Produs vândut de partener Marketplace
PRO NUTRITION

Aminoacizi, Beta Glutamine 100 tablete

De la
3960 RON

Tablete cu con╚Ťinut ridicat de L-Glutamin─â, Beta Alanin─â, Vitamina B6

  • 100 capsules Produs indisponibil online momentan
  • 200 capsules Produs indisponibil online momentan

Vândut și expediat de SC PRO NUTRITION IMPEX SRL

Beneficii:

Descriere

Formula special─â Beta Glutamine combin─â 3 ingrediente importante, ╚Öi anume glutamina, beta-alanina ╚Öi vitamina B6, fiecare juc├ónd un rol important ├«n procesul de sintez─â proteic─â din organism, de regenerare a musculaturii ╚Öi de cre╚Ötere a nivelului t─âu de performan╚Ť─â fizic─â.
Astfel, Beta Glutamine te va ajuta s─â ├«╚Ťi dezvol╚Ťi mai u╚Öor ╚Öi mai rapid musculatura, s─â te bucuri de un grad sporit de energie, precum ╚Öi s─â scurtezi perioadele de recuperare necesare dup─â antrenamentele solicitante.
├Än plus, datorit─â glutaminei din compozi╚Ťia sa, acest produs va contribui ╚Öi la fortificarea sistemului t─âu imunitar, ├«n timp ce beta-alanina, un alt ingredient important al suplimentului, va cre╚Öte nivelul de carnozin─â din s├ónge, maximiz├ónd rezisten╚Ťa organismului t─âu la efort fizic.

BENEFICII BETA GLUTAMINE:

  1. Capacitatea sa de a intensifica procesul de sintez─â proteic─â din ╚Ťesutul muscular, lucru care va avea o influen╚Ť─â puternic─â asupra volumiz─ârii, definirii ╚Öi recuper─ârii musculaturii tale.
  2. Influen╚Ťa sa pozitiv─â asupra nivelului t─âu de performan╚Ť─â fizic─â, lucru care se datoreaz─â ├«n mare parte beta-alaninei, ingredient ce va cre╚Öte concentra╚Ťia de carnozin─â din s├ónge, favoriz├ónd, astfel, o cre╚Ötere a nivelului t─âu de for╚Ť─â ╚Öi rezisten╚Ť─â la efort.
  3. Contribuie ╚Öi la men╚Ťinerea ╚Öi consolidarea masei tale musculare, oprind pierderile de ╚Ťesut muscular ╚Öi sprijinind dezvoltarea s─ân─âtoas─â ╚Öi armonioas─â a acestuia.

MOD ADMINISTRARE:

Lua┼úi 2 tablete de 2 ori pe zi, preferabil ├«nainte ┼či dup─â antrenament.

Alergeni: Produsul nu con╚Ťine substan╚Ťe cu poten╚Ťial alergen.
Aten╚Ťion─âri! Suplimentele alimentare nu ├«nlocuiesc o diet─â variat─â ╚Öi echilibrat─â ╚Öi un mod de via╚Ť─â s─ân─âtos! A nu se dep─â╚Öi doza recomandat─â pentru consumul zilnic! A nu se l─âsa la ├«ndem├óna ╚Öi la vederea copiilor mici! Nu se administreaz─â copiilor ╚Öi femeilor ├«n perioada de sarcin─â ╚Öi al─âptare.

Informa╚Ťii tehnice

  • C├ónd Pe toat─â durata zilei
  • FUNC╚ÜII ├Änt─ârirea musculaturii
  • NUM─éR DE CAPSULE 100.0

Valoare nutri╚Ťional─â

Compoziţie -- 2 tablete
-
L-glutamin─â -- 1700 mg
Beta alanin─â -- 400 mg
Vitamina B6 -- 4mg (285,7%*)
-
*DZR: Doza zilnic─â recomandat─â

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Când

Pe toat─â durata zilei

FUNCȚII

Întărirea musculaturii

NUM─éR DE CAPSULE

100.0

Valoare nutri╚Ťional─â

Compoziţie -- 2 tablete
-
L-glutamin─â -- 1700 mg
Beta alanin─â -- 400 mg
Vitamina B6 -- 4mg (285,7%*)
-
*DZR: Doza zilnic─â recomandat─â

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

L-glutamin─â, beta alanin─â, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxin─â). Excipienti: celuloz─â microcristalin─â, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A se păstra în loc răcoros, ferit de lumină, umiditate și căldură excesivă. A se utiliza înainte de data expirării înscrisă pe ambalaj.