FOUGANZA

Bluză Polo concurs echitație 900 Negru Damă

12999 RON
Ref. : 8609666

Produs conceput pentru echitație, nivel avansat. Aspect lejer și feminin.

Cauți o bluză polo pentru sezonul tău de concurs? Această bluză polo este concepută pentru a conferi lejeritate și respirabilitate prin materiale fine și elastice. Bluză mulată, plăcută la purtare.

Culoare: Negru / Alb

 • 34 Produs indisponibil online momentan
 • 36 undefined
 • 38 undefined
 • 40 Produs indisponibil online momentan
 • 42 undefined
 • 44 undefined
 • 46 undefined
+ 129 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Libertate de mișcare

  Material principal foarte fin și elastic, ce permite libertatea de mișcare.

  Respirabilitate

  Materialele sunt alese pentru eliminarea transpirației: gata cu urmele de transpirație.

  Evidenţiază silueta

  Croială mulată pentru mai multă feminitate.

  Informații tehnice

  Design & concept:

  Această bluză polo a fost concepută în cadrul noii game pentru concursuri, în universul competițiilor cu salturi de obstacole și de dresaj. Vei regăsi detalii subtile și elegante, care se înscriu într-o gamă de produse pe care le dorim să fie șic și feminine. Un pieptar alb este poziționat pe bust, pentru ca această bluză polo neagră să poată fi combinată cu toate culorile de sacou. Manșete albe, cu o bordură argintie deschisă, încheie partea de jos a mânecilor.

  Detailii:

  Am conceput această bluză polo cu o atenție deosebită asupra detaliilor și finisajelor. Vei observa că mânecile sunt ușor transparente, concepute dintr-un material de plasă respirabilă, dar foarte rezistentă. Închiderile cu presiune pe gât și manșetele sunt cu finisaj-oglindă argintat, în același ton cu bordurile argintii ale manșetelor.

  Croială:

  Croiala acestei bluze polo este în mod voluntar mulată, pentru un plus de feminitate, dar și pentru a limita suprapunerea unor straturi prea groase pe sub geacă. Materialele din spate, de pe abdomen și ale mânecilor sunt foarte elastice, permițând menținerea confortului, indiferent de curbele ajustate.

  Recomandare de întreținere

  Pentru menținerea bluzei polo impecabile pentru mai mult timp, îți recomandăm să utilizezi o foaie anti-transfer, ce permite întreținerea culorii părților albe. În caz de pete, nu ezita să aplici soluție anti-pete înainte de spălare, pentru a le îndepărta! Pentru o netezire simplă a cutelor, îți recomandăm să o lași la uscat pe un umeraș în aer liber. Călcarea va fi mai ușoară și mai rapidă.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 78% Poliester, 22% Elastan Material mânecă 90% Poliester, 10% Elastan Material intercalat 70% Bumbac, 30% Poliester

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri