Skip filters
Filtre

Fir pescuit crap (160 Produse)

4.5/5 Pe baza a 262 Opinii exprimate online și în magazine

Pescuitul la crap oferă o mulțime de oportunități pentru a depăși recorduri. Pentru ca acest lucru să se întâmple vei avea nevoie de nade și momeli potrivite, lansete optime și, mai ales, fire de pescuit profesionale care vor păstra și trage prada.

Atunci când cumperi fir de pescuit pentru crap trebuie să iei în calcul tipul de echipament cu care vei pescuit și stilul tău personal. Este recomandat să investești în fire de cea mai bună calitate pentru a evita ruperea sau deteriorarea acestora și pierderea peștelui după ce acesta a prins.


Care este cel mai rezistent fir de pescuit?


Fiecare tip de fir de pescuit are utilitate proprie și se poate adapta stilului pescarului. Calitatea unui fir de pescuit se recunoaște prin diametru, rezistență la rupere, alungire și greutatea pe metru liniar. Pescarii profesioniști recomandă pentru crap alegerea unui fir monofilament de diametru mediu.

Este important ca firele alese să fie rezistente la razele UV și la apă, pentru a asigura utilizarea pe termen lung și în condiții similare de lucru. Optează pentru ață de pescuit din materiale bicolore, mai puțin detectabilă în apă dulce.


Ce fire de pescuit găsești la Decathlon?


În oferta Decathlon îți punem la dispoziție fire de pescuit profesionale monofilament, textil sau fluorocarbon de cea mai bună calitate. Poți opta pentru culori și diametre variate respectând condițiile de pescuit și stilul personal.

Pentru pescuitul la crap se recomandă firele cu memorie redusă și rezistență la abraziune. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru a te ajuta să găsești firul și accesoriile necesare pentru pescuitul la crap.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou