Skip filters
Filtre
Preț

Rod pod-uri (5 Produse)

Rod pod 900 Pescuit la crap
69999 LEI
CAPERLAN

Rod pod 900 Pescuit la crap

(12)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
Reduceri
Rod pod 500 pescuit la crap
37999 LEI -13%
32999 LEI
*De la 28.03.2023 până la 27.04.2023
CAPERLAN

Rod pod 500 pescuit la crap

(30)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Rod pod 100 pescuit la crap
19999 LEI
CAPERLAN

Rod pod 100 pescuit la crap

(46)
termen estimat: 2 zile din depozit local
4.4/5 Pe baza a 150 Opinii exprimate online și în magazine

Pescuitul este considerat un sport de agrement și relaxare. Atunci când condițiile sunt favorabile, pescarul va uita de grijile cotidiene și va petrecere timp de calitate singur sau împreună cu colegii. Pescuitul la crap este mai dificil iar o sesiune de succes are nevoie de accesorii menite să ușureze munca pescarului.

Rod pod-urile sunt o manieră excelentă de fixare a lansetelor și mulinetelor de crap în poziția dorită fără a fi necesară intervenția permanentă a pescarului. Acest accesoriu va fi ales în funcție de numărul de lansete utilizate și terenul pe care acesta va fi fixat (mai mâlos, arid sau denivelat).


PESCUITUL, UN SPORT RELAXANT?

Cele mai multe sporturi presupun efort constant, însă în cazul pescuitului efortul nu este unul de lungă durată, de aceea acest sport mai este creditat drept unul relaxant. Privit uneori mai mult ca un hobby, el poate să aibă beneficii majore asupra sănătății celor care îl practică. În primul rând, pescarii petrec mult timp în natură și uită de grijile cotidiene. Pentru cei care au făcut din această activitate ceva mai mult decât o simplă pasiune, tehnica și elementele necesare sunt alese pragmatic și cu multă atenție. Există numeroase competiții și există persoane care participă și fac și performanță.


CUM TE AJUTĂ ROD POD-URILE LA PESCUITUL LA CRAP?

Rod pod-urile sunt recomandate pentru pescuitul la crap în condiții dificile, atât de teren cât și meteo. Acestea vor garanta menținerea pe poziție a unditelor sau lansetelor chiar și în condiții de vreme neprielnică.

În plus acest echipament va ajuta la protejarea și utilizarea corectă a lansetelor și mulinetelor, asigurând în felul acesta o mai lungă utilizare în timp și o amortizare corectă a investiției pe care o faci în echipamentele tale.Sistemele simple de reglare permit setări rapide de reglare a înălțimii la care sunt poziționate lansetele și adaptarea ușoară atunci când sunt necesare schimbări.


CE FEL DE ROD POD-URI GĂSEȘTI LA DECATHLON?

La Decathlon ne dorim să îți oferim o experiență plăcută la pescuit. De aceea, vei găsi în magazinele noastre și online găsi rod pod-uri tip trepied sau cu 4 picioare. În oferta noastră găsești:

  • - rod pod 4 posturi
  • - rod pod 3 posturi
  • - rod pod 2 posturi

Alegerea acestora va ține cont de numărul de lansete și undițe pe care intenționezi să le utilizezi și grupul de pescuit pe care îl vei forma. Prețurile avantajoase și produsele de calitate pe care le găsești la Decathlon ne recomandă ca parteneri de pescuit.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou