KALENJI

Ceas Cardiofrecvențmetru Alergare ONRHYTHM 110 Negru

10999 RON
.
Ref. : 8301690

Dozați-vă efortul în funcție de zona țintă.

Produs conceput pentru măsurarea ritmului cardiac și pentru a vă ajuta să vă dozați efortul.

Culoare: Negru

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Măsurarea parametrilor

  Cronometru, frecvență cardiacă în BPM.

  Coaching

  Parametrare zonă țintă în BPM.

  Impermeabilitate

  Ceas: 5 atm (înot). Centură: 1 atm (stropi de apă).

  Vizibilitate

  Ecran lizibil la lumină puternică.

  Informații tehnice

  De ce să alegem un ceas cardio?

  Frecvenţa cardiacă se măsoară în bpm (bătăi pe minut). Cu cât efortul este mai intens, bătăile sunt mai rapide, iar valoarea în bpm este mai mare. Pe măsură ce continuaţi cu antrenamentele, vă veţi descoperi propriul ritm de alergare. Astfel, vă puteţi stabili acest ritm şi să alergaţi într-un mod consecvent, mult mai uşor.

  Alege-ţi zona ţintă

  Parametrarea zonelor țintă vă ajută la organizarea antrenamentului. Un indicator grafic permite reperarea în timp real a stadiului în care vă aflați pentru îndeplinirea obiectivului. Ceasul ONrhythm 110 permite parametrarea zonelor țintă de frecvență cardiacă.

  Cum este măsurată frecvenţa cardiacă?

  Frecvenţa cardiacă este măsurată datorită centurii pectorale, pe care o veţi purta la nivelul bustului. Aceasta este compusă din 2 electrozi şi un emiţător.
  În timp ce inima bate, aceasta emite un mic câmp electric. Acesta este captat de către electrozi şi apoi transmis ceasului, prin emiţătorul centurii.

  Semnalul poate fi perturbat de către alte cardiofrecvenţmetre?

  Ceasul ONRHYTHM 100 comunică cu centura printr-un semnal ,,necodat". Acest lucru înseamnă că uneori poate fi perturbat de către alte ceasuri. Dacă alergaţi singur sau împreună cu o altă persoană care nu utilizează un ceas asemănător, nu trebuie să vă faceţi griji. Dacă alergaţi cu mai multe persoane, recomandăm alegerea un cardiofrecvenţmetru cu semnal codat, precum ONRHYTHM 500.

  Lizibil în timpul zilei, cât şi noaptea.

  Ceasul ONRHYTHM 110 are un ecran reflectorizant. Acest lucru înseamnă că reflectă lumina ambientală. Cu cât este mai multă lumină, cu atât ecranul este mai lizibil! Pe timp de noapte, se poate activa retro-iluminarea ecranului, cu ajutorul unui buton.

  Se poate folosi şi ca ceas!

  În mod ceas, ONRHYTHM 110 va arăta ora şi data. Puteţi seta o alarmă.

  Baterii

  Ceas: CR2032 inclusă - Centură: CR2032 inclusă

  Dimensiuni

  Grosime12mm
  Diametru: 43mm
  Greutate: 43 g

  Garanţie şi servicii post-vânzare

  Produsele noastre sunt garantate 2 ani. Pentru mai multe informații, accesați site-ul de SUPORT http://customercare.geonaute.com. Aici veți găsi informații și recomandări pentru produsele dumneavoastră: manuale de utilizare, întebări frecvente și tutoriale. Echipa noastră de suport vă stă la dispoziție.

  Restricții de utilizare

  Conceput pentru utilizare în timpul activităților sportive, dar și pentru cele de timp liber. Acesta nu este un dispozitiv de supraveghere medicală. Informațiile au caracter orientativ și nu trebuie folosite în scop medical.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Bandă elastică 45% Termosplatic polietilenă (TPE), 40% Acrilonitril butadien stiren, 10% Elastan, 5% Circuit imprimat Structură metalică 45% Termosplatic polietilenă (TPE), 40% Acrilonitril butadien stiren, 10% Stainless Steel, 5% Circuit imprimat Lentile 100% Polimetil Metacrilat (PMMA)

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri