Produs vândut de partener Marketplace
CAMELBAK

Rucsac Octane™ 16 Hydration Hiking Pack with Fusion™ Reservoir - Black/Apricot

65880 RON
77500 RON -14%
* De la 12.05.2023, în limita stocului disponibil

Rucsac Octane™ 16 Hydration Hiking Pack with Fusion™ Reservoir - Black/Apricot

Culoare: Negru / Negru

16 Litri

Vândut și expediat de S.C Sportsgames S.R.L

Beneficii:

Descriere

Fa cunostinta cu noua ta geanta de aventuri. Octane™ spune "la naiba cu limitarile" si refuza pur si simplu sa fie inchis in cutie. Construit cu gandul la drumetii, acest rucsac versatil si de inalta performanta este partenerul perfect pentru orice aventura intensa. Fie ca escaladati varfuri sau strabateti trasee marcate si nemarcate - acest rucsac va acopera. Cu un spatiu de incarcare compresibil si cel mai inovator si usor rezervor Fusion™ al nostru, este perfect pentru a transporta toate elementele esentiale si chiar mai mult. Diferitele puncte de ventilatie ale rucsacului si ajustarea personalizabila il fac sa fie o placere sa fie purtat confortabil si respirabil chiar si in cele mai solicitante aventuri. Asadar, dati-i drumul si impingeti-va la limita - cu rucsacul de hidratare Octane™ alaturi de dvs., orice este posibil.

Caracteristici: 

Fabricat cu materiale reciclate si substante chimice mai sigure, concepute pentru a conserva resursele si a diminua cantitatea de produse de unica folosinta.
Spuma EVA cretata cu canale de aer turnate, insotita de o suprapunere de plasa usoara reciclata cu pereti triunghiulari, va va mentine spatele racoros, permitand un flux de aer optim.
Curelele usor de reglat va ofera o potrivire personalizata, confortabila si sigura pentru calatoria care va asteapta.
Spatiu amplu si compartimente pentru un acces usor la toata hidratarea, echipamentul si elementele esentiale.
Buzunar exterior securizat pentru orice extras de ultim moment, cum ar fi o jacheta de ploaie, pantofi si multe altele.
Atasati si scoateti cu usurinta betele atunci cand este necesar
Diverse puncte de reflectivitate ridicata, asigurandu-va ca veti ramane vizibil si in siguranta.
Acces usor si sigur la telefon, chei, hidratare si orice alte elemente esentiale
Fiecare buzunar poate incapea pana la o sticla de apa de 1L pe o parte si un buzunar mai mic inclinat pe cealalta parte, perfect pentru batoane / nutritie.
Va ofera acces rapid si usor din partea de sus si/sau va ofera acces fara a fi nevoie sa derulati compartimentul principal. Faciliteaza accesul la obiectele aflate in partea de jos a rucsacului
Completat cu un clips pentru chei, acest buzunar va pastreaza toate lucrurile esentiale organizate, in siguranta si la indemana.
Se adapteaza la cantitatea de echipament pe care o aveti in rucsac si are un fermoar pe toata lungimea pentru a accesa cu usurinta articolele din partea de jos fara a deschide geanta.
Atrage greutatea rucsacului mai aproape de corp si reduce capacitatea sacului daca nu este umplut la maxim
Capacitatea de incarcare - 14L
Rezervor apa - 2L

Silver Sustainability: Fabricat cu materiale reciclate și substanțe chimice mai sigure, concepute pentru a conserva resursele și a diminua cantitatea de produse de unică folosință.
3D Vent Mesh:Spuma EVA cretată cu canale de aer turnate, însoțită de o suprapunere de plasă ușoară reciclată cu pereți triunghiulari, vă va menține spatele răcoros, permițând un flux de aer optim.
Dual Adjust Sternum Strap:Curelele ușor de reglat vă oferă o potrivire personalizată, confortabilă și sigură pentru călătoria care vă așteaptă.
Fuel and Gear Storage: Spațiu amplu și compartimente pentru un acces ușor la toată hidratarea, echipamentul și elementele esențiale.
Stretch Overflow Pocket: Buzunar exterior securizat pentru orice extras de ultim moment, cum ar fi o jachetă de ploaie, pantofi și multe altele.
Trekking Pole Attachment: Atașați și scoateți cu ușurință bețele atunci când este necesar
Reflectivity: Diverse puncte de reflectivitate ridicată, asigurându-vă că veți rămâne vizibil și în siguranță.
Command Center Harness: Acces ușor și sigur la telefon, chei, hidratare și orice alte elemente esențiale
Mesh Side Pockets: Fiecare buzunar poate încăpea până la o sticlă de apă de 1L pe o parte și un buzunar mai mic înclinat pe cealaltă parte, perfect pentru batoane / nutriție.
Roll-top Closure with Additional Vertical Zipper: Vă oferă acces rapid și ușor din partea de sus și/sau vă oferă acces fără a fi nevoie să derulați compartimentul principal. Facilitează accesul la obiectele aflate în partea de jos a rucsacului
Essentials Pocket: Completat cu un clips pentru chei, acest buzunar vă păstrează toate lucrurile esențiale organizate, în siguranță și la îndemână.
Top Load Access:Se adaptează la cantitatea de echipament pe care o aveți în rucsac și are un fermoar pe toată lungimea pentru a accesa cu ușurință articolele din partea de jos fără a deschide geanta.
Side Compression:  Atrage greutatea rucsacului mai aproape de corp și reduce capacitatea sacului dacă nu este umplut la maxim
Capacitatea de incarcare - 14L
Rezervor apa - 2L

Informații tehnice

  • Număr compartimente 1 compartiment
  • MATERIAL PRINCIPAL Spumă EVA
  • VOLUM (în L) 16 L

Opinii clienți

Informații tehnice

Număr compartimente

1 compartiment

MATERIAL PRINCIPAL

Spumă EVA

VOLUM (în L)

16 L