RACHETE DE ZAPADA SI ANTIDERAPANTE (38 Produse)

Ești pasionat de drumeții și aștepți cu nerăbdare sezonul rece pentru a planifica următoarea aventură pe munte? Ai ajuns pe pagina potrivită! La Decathlon găsești cele mai eficiente rachete de zăpadă și antiderapante pentru un plus de siguranță și stabilitate la fiecare pas pe suprafețe alunecoase. Disponibile într-o varietate de modele și mărimi, rachetele de zăpadă se fixează ușor pe talpa ghetelor de iarnă și sunt aliatul tău pentru drumeții fără evenimente neplăcute. Alege rachete de zăpadă și antiderapante de la Decathlon și lasă-te cucerit de frumusețea muntelui, fără grija stabilității pe zăpadă!

Cum să alegi
CUM SĂ ALEGI ECHIPAMENTUL PENTRU DRUMEȚIA CU RACHETE DE ZĂPADĂ
Rachete de Zăpadă SH500 Gri
49999 LEI
QUECHUA

Rachete de Zăpadă SH500 Gri

(28)
termen estimat: 2 zile din depozit local
4.3/5 Pe baza a 1223 Opinii exprimate online și în magazine

CARE SUNT AVANTAJELE RACHETELOR DE ZĂPADĂ?


Ai un spirit de aventurier și îți place să explorezi trasee montane acoperite de zăpadă? Aventurează-te pe cărări încă nedescoperite și contează întotdeauna pe siguranța oferită de echipamente pentru drumeție pe munte! Panoramele muntoase sunt spectaculoase, în special în sezonul rece. Dar pentru a-ți atinge obiectivele și a înainta pe traseu ai nevoie de un echipament adaptat cerințelor sezonului rece. Rachetele de zăpadă și antiderapantele de la Decathlon sunt de nelipsit din rucsacul tău de drumeție. De ce îți recomandăm să le porți la fiecare aventură în aer liber în timpul iernii? Află în continuare care sunt avantajele unui set de rachete și cum contribuie la siguranța ta!

 • - Rachetele de zăpadă îți îmbunătățesc viteza de deplasare și te ajută să înaintezi eficient. Dacă ai planificat un traseu lung pe un traseu montan înzăpezit, rachetele de zăpadă și antiderapantele contribuie la o viteză de deplasare mai mare comparativ cu mersul prin zăpadă fără un echipament adecvat. Deși consistența zăpezii poate fi un mister înainte de pornirea pe traseu, echiparea cu rachete de zăpadă te ajută să obții cel mai bun randament la deplasare și un avantaj considerabil.
 • - Echiparea corespunzătoare cu antiderapante scade riscul accidentărilor. Indiferent cât de des te aventurezi în drumeții, încerci să eviți accidentările ce te pot ține departe de activitățile fizice preferate. De aceea, ai nevoie de rachete de zăpadă pentru echilibrul tău și stabilitatea piciorului indiferent de stratul și consistența zăpezii.
 • - Antiderapantele și rachetele de zăpadă te ajută să creezi poteci sigure pentru ceilalți drumeți. Urmele adânci în zăpadă pot deveni adevărate capcane și pot duce la accidentări grave odată acoperite de un nou strat de zăpadă. Datorită formei specifice a rachetelor de zăpadă, acestea îți permit deplasare sigură și eficientă pe suprafețe alunecoase, fără a lăsa urme adânci pe traseu. Astfel, creezi drumuri de acces sigure pentru următorii drumeți care se vor aventura pe acel traseu.
 • - Un set de rachete de zăpadă alături de un set de bețe de trekking pentru iarnă sunt echipamentul esențial pentru drumeții sigure. Cu ajutorul lor îți menții stabilitatea indiferent de suprafață și consistența zăpezii. Înaintezi eficient fără să îți pierzi echilibrul și ești mult mai încrezător în propriile forțe.
 • Descoperă cât de frumoase pot fi drumețiile pe zăpadă când ai un echipament sigur și eficient! Echipează-te cu rachete de zăpadă și antiderapante pentru drumeții de la Decathlon și bucură-te din plin de timpul petrecut în aer liber și frumusețea peisajelor montane.


  CUM ALEGI UN SET DE RACHETE DE ZĂPADĂ ȘI ANTIDERAPANTE ÎN 5 PAȘI?


  Cum te bucuri de avantajele pe care ți le oferă rachetele de zăpadă? Alegi setul potrivit pentru tine și pentru nivelul tău de experiență! Prin câțiva pași simpli poți avea cel mai bun set de rachete de zăpadă și antiderapante de la Decathlon pentru următoarea ta drumeție pe munte. Vrei să afli cum te asiguri că antiderapantele alese sunt potrivite pentru tine? Citește în continuare!

  Pasul 1: stabilește greutatea ta și a rucsacului pe care îl vei purta în spate pe durata drumeției;Pasul 2: estimează suprafața și consistența zăpezii de pe traseul pe care urmează să te aventurezi (zăpadă tare sau zăpadă pulvăr);Pasul 3: alege rachete de zăpadă și antiderapante cu legături reglabile pentru o fixare ușoară pe picior;Pasul 4: verifică dacă setul de rachete de zăpadă ales de tine are crampoane și înălțător de călcâi pentru deplasare ușoară pe suprafețe înghețate, respectiv zone abrupte;Pasul 5: probează modelul de rachete de zăpadă și antiderapante ales și asigură-te că se potrivește cu încălțămintea de iarnă pe care o porți în drumeții.

  Pas cu pas te asiguri că alegerea făcută este una potrivită pentru drumeții sigure și eficiente. Încearcă și tu rachetele de zăpadă și antiderapantele de la Decathlon și îți vei îmbunătăți semnificativ nivelul de confort și echilibru al corpului pe durata drumeției pe zăpadă.


  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou