CORNILLEAU

Mas─â Tenis de mas─â Cornilleau 100 Interior Albastru

2.09999 RON
Ref. : 8837716

Produs conceput pentru tenis de masă în interior. Masa asigură o foarte bună calitate de joc. Potrivită pentru toate tipurile de jucători.

Ideal─â pentru ini╚Ťierea ├«n tenisul de mas─â!

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 2099 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Transportare ușoară

  Ro╚Ťile monobloc permit manevrarea ╚Öi deplasarea f─âr─â dificultate.

  Calitatea ricoșeului

  Suprafe╚Ťe din pal de 18 mm grosime, pentru senza╚Ťii excelente de joc.

  Stabilitate

  Cadrul de 35 mm ├«n─âl╚Ťime asigur─â stabilitate ╚Öi o suprafa╚Ť─â de joc plan─â.

  Imagini

  Mas─â Tenis de mas─â Cornilleau 100 Interior Albastru
  Mas─â Tenis de mas─â Cornilleau 100 Interior Albastru
  Mas─â Tenis de mas─â Cornilleau 100 Interior Albastru

  Informa╚Ťii tehnice

  Fileu fix, cu tensiune reglabil─â

  După deplierea mesei, trebuie doar să reglezi printr-o simplă mișcare fileul de la masa de tenis de masă. Acest lucru va asigura că este perfect tensionat. Precis, fileul va rămâne bine reglat în timp.

  Reglare simpl─â a picioarelor

  Pentru a ajusta ├«n─âl╚Ťimea mesei 100 pentru interior, este suficient s─â ├«ntorci partea inferioar─â a piciorului. Aceast─â manevrare este simpl─â ╚Öi accesibil─â tuturor, pentru a te asigura c─â masa de tenis de mas─â este perfect plan─â.

  Spa╚Ťii de depozitare pentru mingi

  Masa de tenis de mas─â 100 pentru interior este prev─âzut─â cu spa╚Ťii de depozitare pentru mingi. Situate pe fiecare parte lateral─â a mesei, aceste spa╚Ťii de depozitare ofer─â ocazia de a avea mereu la ├«ndem├ón─â mingile de care ai nevoie pentru a ├«ncepe un joc de tenis de mas─â oric├ónd dore╚Öti.

  Minge cu o excelentă calitate a ricoșeului.

  Suprafe╚Ťele din pal cu o grosime de 18 mm ale mesei de tenis de mas─â 100, pentru interior, ofer─â senza╚Ťii excelente de joc ╚Öi permit antrenarea consecvent─â ├«n practicarea de tenis de mas─â.

  Stabilitate ╚Öi suprafa╚Ť─â plan─â

  Cadrul de 35 mm ├«n─âl╚Ťime asigur─â stabilitate ╚Öi o suprafa╚Ť─â de joc plan─â. Aluzinc┬« concepe cadrul mesei, oferindu-i rezisten╚Ť─â ╚Öi durabilitate.

  Un sistem de blocare securizat

  Masa de tenis de mas─â 100 este prev─âzut cu 8 puncte de blocare, ├«n conformitate cu norma ├«n viguare. Acest sistem permite suprafe╚Öelor de joc s─â r─âm├ón─â perfect pe orizontal─â ├«n pozi╚Ťia de joc ╚Öi pe vertical─â atunci c├ónd masa este depozitat─â. Pentru a-l activa, este suficient─â ap─âsarea butoanelor situate pe p─âr╚Ťile laterale ale mesei.

  Mas─â compact─â: mai pu╚Ťin spa╚Ťiu ocupat, mai mult─â siguran╚Ť─â

  Sistemul de pliere COMPACT TECHNOLOGY┬«, conceput de Cornilleau,diminueaz─â riscul de r─âsturnare, evit─â posibilitatea ca un copil s─â se bage ├«ntre cele dou─â suprafe╚Ťe aflate ├«n pozi╚Ťie de depozitare ╚Öi faciliteaz─â deschiderea ╚Öi ├«nchiderea mesei. Dup─â pliere, masa are dublul avantaj de a ocupa mai pu╚Ťin spa╚Ťiu ╚Öi de a evita erorile de manevrare.

  Ro╚Ťi monobloc

  Simple, dar eficiente, ro╚Ťile monobloc permit manevrarea ╚Öi deplasarea mesei de tenis de mas─â 100, pentru interior, f─âr─â dificultate.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Video

  Opinii clien╚Ťi