Labe de inot

Labe de înot

Decathlon iți oferă o gamă diversificată de labe de înot!

Indiferent de nivelul de practică ( începător, mediu, avansat) sau de tipul dorit (copii, adulți, lungi, scurte), toate modelele noastre îți vor oferi stabilitate, propulsare și confort la utilizare.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Labe înot Scurte Easyfins Gri
Primul Pret Tehnic
Labe înot Scurte Easyfins Gri
4499 LEI
NABAIJI

Labe înot Scurte Easyfins Gri

(266)
livrare in 2 zile din depozit local
Labe de Înot Scurte Silifins Roz
Labe de Înot Scurte Silifins Roz
7499 LEI
NABAIJI

Labe de Înot Scurte Silifins Roz

(720)
livrare in 15 zile din depozit internațional
Labe de Înot Lungi TRAINFINS Albastru
Reduceri
Labe de Înot Lungi TRAINFINS Albastru
De la 6499 LEI −33%
4299 LEI
*De la ‪12.07.2022‬, în limita stocului disponibil
NABAIJI

Labe de Înot Lungi TRAINFINS Albastru

(263)
livrare in 2 zile din depozit local
4.6/5 Pe baza a 3649 Opinii exprimate online și în magazine

PENTRU CINE SUNT CONCEPUTE LABELE DE ÎNOT?

Labele sunt potrivite tuturor tipurilor de înotători care își doresc să își perfecționeze tehnicitatea mișcarilor de natație, beneficiind în același timp de efectul relaxant al fiecărei sesiuni în parte. Labele de înot permit controlarea forfecării picioarelor și favorizează întărirea musculaturii părții inferioare a corpului, având în același timp și efect cardio. Sunt, de asemenea, o modalitate de a descoperi senzații noi, specifice înotului sub apă.


CARE SUNT CELE MAI BUNE LABE DE ÎNOT PENTRU DEBUTANȚI?

Designul labelor de înot este optimizat pentru a răspunde diferitelor obiective stabilite pentru antrenamente. Pentru o practică ocazională sau consecventă, poți alege labele de înot pentru debutanți, mai scurte, dar suficient de lungi totuși pentru a căpăta progresiv putere și viteză, fără a resimți efortul depus. Acestea constituie de asemenea o metodă facilă de dezvoltare a rezistenței fizice și favorizează efectuarea mișcării de forfecare a picioarelor, datorită lungimii. Acest tip de labe îți va oferi senzația de viteză și propulsare în apă, întărind gambele, coapsele și tendoanele de la nivelul călcâiului.


CUM ALEGI LABELE DE ÎNOT PENTRU ANTRENAMENTE INTENSIVE?

Înotătorii care practică antrenamente la nivel intensiv pot opta pentru labe de înot mai lungi și mai rigide. Numărul de forfecări ale picioarelor pe minut va fi mai mic decât în cazul labelor pentru natație scurte, dar întărirea musculaturii este cea cu adevărat importantă în această situație. Poți astfel lucra intensiv musculatura membrelor inferioare, în timp ce îți dezvolți și rezistența fizică. Trebuie menționat faptul că fiecare model oferă un nivel diferit de acoperire al labei piciorului. De exemplu, labele de înot mai decupate, asigură un nivel ridicat de libertate de mișcare. Labele de înot pot fi folosite alături de o placă sau un pull buoy sau de palmare și mănuși pentru un antrenament mai solicitant.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou