200 RON

├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte performan╚Ťa ╚Öi cre┼čte masa muscular─â

250 g

Vândut și expediat de SC PRO NUTRITION IMPEX SRL

Beneficii:

Descriere

Creatina monohidrat─â joac─â un rol foarte important ├«n suplinirea rezervelor de ATP (adenozintrifosfat) din organism, principala surs─â de energie folosit─â de celulele musculare. Creatine Powder va contribui la cre╚Öterea acestor rezerve, ajut├óndu-te astfel s─â ├«╚Ťi men╚Ťii nivelul de for╚Ť─â ╚Öi energie pe tot parcursul antrenamentelor, bucur├óndu-te de o ├«mbun─ât─â╚Ťire radical─â a rezultatelor tale.
Compus ├«n propor╚Ťie de 100% din creatin─â monohidrat─â pur─â, de cea mai ├«nalt─â calitate, acest supliment nutritiv va deveni un partener de ├«ncredere ce te va ajuta s─â maximizezi rezultatele antrenamentelor tale ╚Öi s─â te bucuri de o dezvoltare rapid─â, s─ân─âtoas─â ╚Öi armonioas─â a ╚Ťesuturilor musculare din organism.

BENEFICII CREATINE POWDER:

  1. Accelerarea sintezei proteice ╚Öi sus╚Ťinerea dezvolt─ârii musculaturii.
  2. ├Ämbun─ât─â╚Ťirea performan╚Ťelor antrenamentelor prin cre╚Öterea for╚Ťei, anduran╚Ťei ╚Öi energiei.
  3. Combaterea catabolismului ╚Öi sustinerea aliment─ârii celulelor musculare cu substan╚Ťe nutritive, precum ╚Öi reducerea inflam─ârii ╚Ťesuturilor musculare dup─â antrenamente intense.

MOD ADMINISTRARE:

Se consum─â 1 ┬Ż - 3 m─âsuri (┬Ż m─âsur─â = 5 g) pe zi ├«n faza de ├«ncarcare (primele 5 - 15 zile), ├«n functie de greutatea corporala si ┬Ż - 1 ┬Ż m─âsuri pe zi ├«n perioada de mentinere (6 - 8 saptam├óni). Cantitatea de creatina (├«n grame) necesar├ú zilnic (├«n perioada de ├«ncarcare) este egala cu greutatea corporal├ú (kg)/3.Efectul benefic se ob╚Ťine ├«n condi╚Ťiile unui consum zilnic de cel putin 3g de creatina!

Alergeni: Poate con╚Ťine urme de substan╚Ťe cu poten╚Ťial alergen (ou, soia, gluten).
Aten╚Ťion─âri! Suplimentele alimentare nu ├«nlocuiesc o diet─â variat─â ╚Öi echilibrat─â ╚Öi un mod de via╚Ť─â s─ân─âtos! A nu se dep─â╚Öi doza recomandat─â pentru consumul zilnic! A nu se l─âsa la ├«ndem├óna ╚Öi la vederea copiilor mici! Nu se administreaz─â copiilor ╚Öi femeilor ├«n perioada de sarcin─â ╚Öi al─âptare.

Informa╚Ťii tehnice

  • C├ónd Pe toat─â durata zilei
  • FUNC╚ÜII Cre╚Öterea mu╚Öchilor
  • STARE PRODUS Produs nou

Valoare nutri╚Ťional─â

Valoare nutritiv─â -- 5g
-
Creatin─â Monohidrat─â -- 5000 mg

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Când

Pe toat─â durata zilei

FUNCȚII

Creșterea mușchilor

STARE PRODUS

Produs nou

Valoare nutri╚Ťional─â

Valoare nutritiv─â -- 5g
-
Creatin─â Monohidrat─â -- 5000 mg

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Creatin─â monohidrat─â.

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A se p─âstra ├«n loc r─âcoros, ferit de lumin─â, umiditate ┼či c─âldur─â excesiv─â. A se utiliza ├«nainte de data expir─ârii ├«nscris─â pe ambalaj.