Produs vândut de partener Marketplace
HAYASHI

Protecție pentru gambe cu protecție pentru picior, WKF, Hayashi, Karate, roșu

30999 RON

Acest protecție pentru șolduri Hayashi a fost concepută conform noilor reguli ale WKF (Federația Mondială de Karate), cu implicarea WKF în procesul de design.

Culoare: ROŞU / ROŞU / ROŞU

L

Vândut și expediat de Budo-Sport Ltd. - SamanSport

Beneficii:

Descriere

Acest protecție pentru șolduri Hayashi a fost concepută conform noilor reguli ale WKF (Federația Mondială de Karate), cu implicarea WKF în procesul de design. Stratul exterior este o combinație specială de piele și piele artificială, concepută pentru a face față solicitărilor așteptate. Captuseala este realizată din spumă întărită, oferind protecție sporită. Suprafața de contact cu piciorul este ușor ondulată. Se fixează cu trei curele elastice cu velcro, iar materialul elastic din jurul gleznei și al călcâiului ajută la stabilizare. Protecția pentru picior poate fi fixată cu velcro și cele două elemente (protecție pentru picior și protecție pentru șold) pot fi utilizate separat. Protecția pentru picior optimă poate fi aleasă în funcție de dimensiunea piciorului:
S: 35-37
M: 38-40
L: 41-43
XL: 44-46.
Culoare: roșu
Prețul este pentru un set de două protecții.
Curățare: Nu se permite spălarea în mașina de spălat sau uscarea în uscător! Nu se permite utilizarea înălbitorilor sau altor substanțe chimice puternice!

Informații tehnice

  • LĂȚIME 25 cm
  • ÎNĂLȚIME (în cm) 11 cm
  • LUNGIME (în cm) 75 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

LĂȚIME

25 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

11 cm

LUNGIME (în cm)

75 cm

STARE PRODUS

Produs nou