Produs vândut de partener Marketplace
PRO NUTRITION

Aminoacizi, Fermented Bcaa 2:1:1 250g

7920 RON

Pudr─â instantizat─â cu con╚Ťinut de aminoacizi esen╚Ťiali cu caten─â ramificat─â (BCAA 2:1:1)

250 g Produs indisponibil online momentan

Vândut și expediat de SC PRO NUTRITION IMPEX SRL

Beneficii:

Descriere

Fermented BCAA este o form─â de BCAA ob╚Ťinut─â prin fermenta╚Ťie microbiana. Aceasta cre╚Öte biodisponibilitatea ╚Öi eficacitatea BCAA prin conversia aminoacizilor ├«n forme mai u╚Öor absorbabile. Suplimentele cu Fermented BCAA sunt utilizate pentru sprijinirea performan╚Ťei fizice ╚Öi recuper─ârii musculare prin prevenirea catabolismului muscular ╚Öi stimularea sintezei proteice musculare.

BENEFICII FERMENTED BCAA:

  1. Sprijin─â dezvoltarea muscular─â: Ajut─â la cre╚Öterea sintezei proteice musculare ╚Öi la reducerea catabolismului muscular, ceea ce poate duce la cre╚Öterea masei musculare ╚Öi la ├«mbun─ât─â╚Ťirea performan╚Ťei fizice.
  2. Reduce oboseala muscular─â: Poate reduce oboseala muscular─â ╚Öi cre╚Öte capacitatea de efort ├«n timpul exerci╚Ťiilor fizice intense.
  3. Sprijin─â recuperarea muscular─â: Fermented BCAA poate ajuta la reducerea timpului de recuperare muscular─â dup─â antrenament prin reducerea inflama╚Ťiei ╚Öi a durerii musculare.

MOD ADMINISTRARE:

Lua╚Ťi 5 g (aproximativ 1 ┬Ż m─âsur─â) cu cantitatea preferat─â de ap─â de 2-4 ori pe zi. Pentru rezultate optime recomand─âm utilizarea ├«nainte, ├«n timpul, dup─â antrenament sau ├«n orice moment al zilei.

Alergeni: Produsul nu con╚Ťine substan╚Ťe cu poten╚Ťial alergen.
Aten╚Ťion─âri! Suplimentele alimentare nu ├«nlocuiesc o diet─â variat─â ╚Öi echilibrat─â ╚Öi un mod de via╚Ť─â s─ân─âtos! A nu se dep─â╚Öi doza recomandat─â pentru consumul zilnic! A nu se l─âsa la ├«ndem├óna ╚Öi la vederea copiilor mici! Nu se administreaz─â copiilor ╚Öi femeilor ├«n perioada de sarcin─â ╚Öi al─âptare. Persoanele cuafec╚Ťiuni medicale cunoscute┼či / sau sub tratament medical ar trebui s─â consulte un medic ├«nainte de a lua orices uplimente alimentare.

Informa╚Ťii tehnice

  • C├ónd Pe toat─â durata zilei
  • FUNC╚ÜII Cre╚Öterea mu╚Öchilor

Valoare nutri╚Ťional─â

Compozi╚Ťie -- 5g
-
BCAA 2:1:1 -- 5000 mg
L-leucin─â -- 2500 mg
L-valin─â -- 1250 mg
L-isoleucin─â -- 1250 mg

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Când

Pe toat─â durata zilei

FUNCȚII

Creșterea mușchilor

Valoare nutri╚Ťional─â

Compozi╚Ťie -- 5g
-
BCAA 2:1:1 -- 5000 mg
L-leucin─â -- 2500 mg
L-valin─â -- 1250 mg
L-isoleucin─â -- 1250 mg

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

BCAA 2:1:1 (instant, fermenta╚Ťie microbian─â).

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A se păstra în loc răcoros, ferit de lumină, umiditate și căldură excesivă. A se utiliza înainte de data expirării înscrisă pe ambalaj.