Produs vândut de partener Marketplace
DELPHIN

Geant─â Delphin CLASSA CarryALL XXL, 55x35x30 cm, 45 litri

25870 RON

Geant─â Delphin CLASSA CarryALL XXL, 55x35x30 cm, 45 litri

Culoare: Verde

Fara marime

Vândut și expediat de ATTIC SOFTWARE SRL

Beneficii:

Descriere

Geant─â Delphin CLASSA CarryALL XXL, 55x35x30 cm, 45 litri
Geanta Delphin CLASSA CarryALL XXL este un companion ideal pentru expedi╚Ťia dumneavoastr─â de pescuit. Aceast─â geant─â spa╚Ťioas─â ╚Öi func╚Ťional─â este special conceput─â pentru organizarea ╚Öi transportul echipamentului ╚Öi ├«mbr─âc─âmintei necesare la locul de pescuit.
Este confec╚Ťionat─â din materiale durabile ╚Öi rezistente, care asigur─â o perioad─â lung─â de via╚Ť─â, dar ╚Öi protec╚Ťie con╚Ťinutului din interior ├«mpotriva condi╚Ťiilor nefavorabile. Geanta este ├«nt─ârit─â la col╚Ťuri, p─âstr├óndu-╚Öi forma chiar ╚Öi atunci c├ónd este goal─â. ├Än plus, partea de jos este dotat─â cu un material din cauciuc care ├«mpiedic─â p─âtrunderea umezelii de pe terenul umed, protej├ónd astfel hainele ╚Öi echipamentul de umezeal─â.
Pe l├óng─â compartimentul principal de depozitare, geanta dispune de dou─â buzunare laterale ╚Öi un buzunar frontal cu fermoar pentru accesorii mai mici. Sub capacul gen╚Ťii se afl─â un buzunar foarte practic din plas─â cu fermoar.
Compartimentul principal al gen╚Ťii este conceput pentru a g─âzdui cutii ╚Öi gen╚Ťi suplimentare din seria CLASSA, SPACE sau AREA. Geanta este echipat─â cu fermoare de calitate, iar trapele acestora sunt prev─âzute cu etichete de cauciuc cu logo de la Delphin.
Geanta poate fi transportată folosind mânerul textil din partea superioară sau cureaua confortabilă de umăr.
Caracteristici geant─â Delphin CLASSA CarryALL XXL, 55x35x30 cm, 45 litri

Specifica╚Ťii tehnice XXL:
Dimensiuni geant─â: 55x35x30cm
Dimensiunile compartimentului interior net: 50x30x30cm
Dimensiunile buzunarului frontal: 35x20x3cm
Dimensiuni buzunar lateral: 25x20x3cm

Opinii clien╚Ťi