CORNILLEAU

Mas─â Tenis de mas─â Cornilleau 500 Interior Gri

3.74999 RON
Ref. : 8837718

Produs conceput pentru tenis de masă practicat la club, dar și în timpul liber.

Design elegant ╚Öi rezisten╚Ť─â inspirat─â de mesele de tenis de mas─â pentru exterior, oferind un rico╚Öeu de calitate, adaptat juc─âtorilor de nivel mediu.

Ridicare gratuit─â din magazin

Afl─â mai multe despre protec╚Ťia datelor personale
+ 3749 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Transportare ușoară

  Ro╚Ťi duble ce permite deplasarea pe diferite suprafe╚Ťe de joc, din interior.

  Calitatea ricoșeului

  Suprafe╚Ťe din lemn pal cu o grosime de 22 mm, adaptate pentru practica sportiv─â ├«n cadrul cluburilor.

  Stabilitate

  Cadrul de 50 mm ├«n─âl╚Ťime asigur─â stabilitate ╚Öi o suprafa╚Ť─â plan─â, ├«nt─ârit─â.

  Informa╚Ťii tehnice

  Fileu care se desface automat, reglabil ├«n ├«n─âl╚Ťime ╚Öi ├«n tensiune

  Fii precis cu masa de tenis de mas─â 500 Indoor! Atunci c├ónd vei deplia masa, st├ólpii fileului se vor desface automat. Alege ├«n─âl╚Ťimea potrivit─â pentru a juca, folosind roata situat─â la baza fileului. Ajusteaz─â apoi tensiunea, tr─âg├ónd simplu de fileu ╚Öi bloc├ónd cu ├«nchiz─âtoarea. Dup─â ce fileul este reglat, e╚Öti gata de a ├«ncepe jocul!

  Reglare foarte simpl─â a piciorului

  Masa 500 este prevăzută cu un sistem foarte intuitiv, care simplifică reglarea picioarelor. Este suficient să întorci roata pentru a așeza masa la nivelul potrivit, iar acest lucru se poate realiza fără efort. De altfel, mecanismul de reglare este independent de picior și nu intră în contact direct cu solul. Reglare simplă și eficientă.

  Spa╚Ťii de depozitare pentru 6 mingi

  Masa de tenis de mas─â 500 pentru interior este prev─âzut─â cu spa╚Ťii de depozitare pentru mingi. Situate pe fiecare parte lateral─â a mesei, aceste spa╚Ťii de depozitare ofer─â ocazia de a avea mereu la ├«ndem├ón─â mingile de care ai nevoie pentru a ├«ncepe un joc de tenis de mas─â oric├ónd dore╚Öti.

  Buzunare de depozitare, cu volum mare

  ├Än cele dou─â buzunare ale mesei 500 se poate depozita telefonul, cheile ╚Öi alte accesorii care-╚Ťi pot provoca disconfort ├«n timpul jocului. Bucur─â-te de jocul de tenis de mas─â f─âr─â a fi incomodat de lucrurile personale!

  Calitatea ricoșeului: masă potrivită pentru tenisul de masă practicat în cadrul cluburilor

  Datorit─â suprafe╚Ťelor din lemn pal cu o grosime de 22 mm, masa pentru interior 500 este potrivit─â pentru practicarea de tenis de mas─â ├«n cadrul unui club. De asemenea, aceasta este potrivit─â ╚Öi pentru practican╚Ťii de nivel mediu care-╚Öi doresc o mas─â de tenis de mas─â pe care s─â joace acas─â.

  Cadru lat pentru o mai bun─â stabilitate

  Cadrul lat de 50 mm ├«n─âl╚Ťime al mesei 500 asigur─â stabilitate ╚Öi o suprafa╚Ť─â de joc plan─â ╚Öi ├«nt─ârit─â. Iar acesta va rezista ├«n timp datorit─â Aluzinc┬«, care se ocup─â de conceperea cadrului, oferindu-i rezisten╚Ť─â ╚Öi durabilitate.

  Un sistem de blocare unic

  Masa de tenis de mas─â 500 pentru interior este prev─âzut─â cu 16 puncte de blocare. ├Än pozi╚Ťie de joc sau ├«n pozi╚Ťie de depozitare, masa va r─âm├óne fix─â. Acest sitem certificat ofer─â un nivel de siguran╚Ť─â de inegalat, mult superior cerin╚Ťelor de reglementare. Pliabil─â datorit─â m├ónerului la care ai acces cu u╚Öurin╚Ť─â, masa de tenis de mas─â 500 beneficiaz─â de o siguran╚Ť─â suplimentar─â, bloc├óndu-se la 65┬░ dac─â m├ónerul nu mai este sus╚Ťinut ├«n timpul deplierii mesei.

  Masă cu 2 frâne

  Chiar și pe un teren în pantă, masa va rămâne fixă în timpul jocului, dar și atunci când aceasta este pliată și depozitată. Cele două frâne ale mesei de tenis de masă 500X asigură imobilitatea acesteia, atunci când sunt declanșate.

  Patru col╚Ťuri de protec╚Ťie

  Pentru a rotunji col╚Ťurile ╚Öi a atenua lovirea de mas─â, masa de tenis de mas─â pentru interior 500 este prev─âzut─â cu 4 col╚Ťuri de protec╚Ťie. Aceste protec╚Ťii ale mesei au rolul de a-╚Ťi proteja ╚Öoldurile de eventualele lovituri.

  Mas─â compact─â: mai pu╚Ťin spa╚Ťiu ocupat, mai mult─â siguran╚Ť─â

  Sistemul de pliere COMPACT TECHNOLOGY┬«, conceput de Cornilleau,diminueaz─â riscul de r─âsturnare, evit─â posibilitatea ca un copil s─â se bage ├«ntre cele dou─â suprafe╚Ťe aflate ├«n pozi╚Ťie de depozitare ╚Öi faciliteaz─â deschiderea ╚Öi ├«nchiderea mesei. Dup─â pliere, masa are dublul avantaj de a ocupa mai pu╚Ťin spa╚Ťiu ╚Öi de a evita erorile de manevrare.

  Ro╚Ťi duble, speciale pentru interior

  Ro╚Ťile duble ale mesei 500 permit deplasarea u╚Öoar─â pe diferite suprafe╚Ťe din interior. Materialul ╚Öi conceperea acestora reduce riscul de deteriorare a podelelor de tipul celor prezente ├«n s─âlile de sport.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Video

  Opinii clien╚Ťi