BINOCLURI, LUNETE SI CAMERE VANATOARE (15 Produse)

Ești pasionat de vânătoare și sporturi în aer liber? Ai nevoie de binocluri, lunete și camere de vânătoare de la Decathlon. Cu binoclu de vânătoare night vision și infraroșu supraveghezi zona în care te afli și urmărești atent fiecare mișcare. În timp ce camera de supraveghere cu termoviziune pentru vânătoare îți oferă cele mai bune imagini indiferent de momentul zilei și se camuflează ușor datorită imprimeului ce imită culorile naturii. Cu un echipament adecvat, fiecare sesiune de vânătoare va fi vizibil îmbunătățită și te vei bucura de o experiență de neuitat. Alege tot ce ai nevoie de la Decathlon pentru a completa echipamentul tău, de la binocluri și lunete, până la camere de vânătoare cu termoviziune.

Nou
Binoclu Etanș 900 8x56 Kaki
1.19999 LEI
SOLOGNAC

Binoclu Etanș 900 8x56 Kaki

(12)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.4/5 Pe baza a 523 Opinii exprimate online și în magazine

BINOCLURI, LUNETE ȘI CAMERE DE VÂNĂTOARE, ACCESORII ESENȚIALE PENTRU SPORTURI ÎN NATURĂ


Ești pasionat de vânătoare și vrei să te bucuri de o experiență pe cât de sigură, pe atât de productivă? Asigură-te că ai rucsacul pregătit și că ai inclus accesorii pentru vânătoare eficiente de la Decathlon. De la binocluri și lunete, până la camere de supraveghere, fiecare joacă un rol important în completarea echipamentului tău. Dacă te întrebi de ce sunt atât de importante, trebuie să știi că sunt special concepute să minimizeze efortul depus și să maximizeze rezultatele. Descoperă cât de sigură și eficientă poate fi o partidă de vânătoare și mizează pe ajutorul oferit de binocluri și camere de vânătoare!Deși un instrument clasic, binoclul de vânătoare îți oferă un avantaj considerabil la fiecare partidă. Cu ajutorul lui poți verifica terenul unde urmează să se desfășoare partida de vânătoare și poți observa prada de la o distanță sigură. Binoclurile de vânătoare sunt constant îmbunătățite și adaptate nevoilor tale și îți vin în ajutor de fiecare dată. Astfel, poți opta pentru un binoclu night vision sau un binoclu cu infraroșu pentru a detecta orice mișcare pe timp de noapte. Indiferent de experiența ta, binoclurile trebuie să se regăsească în rucsacul de vânătoare.

Vrei să țintești prada fără să dai greș? Lunetele de vânătoare sunt un accesoriu esențial pentru vânătorii amatori și profesioniști. Odată atașate la pușca de vânătoare, lunetele te ajută să determini distanța dintre tine și pradă și să observi ținta cât mai precis. Fie că preferi partidele pe timp de zi, fie că mergi la vânătoare noaptea, asigură-te că ai lunete adaptate pentru fiecare moment al zilei.Camerele de vânătoare sunt din ce în ce mai populare și folosite de către vânători. Acestea au utilizări multiple, fie că vrei să monitorizezi prada înainte de vânătoare, fie că vrei să supraveghezi cuiburi sau animale protejate. Cu un design special ce îi asigură rezistența la condițiile meteorologice, camera de supraveghere pentru vânătoare se integrează în peisajul natural al pădurilor fără să creeze disconfort pentru animale. Astfel, poți surprinde imagini spectaculoase din mijlocul naturii și poți colecta informațiile necesare înainte de partida de vânătoare.

De ce să fii luat prin surprindere când poți alege un echipament complet, special conceput pentru vânătoare? Bucură-te de pasiunea ta și de timpul petrecut în natură și mizează pe ajutorul oferit de binocluri, lunete și camere de vânătoare din colecția Decathlon.


CUM ALEGI CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE VÂNĂTOARE?


După ce te ghidezi când alegi camera de vânătoare? Dacă vrei să te bucuri din plin de tot ce are mai bun de oferit o cameră de supraveghere de vânătoare performantă din colecția Decathlon, trebuie să fii atent la caracteristicile acesteia. Alege un model care să îți ofere avantajele de care ai nevoie și un ajutor incontestabil în capturarea celei mai râvnite prăzi de vânătoare. Mai jos găsești un scurt ghid pe baza căruia poți alege cea mai bună cameră pentru tine:

  • - Rezoluția camerei redată prin megapixeli influențează calitatea imaginii. Dacă vrei să ai o claritate optimă și o calitate superioară a imaginilor capturate, asigură-te că alegi camere de vânătoare cu o rezoluție mare.
  • - Bateria camerei de vânătoare trebuie să reziste la temperaturi scăzute. Îți recomandăm să alegi o cameră de supraveghere de vânătoare cu o baterie cu litiu, mult mai rezistentă și o durată de utilizare considerabil mai mare comparativ cu alte modele.
  • - Modul de captură al unei camere de vânătoare poate fi tip fotografie, video sau foto-video. Poți regla modul dorit în funcție de obiectivele tale și de ce îți dorești să observi în habitatul animalelor.
  • - Viteza de declanșare și zona de detectare influențează timpul în care camera detectează mișcare și acționează modul fotografie, respectiv dictează zona acoperită în care camera poate detecta mișcare și poate surprinde evenimente.
  • - Timpul de recuperare este recomandat să fie nul, astfel camera de vânătoare poate fotografia și salva instant imaginile pe card fără pauze sau întreruperi.
  • - Blițul și infraroșu te ajută să surprinzi imagini relevante în timpul nopții. Îți recomandăm să alegi o cameră de vânătoare cu bliț discret ce nu sperie animalele pentru a imortaliza cât mai multe fotografii relevante.

Camera de vânătoare, fie ea pentru supraveghere, fie o cameră cu termoviziune pentru partidele de vânătoare, reprezintă o investiție pe termen lung și un ajutor incontestabil. Dacă vrei să monitorizezi prada sau să surprinzi animalele în habitatul lor natural, alege camere de vânătoare de la Decathlon, special concepute pentru pasionații și amatorii de sporturi în natură.


Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou